Abordarea noastră

 

Angajament cu clientul - Lucrăm îndeaproape cu companiile pentru a determina cerințele exacte ale acestora, pe baza profilurilor personalului implicat și a provocărilor și planurilor de afaceri.

Personalizat - Creăm trasee de învățare personalizate și putem include nu numai elemente tehnice, ci și competențe mai generale, cum ar fi Agile sau dezvoltarea de competențe transversale.

Abordare mixtă - Utilizăm o abordare mixtă a învățării, programele noastre sunt în principal sesiuni live conduse de un instructor, cu elemente de lucru între colegi, studiu individual și sprijin 1-1. De asemenea, putem utiliza și e-learning.

Lucrul în colaborare - Punem un mare accent pe colaborarea cu întreprinderea în fiecare etapă a unui proiect de recalificare - de la concepție la livrare și până la eventuala desfășurare a cohortei în noile lor roluri. Acest lucru garantează că materialele de curs și activitățile practice reflectă practicile din cadrul întreprinderii, asigurând că abilitățile și cunoștințele dobândite sunt relevante și imediat transferabile pentru a fi aplicate în cadrul noilor roluri ale delegaților.

Promotions Contact Us

Ai nevoie de ajutor?

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre echipa noastră și despre tipurile de soluții personalizate pe care le putem oferi organizației dumneavoastră.

Intrati in legatura