Cursuri Sentry

Cursuri Sentry

Cursurile de formare Sentry live, online sau la fața locului, demonstrează, prin practică interactivă, cum să utilizați platforma de monitorizare software Sentry pentru a identifica problemele în timp real. Antrenamentul Sentry este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Sentry Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Sentry este o platformă de monitorizare a aplicațiilor cu sursă deschisă care permite dezvoltatorilor să identifice probleme în timp real. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să integreze platforma Sentry cu aplicația lor pentru a monitoriza și rezolva probleme în producție. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați Sentry Înțelegeți cum funcționează "full stack error monitoring". Vezi codul real în rapoartele de eroare pentru identificarea rapidă a unui bug. Obțineți o viziune oculară a mai multor aplicații într-o singură viziune. Vezi întregul context din spatele erorilor de aplicație - software, mediu și utilizatori.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Sentry Cursuri, Seara Sentry Training, Sentry Camp, Sentry Cu instructor, Sfarsit de saptamana Sentry Training, Seara Sentry Cursuri, Sentry Coaching, Sentry Instructor, Sentry Trainer, Sentry Cursuri, Sentry Clase, Sentry Pe pagina, Sentry curs privat, Sentry one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions