Cursuri Authorized Cloud and Containers

Autorizat Cursurile din categoria Linux Foundation Cloud & Containers.

Machine Translated

Authorized Cloud and Containers Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
28 hours
Acest curs acoperă conceptele de bază utilizate în mod obișnuit pentru a construi și a administra un cluster Kubernetes în producție, folosind instrumente independente de furnizor. Construim un cluster, determinăm configurarea rețelei, dezvoltăm clusterul, implementăm aplicații și configurăm stocarea, securitatea și alte obiecte necesare utilizării tipice. Acest curs oferă expunere la numeroasele abilități necesare pentru a administra Kubernetes într-un mediu de producție și este o pregătire excelentă pentru examenul Certificat Kubernetes Administrator (CKA). În acest curs veți învăța despre:
  instalarea unui cluster multi-node Kubernetes folosind kubadm, cum să crească un cluster, să aleagă și să implementeze rețeaua de cluster, diferite metode de gestionare a ciclului de viață de aplicație, inclusiv scalare, actualizări și roll-backs.
Cursul acoperă, de asemenea, configurarea securității atât pentru cluster, cât și pentru containere:
  gestionarea depozitării disponibile pentru containere, de monitorizare, înregistrarea şi rezolvarea problemelor containerelor şi clusterului, configurarea programării și a afinității deplasărilor de container, utilizarea Helm și a graficelor pentru a automatiza implementarea aplicațiilor, și Înțelegerea Federației pentru toleranță la defecte și disponibilitate mai mare.
La sfârșitul acestui curs veți fi pregătiți să instalați și să configurați un cluster de grad de producție, de la configurarea rețelei la actualizări pentru a pune la dispoziție implementările prin intermediul serviciilor, precum și pentru a gestiona sarcinile în curs necesare pentru Kubernetes administrare. Acest curs servește, de asemenea, ca pregătire pentru examenul de certificare CKA.
21 hours
Acest curs vă va învăța cum să conțineți, să găzduiți, să deplasați și să configurați o aplicație într-un cluster multi-node. Acesta servește, de asemenea, ca pregătire pentru examenul Certified Kubernetes Application Developer (CKAD). Începând cu un script simplu Python, acest curs vă va arăta:
  Cum se definesc resursele de aplicare utilizarea primitivelor de bază pentru a construi, monitoriza și rezolva probleme aplicații scalabile în Kubernetes colaborarea cu plug-in-urile de reţea, Securitate și stocare cloud, Veți fi, de asemenea, expus la multe dintre caracteristicile necesare pentru a implementa o aplicație într-un mediu de producție.
Ce veți câștiga în timpul acestui curs? Subiectele acoperite sunt direct aliniate cu domeniile de cunoștințe testate de programul CKAD și vor crește semnificativ capacitatea studenților de a deveni certificate.
28 hours
Acest curs condus de instructor oferă abilități și cunoștințe pe o gamă largă de cele mai bune practici pentru asigurarea aplicațiilor bazate pe containere și a platformelor Kubernetes în timpul construcției, implementării și funcționării. Ce vei învăța? Acest curs vă expune la cunoștințele și abilitățile necesare pentru a menține securitatea într-un mediu dinamic, multi-proiect. Acest curs abordează preocupările de securitate pentru:
  Mediile de producție cloud acoperă subiecte legate de lanțul de aprovizionare cu containere de securitate, subiecte de la înainte ca un cluster să fie configurat prin implementare, și în curs, utilizare agilă, inclusiv unde să găsească informații de securitate și vulnerabilitate în curs.
Cursul include laboratoare practice pentru a construi și a asigura un cluster Kubernetes, precum și monitorizarea și înregistrarea evenimentelor de securitate. Ce vei câștiga? Acest curs este conceput ca pregătire pentru examenul Certified Kubernetes Security Specialist (CKS) și va crește semnificativ capacitatea studenților de a deveni certificate.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Authorized Cloud and Containers Cursuri, Seara Authorized Cloud and Containers Training, Authorized Cloud and Containers Camp, Authorized Cloud and Containers Cu instructor, Sfarsit de saptamana Authorized Cloud and Containers Training, Seara Authorized Cloud and Containers Cursuri, Authorized Cloud and Containers Coaching, Authorized Cloud and Containers Instructor, Authorized Cloud and Containers Trainer, Authorized Cloud and Containers Cursuri, Authorized Cloud and Containers Clase, Authorized Cloud and Containers Pe pagina, Authorized Cloud and Containers curs privat, Authorized Cloud and Containers one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions