Cursuri H2O

Cursuri H2O

Cursurile de instruire în direct de H2O la distanță sau locale, conduse de instructori, demonstrează prin practică interactivă practică să utilizați H2O platformă pentru a construi modele de învățare automată utilizând algoritmi diferiți.

H2O de formare este disponibil sub formă de "formare live la distanță" sau "formare live la fața locului". Instruire alive la distanță se efectuează prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță. Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților din Moldovasau în centrele de instruire corporative NobleProg din Moldova.

NobleProg -- Furnizorul local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

H2O Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
H2O este o platformă de analiză predictivă cu sursa deschisă. El susţine R, Python, Scala, Java şi REST. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată persoanelor tehnice care doresc să construiască modele de învățare automată folosind algoritmi cum ar fi GLM, Deep Learning și Random Forests. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalarea și configurarea H2O. Creați modele de învățare automată folosind diferite algoritmi populari. Evaluarea modelelor pe baza tipului de date și a cerințelor de afaceri.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza. Pentru a afla mai multe despre H2O, vă rugăm să vizitați: https://www.h2o.ai/

Last Updated:

Sfarsit de saptamana H2O Cursuri, Seara H2O Training, H2O Camp, H2O Cu instructor, Sfarsit de saptamana H2O Training, Seara H2O Cursuri, H2O Coaching, H2O Instructor, H2O Trainer, H2O Cursuri, H2O Clase, H2O Pe pagina, H2O curs privat, H2O one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions