Cursuri LoopBack

Cursuri LoopBack

Cursurile de formare LoopBack live, online sau la fața locului, demonstrează, prin practică interactivă, cum să construiți API-uri și să le conectați la sursele de date backend. Antrenamentul LoopBack este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

LoopBack Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
LoopBack este un Node.js middleware pentru a construi API-uri și a le conecta la surse de date backend. Folosind LoopBack, utilizatorii pot crea API-uri REST end-to-end cu puțin până la niciun cod. Această instruire condusă de instructori, formare live (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor web care doresc să utilizeze LoopBack pentru dezvoltarea REST API. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Construiți API-uri REST dinamice cu LoopBack. Access date din surse de date și alte API REST. Încărcați și rulați un serviciu web REST on-premises. Configurați caracteristicile de securitate în LoopBack.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana LoopBack Cursuri, Seara LoopBack Training, LoopBack Camp, LoopBack Cu instructor, Sfarsit de saptamana LoopBack Training, Seara LoopBack Cursuri, LoopBack Coaching, LoopBack Instructor, LoopBack Trainer, LoopBack Cursuri, LoopBack Clase, LoopBack Pe pagina, LoopBack curs privat, LoopBack one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions