NobleProg Motivul existenței

Scrisă de: Bernard Szlachta, CEO

bernard szlachta

Îmbunătățirea competențelor oamenilor este o sarcină descurajantă.

Într-o lume în care inteligența artificială, Machine Learning și Robotics își accelerează continuu capacitatea de a înlocui oamenii, a ajuta oamenii să își păstreze valoarea devine o întreprindere esențială. Trebuie să optimizăm modul în care oamenii dobândesc competențe noi și relevante. Există patru lucruri majore de luat în considerare:

  1. Încurajarea oamenilor să se perfecționeze
  2. Să facem procesul accesibil
  3. Asigurarea scalabilității procesului
  4. Asigurarea sustenabilității procesului

NobleProg este una dintre puținele organizații care lucrează în mod activ pentru a îmbunătăți experiența de formare și recalificare a lucrătorilor din domeniul cunoașterii.

Formare fără probleme

Când am început să lucrez și aveam nevoie să dobândesc noi cunoștințe, am descoperit că procesul de căutare și participare la cursuri de formare era destul de incomod, dacă nu chiar dureros. Programele de formare nu se puteau potrivi cu timpul meu liber, sesiunile erau adesea amânate în ultimul moment, cursul în sine conținea elemente irelevante, iar formatorul nu era chiar ideal, ca să nu spun mai mult. Mai târziu, când am început să lucrez eu însumi ca instructor și să ofer cursuri de formare pentru diverse companii de formare, am descoperit motivul:

A face bani din furnizarea de cursuri este extrem de greu. Singurul lucru mai greu este să o faci să se extindă și să se mențină.

NobleProg face ca experiența participanților, a formatorilor și a coordonatorilor să fie cât mai lipsită de probleme!

Formator necăjit

În calitate de formator, erau lucruri care nu-mi plăceau: pregătirea sălii de curs, călătoriile, hârțogăraia, etc. Cel mai detestat dintre toate a fost:

Așteptările nepotrivite ale participanților și ale managerilor lor și ceea ce ar fi fost posibil în timpul limitat al formării.

Mi-a plăcut foarte mult să pregătesc cursul și să îl susțin, dar toate celelalte lucruri m-au descurajat să îl fac.

NobleProg face ca experiența formatorului să fie cât mai plăcută posibil:

Formatorii ar trebui să se concentreze pe ceea ce le place cel mai mult!

Personalul de vânzări și de coordonare

În cele mai multe dintre companiile de formare pentru care am lucrat, rotația în rândul personalului de vânzări și al coordonatorilor era mare. Pur și simplu, oamenilor nu le plăcea să facă această muncă pentru mult timp. După ce o făcea timp de câțiva ani, un coordonator de formare tipic dorea să treacă la altceva. Coordonarea implică transmiterea multor informații - acest lucru poate fi optimizat prin intermediul unor procese bine definite. Mai mult, un sistem informatic bine dezvoltat care să sprijine executarea proceselor poate contribui la automatizarea celei mai mari părți a acestora.

Tehnologia joacă cel mai mare rol în optimizarea experienței pentru toți cei implicați în formare.

NobleProg a dezvoltat o platformă care facilitează organizarea cursurilor și face viața clienților, a formatorilor și a coordonatorilor cât mai plăcută!

Cu ajutorul acestei platforme, ne asigurăm că timpul de așteptare se scurtează, costul de livrare scade, iar calitatea formării crește. Vrem să livrăm cursuri mai repede, mai ieftin și mai bine.

Cum reușim să facem acest lucru?

NobleProg are o echipă centrală de ingineri și cercetători care își dedică întreaga atenție îmbunătățirii constante a platformei. Ei nu se ocupă de operațiuni. Nu fac lupte de foc. Ei pur și simplu se uită la ce fel de probleme au oamenii și îmbunătățesc sistemul. Folosim tehnologii de ultimă oră în materie de inteligență artificială, tehnici de management și orice ne poate ajuta să facem viața oamenilor mai ușoară. În fiecare minut, 24/7, există o echipă care ne permite să începem o nouă zi cu operațiuni mai eficiente. Fie că optimizăm procesul de căutare a unui trainer potrivit, fie că îmbunătățim experiența clientului care navighează prin cursuri sau pur și simplu reducem costul operațiunilor, aceste schimbări permit NobleProg să crească și să ne atingem viziunea:

O experiență de formare eficientă, eficace, confortabilă și interesantă.

Alăturați-vă NobleProg, indiferent dacă sunteți manager, inginer, formator sau francizat. Ne puteți ajuta să facem ca abilitățile angajaților să fie mai relevante pentru nevoile prezente și viitoare.

Răsfoiți ofertele de locuri de muncă acum!

Promotions Contact Us

Need Help?

Reach out to learn more about our team and the kinds of tailored solutions we can offer your organization.

Intrati in legatura