Cursuri Presto

Cursuri Presto

Cursurile de formare Presto live, online sau la fața locului, demonstrează, prin practică interactivă, cum să interogăm datele nativ, să accesați date din mai multe sisteme și multe altele. Antrenamentul Presto este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Presto Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Presto este un motor de interogare distribuit pentru analiza datelor mari. Folosind Presto, utilizatorii pot interoga nativ datele, pot accesa date din mai multe sisteme și multe altele. Acest curs de formare live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se adresează cercetătorilor de date de nivel mediu care doresc să învețe cum să utilizeze modulul COST IT din Presto pentru analiza costurilor. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegerea principiilor fundamentale ale Presto și a rolului său în analiza de date mari. Dobândiți competențe în utilizarea modulului Presto's COST IT pentru analiza costurilor. Optimizați interogările Presto pentru îmbunătățirea performanței și a utilizării resurselor. Identificați și implementați optimizări bazate pe costuri în Presto. Depanarea și rezolvarea problemelor comune legate de performanță și de costuri în Presto.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Presto este un motor de căutare distribuit pentru analiza datelor mari. Folosind Presto, utilizatorii pot solicita in mod nativ date, pot accesa date din mai multe sisteme si multe altele. Această instruire condusă de instructori, formare live (online sau on-site) este destinată cercetătorilor de date care doresc să întrebe surse de date mari cu Presto. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Employ Presto concepte cheie pentru optimizarea sistemelor moderne de date mari. Utilizați Presto pentru a rula depozitele de scară exabyte. Clonarea datelor într-un sistem de stocare a datelor proprietare. Lucrați cu instrumentele BI existente, cum ar fi R și Tableau.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Presto Cursuri, Seara Presto Training, Presto Camp, Presto Cu instructor, Sfarsit de saptamana Presto Training, Seara Presto Cursuri, Presto Coaching, Presto Instructor, Presto Trainer, Presto Cursuri, Presto Clase, Presto Pe pagina, Presto curs privat, Presto one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions