Cursuri Blockchain

Cursuri Blockchain

Local, oferă un set excelent de programe și sesiuni pentru companii și corporații pentru a înțelege modul în care pot începe să implementeze și să utilizeze blocurile pentru beneficiile lor, cu cazuri diferite de utilizare specifice dezvoltatorilor, entităților fiscale sau pur și simplu antreprenorilor și managerilor de produse care doresc să înceapă implementarea soluțiilor de bloc Antrenamentul de tip blockchain este disponibil ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului Moldova sau în centrele de formare corporativa NobleProg din Moldova Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Blockchain Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
7 hours
The aim of the training is to introduce into the world of the Internet of Things (smart solutions) and blockchain as well as to show the advantages and disadvantages of these technological worlds.
7 hours
Acest curs explică ce este un blockchain, unde este în prezent în uz și unde poate fi utilizat potențial.
14 hours
Public țintă
 1. Investitori și antreprenori
 2. Manageri și ingineri a căror companie se aventurează în spații de finanțare / comerț
 3. Analisti de Business și investitori
 4. Persoane interesate de conceptele aprofundate ale Bitcoin
14 hours
Public țintă
 1. Manageri și ingineri a căror companie se aventurează în spații de finanțare / comerț
 2. Analisti de Business și investitori
14 hours
Acest curs a fost conceput pentru dezvoltatorii și managerii de proiect care ar dori să experimenteze cu Blockchain în produsele și proiectele lor Cursul oferă o cunoaștere de bază privind modul de configurare a mediului dvs de blocare privat și aruncă o lumină asupra unora dintre cadrele existente .
7 hours
Blockchain este o tehnologie pentru construirea de sisteme descentralizate. Pentru furnizorii de telecomunicații, această tehnologie ar putea deschide ușa pentru oferirea de servicii îmbunătățite în domenii precum facturarea și detectarea fraudei, pentru a numi doar două. În cadrul acestei instruiri live, condusă de instructor, examinăm principiile de bază ale tehnologiei Blockchain și obținem o înțelegere a arhitecturii și funcționalității sale generale. Pe parcursul cursului examinăm aplicațiile specifice ale tehnologiei Blockchain în industria telecomunicațiilor. Scenariile includ securitatea, sistemele de plată și verificarea utilizatorului. Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
Acest curs a fost conceput pentru dezvoltatori și manageri de proiect care ar dori să experimenteze cu Blockchain în produsele și proiectele lor. Cursul oferă cunoștințe de bază despre cum să configurați propria aplicație blockchain folosind Hyperledger Fabric.
7 hours
Blockchain este o tehnologie pentru construirea de sisteme descentralizate. Rețeaua Blockchain este un registru digital descentralizat și distribuit care înregistrează tranzacțiile pe mai multe computere, astfel încât tranzacțiile înregistrate nu pot fi modificate retroactiv. Acest Acest curs introduce Blockchain și cazurile sale de utilizare delegaților, astfel încât aceștia să înțeleagă diferitele aplicații și să aleagă în mod înțelept domeniul respectiv pentru produsele și verticalele lor viitoare. Public țintă
 1. Investitori și antreprenori
 2. Manageri și ingineri a căror companie se aventurează în spații de finanțare / comerț
 3. Analizii de Business și proprietarii de produse
 4. Persoane interesate de conceptele aprofundate ale Bitcoin
Cursul nu se cufundă în profunzimile tehnicilor și în continuare.
7 hours
Interledger este un protocol deschis pentru conectarea diferitelor rețele de plată În acest training instruit, participanții vor învăța cum să folosească Interledger pentru a permite plățile și micropunerile în diferite blocuri și registre Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți arhitectura și straturile de interconectare ale Interledger Rutați plățile sigure prin conectori neîncreditați Conectați blocurile, trimiteți micropaymante multicurrency și actualizați transferurile banktobank Public Persoanele tehnice interesante în tranzacțiile între diferite sisteme de plăți Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici de manevră .
7 hours
Codius este un protocol deschis de găzduire pentru încărcarea aplicațiilor financiare highsecurity, financiare În acest training instruit, participanții vor învăța cum să înființeze o gazdă a rețelei Codius peertopeer Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți și lucrați cu componentele principale ale lui Codius (Sandbox, Engine, Host și CLI) Implementați Codius pe un server fizic pe baza cloud hosting Înțelegeți modul în care Codius implementează contracte inteligente și asigură integritatea codului Implementați Bitcoin, Ripple și alte module de facturare ca metode de plată a aplicațiilor Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
7 hours
Chain Core este o platformă open source, scrisă în Go, care permite companiilor de finanțare să opereze o rețea Blockchain sau să se conecteze la alte rețele în scopul transferului de active financiare pe blocul de blocuri În acest training instruit, participanții vor învăța principiile de bază din spatele Blockchain și registrul distribuit, pe măsură ce construiesc o rețea prototip Blockchain folosind Chain Core Developer Edition Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Operați și participați la o rețea de blocuri permisă Înțelegeți conceptele-cheie ale lanțului de bază, inclusiv registrul său partajat multisezonat criptografic Eliberați activele digitale direct către custozi, care pot apoi să le transfere reciproc în timp real, fără intermediari tranzacționali Emiteți active digitale care reprezintă unități de valoare cum ar fi valute, obligațiuni, valori mobiliare, IOU sau puncte de loialitate Este limbajul Chain de nivel înalt, Ivy și Ivy Playground, pentru a exprima contracte care protejează valoarea într-un blocaj Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Blockchain este un sistem de baze de date descentralizate, care stochează date în registre distribuite pe mai multe noduri În acest training instruit, participanții vor învăța fundamentele blocului și aplicațiile sale în industria medicală Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți blocurile, fundațiile lor și cum funcționează Aflați cum poate fi aplicat blocul de blocare a problemelor din industria medicală Explorați diferitele platforme de blocare disponibile pentru asistență medicală Public Managerii Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Blockchain este un sistem de baze de date descentralizat care stochează date în registrele distribuite pe mai multe noduri. În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța fundamentele blockchain-ului și aplicațiile sale în industria bancară. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Înțelegeți blockchain-ul, fundamentele sale și modul în care funcționează
 • Aflați cum se poate aplica blockchain la problemele din industria bancară
 • Explorați diferitele platforme blockchain disponibile pentru servicii bancare
Public
 • Managerii
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
21 hours
Blockchain este un sistem de baze de date descentralizat care stochează date în registrele distribuite pe mai multe noduri. Coinbase este o platformă blockchain folosită pentru a tranzacționa cu monede digitale precum bitcoin, ethereum și litecoin. În acest training, instruit în direct, instruit, participanții vor învăța cum să dezvolte aplicații blockchain cu Coinbase. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Înțelegeți blockchain-ul, fundamentele sale și modul în care funcționează
 • Explorați produsele și caracteristicile Coinbase pentru dezvoltatori
 • Începeți să construiți propriile aplicații Blockchain cu API-ul Coinbase
Public
 • Dezvoltatori
 • Profesioniști IT
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
7 hours
Organizațiile autonome descentralizate (DAO) sunt organizații care funcționează autonom și iau decizii de creștere descentralizată prin utilizarea tehnologiei blockchain. În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor afla cum funcționează DAO-urile și vor decide dacă utilizarea unui DAO va beneficia de organizația lor. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Înțelegeți elementele de bază ale organizațiilor autonome descentralizate (DAO)
 • Știți cum funcționează și funcționează DAO
 • Explorați cazurile de utilizare curente și potențiale ale DAO
 • Înțelegeți avantajele și dezavantajele (riscul) folosirii unui DAO
Public
 • investitorii
 • Antreprenorii
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
Notă
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
7 hours
Project Bletchley, condus de Microsoft, este un proiect care își propune să ofere Blockchain -ca-un serviciu pentru a facilita întreprinderilor să implementeze tehnologia blockchain fără a sacrifica stabilitatea și securitatea întreprinderii la nivel înalt. În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor învăța componentele și elementele fundamentale ale Proiectului Bletchley. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Înțelegeți fundamentele proiectelor Bletchley și ale contractelor inteligente pentru întreprinderi
 • Aflați cum puteți implementa un nou contract de tip întreprindere prin Project Bletchley
Public
 • Dezvoltatori
 • Personal IT
 • Managerii
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
Notă
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
Coco (Confidential Consortium) Framework is a framework developed by Microsoft that combines the benefits of public and consortium networks to build high-scale and confidential blockchain networks across industries. In this instructor-led, live training, participants will learn the fundamentals of Coco Framework and how it can be applied within their organization. By the end of this training, participants will be able to:
 • Install and configure Coco framework locally
 • Understand the fundamentals of Coco Framework
 • Use Coco Framework for their organization
Audience
 • Developers
 • IT professionals
 • Managers
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
Note
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange
7 hours
Internet of Things (IoT) este o infrastructură de rețea care conectează obiecte fizice și aplicații software fără fir, permițându-le să comunice unul cu celălalt și să facă schimb de date prin comunicații de rețea, cloud computing și captarea de date. Blockchain este un sistem de bază descentralizat care stocă datele în ledger distribuite pe mai multe noduri. Utilizarea tehnologiei blockchain cu IoT permite accesibilitatea și furnizarea datelor IoT fără necesitatea controlului central. Această integrare deschide o serie de noi oportunități și beneficii multiple pentru organizațiile de afaceri. În această formare directă de instructori, participanții vor învăța cum blockchain și IoT pot lucra împreună, pe măsură ce trec printr-o serie de exerciții de laborator live. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți cum blockchain și IoT pot lucra împreună pentru a oferi soluții pentru organizația lor Explorați diferite instrumente și resurse pentru a implementa o soluție IoT bazată pe blockchain pentru organizația lor
Audienţă
  Dezvoltatori Manageri
Formatul cursului
  Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele.
Notă
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Un Expert Certificat Blockchain (CBE) este un individ certificat care deține expertiză și cunoștințe aprofundate de Blockchain împreună cu implementarea eficientă. Amploarea de cunoștințe a unui CBE îl face un expert în gestionarea oricărei sarcini legate de tehnologie cu competență. Cererea pentru profesioniștii CBE va crește cu siguranță, deoarece această tehnologie a viitorului face progrese pionier în direcția unui viitor mai bun. Certificare Perks
  Ați înțeles Blockchain conceptele și implementarea Blockchain Detalii de aplicare Construirea Blockchain întreprindere din cursul cunoștințelor
Ce să aștepți?
  Experiență de proiect de prima mână Conținutul cursului este accesibil pentru o durată indefinită
35 hours
Certificarea și certificarea certificată Blockchain Architect (CBA) vă oferă o înțelegere profundă și o expunere profundă la domeniul blockchain. Instruirea și certificarea CBA vă pregătește să luați decizii importante legate de proiectele blockchain și să oferiți consultanță cu privire la orientările și structura sistemului blockchain care vor fi utilizate în conformitate cu cerințele afacerii.
Pe măsură ce cererea pentru Certified Blockchain Architects este în creștere, această certificare va oferi un avantaj competitiv pentru oricine dorește să avanseze în cariera sa. BENEFICII DE CERTIFICARE
 • Obțineți o înțelegere aprofundată a Blockchain și arhitectura sa.
 • Implementați-vă abilitățile în orice aplicații Blockchain.
 • Construiți-vă propria întreprindere Blockchain cu cunoștințe dobândite.
 • Dovedește-ți abilitățile Blockchain și înțelegerea.
Ce-ai luat?
 • certificarea Consiliului Blockchain
 • Acces pe viață la conținutul cursului
 • 24*7 Suport pentru toate interogările dvs.
21 hours
Cryptocurrency este un mijloc recent de schimb financiar bazat pe tehnologia Blockchain care este descentralizat, criptat și stocat electronic. Investigațiile privind criptomonedele permit agențiilor guvernamentale autorizate să abordeze riscurile și amenințările care se concentrează pe acest nou sistem financiar. Această formare directă (online sau on-site) este destinată cercetătorilor și specialiștilor de securitate cibernetică care doresc să înțeleagă tehnologia criptomonedelor, să identifice activitățile criminale legate de ea și să implementeze acțiunile legale adecvate în investigația lor digitală. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți logica din spatele Blockchain și Cryptocurrency. Identificarea și urmărirea activităților ilicite asociate tranzacțiilor Cryptocurrency. Implementarea metodelor și a instrumentelor utile pentru cercetarea criptomonedelor. Integrarea forenselor tradiționale și digitale pentru protecția deținătorilor de criptomonede.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
7 hours
Blockchain este o bază de date descentralizată care facilitează tranzacțiile prin intermediul unei rețele peer-to-peer. Blockchain automatele, asigurările și urmărirea tranzacțiilor de cumpărare. Această formare directă (online sau on-site) este destinată executivilor, directorilor și managerilor care doresc să utilizeze tehnologia blockchain pentru a gestiona operațiunile și nevoile lanțului de aprovizionare. La sfârșitul acestei cursuri, participanții vor putea implementa soluții blockchain pentru a urmări, opera și simplifica procesele lor de lanț de aprovizionare. Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Acest curs a fost conceput pentru dezvoltatorii și managerii de proiect care ar dori să experimenteze cu Blockchain în produsele și proiectele lor Cursul oferă o cunoaștere de bază privind modul de configurare a mediului dvs de blocare privat și aruncă o lumină asupra unora dintre cadrele existente Până la urmă, acest curs oferă o bază de cunoștințe de bază cu privire la modul de configurare a propriei aplicații blocchain folosind Hyperledger Fabric .
7 hours
Hyperledger Burrow este un client Blockchain (nod), care include un built-to-specificație mașină virtuală Ethereum (EVM). EVM este interpretul inteligent al contractului Ethereum. în acest instructor-condus, Live training, participanții vor învăța să înființați, configura și sincroniza un client Burrow la o rețea Blockchain. până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:
 • a instala și configure Burrow la spre Sync la spre un rețea gît un JavaScript API, HTTP sau WebSocket.
