Cursuri CloudForms

Cursuri CloudForms

Cursurile de formare live CloudForms conduse de instructori online sau la fața locului demonstrează, prin practică interactivă, cum să utilizați CloudForms pentru a gestiona infrastructurile virtuale într-o interfață centralizată. Instruirea CloudForms este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. CloudForms este cunoscut și sub numele de Red Hat CloudForms. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

CloudForms Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Red Hat CloudForms este o platformă de management centralizată pentru mașini virtuale, cloud privat și cloud public. Acesta poate fi integrat fără fir cu diferite platforme (Amazon EC2, Microsoft Azure, OpenStack, Red Hat OpenShift, VMware, etc., făcând-o ideală pentru mediu hibrid. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată sysadminilor, DevOps și dezvoltatorilor care doresc să utilizeze CloudForms pentru a gestiona infrastructura virtuală într-o interfață centralizată. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați CloudForms pe diferite mașini virtuale și platforme cloud (OpenStack, OpenShift și VMware). Creați o interfață de management centralizată pentru monitorizarea mai multor cluster. Îmbunătățește politicile de control și configurare a siguranței întregii infrastructuri. Transformarea unei infrastructuri virtuale distribuite într-un mediu hibrid unificat. Optimizează performanța și eficiența încărcăturii de lucru prin automatizarea orchestrării și a fluxurilor de lucru.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Acest curs se concentrează pe CloudForms, dar pe alte platforme software (OpenStack, Red Hat OpenShift, VMware, etc.) poate fi utilizat. Vă rugăm să ne informați dacă aveți cerințe specifice. Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana CloudForms Cursuri, Seara CloudForms Training, CloudForms Camp, CloudForms Cu instructor, Sfarsit de saptamana CloudForms Training, Seara CloudForms Cursuri, CloudForms Coaching, CloudForms Instructor, CloudForms Trainer, CloudForms Cursuri, CloudForms Clase, CloudForms Pe pagina, CloudForms curs privat, CloudForms one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions