Cursuri jBPM

Cursuri jBPM

Cursuri de formare jBPM live, online sau la fața locului, conduse de instructor în Moldova.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

jBPM Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
În timp ce BPM este utilizat pentru a modela procese repetabile bazate pe fluxuri de lucru clar definite, Case Management este o tehnică pentru a reprezenta procese care nu pot fi repetate. Spre deosebire de BPM, care se concentrează pe optimizarea procesului și a procesului, Case Management se concentrează pe date: captarea, prezentarea și modificarea intrărilor și ieșirilor de date pentru a ajuta managerii să ia decizii mai bune pe zbor. JBPM v7 combină aceste două discipline într-o singură suite de software. În această formare condusă de instructori, participanții vor învăța cum să creeze și să gestioneze cazuri în JBPM v7 prin implicarea în exerciții live, practice, practice și discuții. La sfârșitul acestei cursuri, participanții vor avea o înțelegere solidă a modului în care să utilizeze Case Management pentru a optimiza procesele și vor fi echipate cu practica necesară pentru a stabili, configura și gestiona un sistem Case Management bazat pe JBPM în cadrul organizației lor. Audienţă
  Dezvoltatori Proiectatori de procese Analistul procesului Persoane responsabile sau interesate de optimizarea proceselor în cadrul organizației lor
Formatul cursului
  Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele
14 hours
j BPM este un Business Process Management Suite ( BPM S) scris în Java . Drools este o suită de Management Business Rules (BRMS). Integrarea ambelor îmbunătățește logica de afaceri, rezultând o specificație optimă. Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează dezvoltatorilor și analiștilor de afaceri care doresc să creeze BPM într-o aplicație. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Schimbați modele de domenii și diagrame între diferite instrumente
 • Stabilizează o punte de legătură între procesul de proiectare și implementarea procesului
 • Standardizați un model și o notare a procesului de afaceri
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
21 hours
Acest curs se adresează arhitecților de întreprinderi, analiștilor de afaceri și sisteme, managerilor tehnici și dezvoltatorilor care doresc să aplice regulile de afaceri soluțiilor lor. Acest curs conține o mulțime de exerciții practice hands-on în timpul cărora participanții vor crea reguli de lucru. Vă rugăm să consultați celelalte cursuri ale noastre dacă aveți nevoie doar de o imagine de ansamblu a Drools . Acest curs este de obicei livrat pe cea mai nouă versiune stabilă de Drools și j BPM , dar în cazul unui curs personalizat, poate fi adaptat la o versiune specifică.
35 hours
Aceste cursuri sunt destinate dezvoltatorilor de procese și dezvoltatorilor de software care doresc să știe cum să gestioneze, să manipuleze și să dezvolte procesele cu jBPM Acesta acoperă componentele jBPM și elementele BPMN 2 implementate în JBPM, inclusiv gestionarea semnalelor și evenimentelor, gateway-uri de programare, date privind procesele de injectare și desfășurarea activităților paralele NobleProg încearcă să ruleze acest curs pe cea mai recentă versiune a versiunii Open Source a jBPM, însă pot fi solicitate versiuni mai vechi sau versiuni beta .
28 hours
Acest curs a fost creat pentru manageri, analiști de afaceri, designeri de procese, dezvoltatori și specialiști care doresc să fie capabili să proiecteze, să valideze și să simuleze un proces cu j BPM . De asemenea, include testarea unităților de scriere a proceselor. Cursul folosește de obicei cea mai nouă versiune stabilă a proiectului comunității j BPM . Versiunile anterioare ale j BPM pot fi de asemenea utilizate (aprobarea înainte de rezervare necesară)

Last Updated:

Sfarsit de saptamana jBPM Cursuri, Seara jBPM Training, jBPM Camp, jBPM Cu instructor, Sfarsit de saptamana jBPM Training, Seara jBPM Cursuri, jBPM Coaching, jBPM Instructor, jBPM Trainer, jBPM Cursuri, jBPM Clase, jBPM Pe pagina, jBPM curs privat, jBPM one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions