Cursuri Jakarta EE

Cursuri Jakarta EE

Cursurile de formare live Jakarta EE conduse de un instructor, online sau la fața locului, demonstrează, printr-o practică interactivă, cum să utilizați Jakarta EE pentru a construi, migra și implementa aplicații native cloud, utilizând implementarea completă a Java EE 8 și a tehnologiei cloud computing. Instruirea Jakarta EE este disponibilă ca „instruire live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. Jakarta EE este cunoscută anterior ca Java EE. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Jakarta EE Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
28 hours
Jakarta EE (anterior Java EE) este o platformă software open source construită pentru dezvoltarea de aplicații pentru întreprinderi și cloud-native. Acesta oferă noi tehnologii și caracteristici care accelerează dezvoltarea și extinderea aplicațiilor de afaceri pentru implementarea cloud-ului. Această formare directă (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să utilizeze Jakarta EE pentru a construi, a migra și a deplasa aplicații native cloud, folosind implementarea completă a Java EE 8 și a tehnologiei cloud computing. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați mediul de dezvoltare necesar pentru a începe dezvoltarea aplicațiilor Jakarta EE. Creați și creați aplicații bazate pe baze de date cu Jakarta Persistence API. Dezvoltați și integrați Jakarta EE aplicații cu serviciile web Jakarta RESTful pentru portabilitate. Containerizați aplicațiile native cloud pentru implementarea cloud cu Docker.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Jakarta EE Cursuri, Seara Jakarta EE Training, Jakarta EE Camp, Jakarta EE Cu instructor, Sfarsit de saptamana Jakarta EE Training, Seara Jakarta EE Cursuri, Jakarta EE Coaching, Jakarta EE Instructor, Jakarta EE Trainer, Jakarta EE Cursuri, Jakarta EE Clase, Jakarta EE Pe pagina, Jakarta EE curs privat, Jakarta EE one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions