Cursuri Apache Ignite

Cursuri Apache Ignite

Programele de pregătire locală, instruite în direct de Apache Ignite, demonstrează prin practica practică interactivă principiile care stau în spatele stocării persistente și pure în memorie și cum se creează un proiect de calcul în memorie. Apache Ignite de formare este disponibil ca "live training la fața locului" sau "de formare live de la distanță". Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului Moldova sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Moldova . Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță. NobleProg - Furnizorul dvs. de formare locală

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Ignite Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Apache Ignite este o platformă de calcul în memorie care se află între aplicație și stratul de date pentru a îmbunătăți viteza, scala și disponibilitatea. În această instruire condusă de instructori, cursuri live, participanții vor învăța principiile din spatele stocării persistente și curate în memorie, pe măsură ce trec prin crearea unui proiect de calculare în memorie. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Utilizați Ignite pentru in-memory, persistență pe disc, precum și o bază de date distribuită pur in-memory. Obțineți perseverență fără a sincroniza datele înapoi la o bază de date relativă. Utilizați Ignite pentru a efectua SQL și articulații distribuite. Îmbunătățește performanța prin mișcarea datelor mai aproape de CPU, folosind RAM ca stocare. Datele difuzate sunt colectate printr-un cluster pentru a atinge scalabilitatea orizontală. Integrați Ignite cu RDBMS, NoSQL, Hadoop și procesori de învățare a mașinii.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Ignite Cursuri, Seara Apache Ignite Training, Apache Ignite Camp, Ignite Cu instructor, Sfarsit de saptamana Apache Ignite Training, Seara Apache Ignite Cursuri, Ignite Coaching, Apache Ignite Instructor, Ignite Trainer, Apache Ignite Cursuri, Ignite Clase, Apache Ignite Pe pagina, Apache Ignite curs privat, Ignite one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions