Cursuri Tinkerbell

Cursuri Tinkerbell

Cursurile de formare Tinkerbell live conduse de un instructor, online sau la fața locului, demonstrează, printr-o practică interactivă, cum să utilizați Tinkerbell pentru a furniza și gestiona servere bare metal în cloud și on-premise. Antrenamentul Tinkerbell este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Tinkerbell Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
7 hours
Tinkerbell este un motor de flux de lucru pentru furnizarea de servere bare metal. Acest motor de flux de lucru, împreună cu cinci componente suplimentare de susținere (microservices) formează Tinkerbell's stack de aprovizionare. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată inginerilor care doresc să furnizeze și să gestioneze servere de bare metal în cloud și pe premise. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați Tinkerbell stacul de furnizare. Dezvoltați în mod constant infrastructura de metal bare folosind o abordare declarativă ca CI/CD. Propunerea și ciclul de viață a unei infrastructuri fizice heterogene în cloud sau pe premise. Automatizați depunerile de metal bare la stratul de hardware, indiferent de arhitectura procesorului, configurația de stocare, mediul de rețea sau sistemul de operare.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Tinkerbell Cursuri, Seara Tinkerbell Training, Tinkerbell Camp, Tinkerbell Cu instructor, Sfarsit de saptamana Tinkerbell Training, Seara Tinkerbell Cursuri, Tinkerbell Coaching, Tinkerbell Instructor, Tinkerbell Trainer, Tinkerbell Cursuri, Tinkerbell Clase, Tinkerbell Pe pagina, Tinkerbell curs privat, Tinkerbell one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions