Pentru a consilia, asista și împuternici

Lucrăm îndeaproape cu partenerii noștri, de la analiza inițială a nevoilor de învățare până la livrare, încorporare și evaluarea impactului. Poziția noastră în prima linie a inovației înseamnă că ne asigurăm că clienții noștri ating și rămân la un nivel de cunoștințe neegalat de concurenți. Investiția în NobleProg ca partener L&D înseamnă livrarea celor mai recente metode și tehnologii direct către angajații dumneavoastră.

Obiectivele dumneavoastră de învățare vor fi livrate cu accent pe rentabilitatea investiției și pe valoarea de afaceri.

  • Ajutați la conceperea, construirea și dezvoltarea unor strategii de afaceri inovatoare
  • Asigurați-vă că forța dumneavoastră de muncă este pregătită corespunzător pentru misiunea care vă așteaptă
  • Furnizați un parcurs de învățare pentru toți angajații, demonstrând investiția dumneavoastră în dezvoltarea lor

Suntem excepțional de bine plasați pentru a vă oferi nevoile complete de învățare, de la perfecționarea sau recalificarea profesională până la atingerea și depășirea competențelor cerute de industrie. În calitate de client MLS, veți avea acces imediat la un grup de formatori respectați la nivel internațional, care posedă o expertiză profundă. Suntem plasați într-o poziție unică pe piața de L&D pentru a livra obiectivele de învățare în mod eficient și flexibil, într-un mod care este condus exclusiv de nevoile și cerințele dumneavoastră.

Nu suntem un simplu magazin de L&D care se bazează pe alții pentru a livra, ci avem infrastructura necesară pentru a adapta cu încredere o extensie a funcției dumneavoastră de învățare pentru a vă atinge ambițiile strategice.

În calitate de partener MLS, vom colabora cu dumneavoastră pentru a vă oferi cunoștințe acolo unde și cum este cel mai benefic pentru dumneavoastră, punând accentul pe îndeplinirea indicatorilor cheie de performanță și pe un randament tangibil al investiției și pe valoarea comercială. O relație MLS cu NobleProg asigură faptul că acest proces nu este static și poate evolua în urma unei dezvoltări continue, susținută de o analiză continuă, beneficiind de cunoștințele pe care le dobândim prin faptul că suntem implicați în tranzacțiile și strategia dumneavoastră.

Parteneriatul nostru se poate extinde sau retrage pentru a satisface lacunele funcției dvs. de învățare, dar acesta nu este un proces pasiv, ci suntem implicați în mod activ în împuternicirea oamenilor de a îmbrățișa noile tehnologii și de a încorpora inovația pentru a obține beneficii durabile.

Promotions Contact Us

Ai nevoie de ajutor?

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre echipa noastră și despre tipurile de soluții personalizate pe care le putem oferi organizației dumneavoastră.

Intrati in legatura