 • intelege Burrow & #39; s arhitectura si componente, inclusiv motorul consens, permissioned Ethereum mașină virtuală și gateway-ul RPC.
 • execute Ethereum inteligent contract code on un permissioned virtual machine.
format al cursului
 • part prelegere, parte de discuții, exerciții și grele hands-on practică
14 hours
Soliditatea este un limbaj de programare contrar orientării pentru scrierea și implementarea de contracte inteligente pe platforme de tip blochează, cum ar fi Ethereum Acesta se bazează pe sintaxa ECMAScript, făcându-l o alegere familiară pentru dezvoltatorii web În acest training instruit, participanții vor învăța cum să scrie un contract inteligent folosind Soliditatea Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Creați aplicații care implementează logica de afaceri autoenforcinantă (aplicabilă contractelor inteligente) Implementați un cod care lasă o înregistrare nereproductivă și autoritate a tuturor tranzacțiilor Elaborarea contractelor distribuite executabile bazate pe Ethereum (EDCC) Înțelegerea caracteristicilor de bază și avansate ale aplicațiilor Solidity și Virtual Machine Ethereum (EVM) Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
7 hours
Dapp se referă la o aplicație descentralizată pe blocul de blocuri Ele se bazează pe o economie de bani și utilizează un lanț bloc pentru a stimula dezvoltarea și adoptarea Bitcoin a fost primul Dapp lansat vreodată; alte exemple includ Dapps Ethereumbased cum ar fi Golem, Augur și Melonport În acest training instruit, participanții vor învăța cum să evalueze, să planifice și să lanseze propriul Dapp pe piață Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți caracteristicile unui Dapp (open source, descentralizat, stimulat) Înțelegeți caracteristicile lansărilor de succes Dapp Kickstart, lansați și gestionați un proiect Dapp Public Dezvoltatori Echipele de produse care doresc să lanseze un Dapp Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
21 hours
Ethereum este o platformă deschisă, publică, bazată pe blochează, care permite dezvoltatorilor să construiască și să implementeze aplicații descentralizate În acest training instruit, participanții vor învăța fundamentele platformei Ethereum și programarea blocurilor, precum și strategiile de scriere, implementare și gestionare a propriilor aplicații distribuite Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Creați un contract inteligent bazat pe Ethereum Creați o monedă Ethereum Optimizați dezvoltarea cu Truffle Framework Eliberați primul lor Dapp bazat pe "tokeneconomy" Lansați și aglomerați un proiect de blocaj Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
7 hours
Acest curs a fost conceput pentru dezvoltatorii și managerii de proiect care ar dori să experimenteze cu Blockchain în produsele și proiectele lor Cursul oferă o bază de cunoștințe de bază cu privire la modul de configurare a propriei rețele de blochezi folosind IBM Bluemix Vă rugăm să rețineți: Datorită opțiunilor limitate de învățare și a celor deja deja presetate pe Bluemix, aceasta este utilizată doar pentru colegii și în cazurile corporative vom folosi instanțe AWS sau mașini virtuale pentru a configura complet configurația țesăturii hyperledger de la zero pentru a accelera practică și absorbția cunoștințelor de mânuire a participanților .
14 hours
Hyperledger Sawtooth este o platformă extrem de modulară, open-source pentru construirea, implementarea și rularea registrelor distribuite. Acesta utilizează un mecanism de consens cunoscut sub numele de "dovada de timp scurs," un protocol de consens la loterie-design care se bazează pe medii de execuție de încredere. Sawtooth este contribuit de Intel. în acest instructor-condus, de formare live, participanții vor învăța să creeze o aplicație Blockchain folosind Sawtooth. până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:
 • Utilizați Sawtooth pentru a construi, implementa și executa registre distribuite Enterprise.
 • înțelegeți conceptele cheie, ar fi actualizările bazate pe tranzacții, starea partajată și algoritmii de consens.
 • utilizarea rețelei Blockchain de Sawtooth pentru aplicații variind de la remitențe internaționale, procesarea cererilor de asigurare, managementul lanțului de aprovizionare și internetul obiectelor (IoT).
format al cursului
 • part prelegere, parte de discuții, exerciții și grele hands-on practică

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Blockchain Cursuri, Seara Blockchain Training, Blockchain Camp, Blockchain Cu instructor, Sfarsit de saptamana Blockchain Training, Seara Blockchain Cursuri, Blockchain Coaching, Blockchain Instructor, Blockchain Trainer, Blockchain Cursuri, Blockchain Clase, Blockchain Pe pagina, Blockchain curs privat, Blockchain one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions