Cursuri Active Directory (AD)

Cursuri Active Directory (AD)

Cursurile de instruire Active Directory (AD) online sau la fața locului, susținute de un instructor, demonstrează prin practică interactivă cum să utilizați Microsoft Active Directory pentru a gestiona și securiza accesul la date.

Cursurile de formare Active Directory sunt disponibile ca "formare live online" sau "formare live la fața locului". Instruirea live online (cunoscută și ca "instruire live la distanță") se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, de la distanță. Instruirea live la fața locului poate fi efectuată la nivel local, la sediul clientului în Moldova sau în centrele de instruire corporative NobleProg în Moldova.

NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Active Directory (AD) Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Active Directory (AD) este un serviciu de directorie pentru rețelele de domenii Windows. Active Directory este utilizat pentru a organiza utilizatorii și computerele unei organizații. Această instruire directă (online sau on-site) este destinată administratorilor de sistem care doresc să utilizeze Microsoft Active Directory pentru a gestiona și a asigura accesul la date. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Configurați și configurați Active Directory. Creați un domeniu și definiți drepturile de acces ale utilizatorilor și dispozitivelor. Gestionarea utilizatorilor și a mașinilor prin intermediul politicilor de grup. Controlul accesului la serverele de fișiere. Înființați un serviciu de certificare și gestionați certificatele. Implementarea și gestionarea serviciilor, cum ar fi criptarea, certificatele și autentificarea.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Active Directory (AD) Cursuri, Seara Active Directory (AD) Training, Active Directory (AD) Camp, Active Directory (AD) Cu instructor, Sfarsit de saptamana Active Directory (AD) Training, Seara Active Directory (AD) Cursuri, Active Directory (AD) Coaching, Active Directory (AD) Instructor, Active Directory (AD) Trainer, Active Directory (AD) Cursuri, Active Directory (AD) Clase, Active Directory (AD) Pe pagina, Active Directory (AD) curs privat, Active Directory (AD) one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions