Cursuri Serverless Framework

Cursuri Serverless Framework

Cursurile de formare în direct, online sau la fața locului, conduse de instructori Serverless Framework, demonstrează, printr-o practică interactivă, cum să utilizați Serverless Framework pentru a crea și implementa aplicații de microservicii. Instruirea Serverless Framework este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Serverless Framework Subcategories

Serverless Framework Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Serverless este o arhitectură DevOps care permite crearea și implementarea aplicațiilor de întreprindere foarte scalabile fără furnizarea oricărui server. Kubernetes este o platformă cu sursă deschisă pentru construirea de proiecte bazate pe containere și native cloud. Un cadru fără server poate fi integrat cu Kubernetes pentru a oferi infrastructura de găzduire automată necesară pentru executarea implementărilor CaaS și FaaS. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată dezvoltatori și DevOps ingineri care doresc să utilizeze o abordare fără server pentru a construi aplicații pentru întreprinderi în Kubernetes. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Setarea și configurarea Kubernetes a sistemului pentru a începe dezvoltarea cu o arhitectură fără server. Înțelegeți conceptele și principiile fundamentale pentru mediile fără server. Operați lanțurile de instrumente necesare pentru dezvoltarea fără server și integrați-le cu Kubernetes componente. Practicați abilitățile lor în Python limbajul de programare și aplicați-l pentru implementarea sistemelor fără server. Aplicații de întreprindere sigure care sunt implementate printr-un cadru fără server pe Kubernetes. Utilizați metode moderne de calcul cloud pentru a optimiza fluxurile de lucru de prelucrare a sarcinilor DevOps.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Acest training instruit de instructor (la fața locului sau la distanță) este destinat dezvoltatorilor care doresc să utilizeze Serverless Framework pe AWS și alte platforme cloud pentru a crea și implementa aplicații microservice. Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea:
 • Configurați Serverless Framework pentru a lucra cu servicii de calcul cum ar fi AWS Lambda.
 • Reduceți complexitatea și costul implementării microservicii pe AWS.
 • Emiteți și capturați evenimente și executați automat funcții.
Formatul cursului
 • Prelegere interactivă și discuții.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea manuală într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Exemple de aplicații și funcții pot fi scrise într-un număr de limbi (Python, Java, Scala, C #, etc.), vă rugăm să ne contactați pentru a vă solicita preferințele.
 • Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
 • Pentru a afla mai multe despre Serverless Framework, vă rugăm să vizitați: https://github.com/serverless/serverless
7 hours
Fn Project este o platformă cu sursă deschisă, fără server care poate funcționa în orice cloud sau în orice mediu intern. Fn poate fi găzduit pe diferite platforme Docker susținute, cum ar fi Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure și Google Cloud. Această formare directă (online sau on-site) este destinată programatorilor și dezvoltatorilor care doresc să utilizeze Fn pentru a crea aplicații și servicii fără server. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Configurați Fn pentru a crea directorii și funcții. Creați aplicații folosind diferite limbi de programare. Monitorizarea funcțiilor pentru rezolvarea problemelor în stadiile de dezvoltare și de implementare.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Serverless Framework Cursuri, Seara Serverless Framework Training, Serverless Framework Camp, Serverless Framework Cu instructor, Sfarsit de saptamana Serverless Framework Training, Seara Serverless Framework Cursuri, Serverless Framework Coaching, Serverless Framework Instructor, Serverless Framework Trainer, Serverless Framework Cursuri, Serverless Framework Clase, Serverless Framework Pe pagina, Serverless Framework curs privat, Serverless Framework one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions