Cursuri Augmented Reality (AR)

Cursuri Augmented Reality (AR)

Cursurile de instruire online sau la fața locului, susținute în direct de un instructor, demonstrează prin discuții interactive și practici practice elementele de bază și subiectele avansate ale realității augmentate (AR).

Cursurile de formare în AR sunt disponibile ca "formare live online" sau "formare live la fața locului". Instruirea live online (cunoscută și ca "instruire live de la distanță") se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, de la distanță. Instruirea live la fața locului poate fi efectuată la nivel local, în incinta clientului în Moldova sau în centrele de instruire corporative NobleProg în Moldova.

NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

AR (Augmented Reality) Subcategories

AR (Augmented Reality) Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
35 hours
Tehnologia Augmented Reality (AR) integrează imagini digitale cu obiecte în cuvântul real, îmbunătățind interacțiunea utilizatorului cu mediul său. În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor învăța fundamentele tehnologiilor de Augmented Reality (AR) și principalele produse AR în timp ce trec prin crearea de aplicații mobile AR. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Dezvoltați aplicații mobile AR
 • Aplicați recunoașterea imaginii și urmărirea obiectelor
 • Utilizați funcționalitatea de geolocalizare
 • Înțelegeți formatul ARAF pentru conținutul AR
Public
 • Antreprenorii
 • Producători de conținut, jurnaliști sau profesori
 • Proiectanți web
 • Dezvoltatori de aplicații
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
14 hours
Realitatea augmentată (AR) este o tehnologie care îmbunătățește experiența utilizatorilor prin combinarea elementelor virtuale generate de calculator cu mediul fizic real Adoptarea AR a înregistrat o creștere în diferite industrii În acest training instruit, participanții vor învăța cum să construiască aplicații Augmented Reality Android pentru diverse aplicații de afaceri și industrie Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți fundamentele AR Instalați și configurați cadre și instrumente esențiale pentru construirea aplicațiilor AR, cum ar fi Vuforia și Unity Creați o aplicație AR Android care suprapune datele generate de calculator prin intermediul datelor live din lumea reală Remediați, testați și implementați o aplicație Augmented Reality Android Public Dezvoltatori Ingineri Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
7 hours
ARKit este un nou cadru pentru crearea de experiențe augmentate (AR) pentru iPhone și iPad În acest training instruit, participanții vor învăța cum să dezvolte o aplicație de realitate augmentată (AR) pentru iPhone și iPad Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Amestecați obiecte și informații digitale 2D sau 3D cu mediul real Luați aplicații dincolo de ecran, permițându-le să interacționeze cu lumea reală Utilizați capacitățile ARKit pentru urmărirea poziționării și înțelegerea scenei Integrați ARKit cu SceneKit și SpriteKit Controlul redării cu Metal 2 Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Augmented Reality (AR) este o tehnologie care îmbunătățește experiența utilizatorului prin amestecarea elementelor generate de calculator virtual cu mediul fizic real. Adoptarea AR a văzut o creștere în diferite industrii. În acest curs de instruire, participanții vor învăța cum să construiască aplicații de Realitate Augmentată pe dispozitive care funcționează pe platforma Windows pentru diverse aplicații de afaceri și industrie. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți fundamentele AR Instalarea și configurarea cadrelor esențiale  și a instrumentelor (Vuforia SDK, Unity game engine, etc.Pentru a construi aplicații AR pe Windows Construiți o aplicație AR care depășește datele generate de calculator peste datele din lumea reală live Răspundeți, testați și implementați o aplicație de Realitate Augmentată pe Windows
Audienţă
  Dezvoltatori Inginerii
Formatul cursului
  Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele
Notă
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Internet of Things (IoT) este un domeniu tehnologic în curs de dezvoltare care conectează obiecte fizice și aplicații software fără fir pentru teledetecție și control. Augmented Reality (AR) este o tehnologie care îmbunătățește experiența utilizatorului prin îmbinarea elementelor virtuale generate de computer cu mediul din lumea reală. AR permite întreprinderilor să ofere utilizatorilor o vizualizare informațională în timp real și real. Este vorba despre două tehnologii care au înregistrat o rată de adopție în creștere rapidă în mai multe industrii. În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța fundamentele IoT și AR și vor aplica aceste învățări operațiunilor și strategiilor organizațiilor lor. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Înțelegeți fundamentele IoT și AR
 • Aflați cum funcționează tehnologiile IoT și AR
 • Înțelegeți cum pot fi aplicate tehnologiile IoT și AR la strategia afacerii lor
 • Luati decizii de afaceri informate despre IoT si AR
Public
 • Managerii
 • Antreprenorii
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
Notă
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
21 hours
Aceasta este o introducere generală în AR și poate fi urmată de un curs mai aprofundat și concentrat de 2 zile.
7 hours
Artoolkit este o bibliotecă de urmărire opensource pentru crearea de aplicații Real Reality (AR) Acesta susține Windows, Linux, Mac, Android și iOS În acest training instruit, participanții vor învăța cum să construiască o aplicație mobilă pentru realitate augmentată cu Artoolkit Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Dezvoltați o aplicație mobilă care suprapune imaginile virtuale în lumea reală Preprocesați videoclipul pentru a regla iluminarea și pentru a rezolva problemele Integrați ARToolkit cu instrumente și funcționalități de la al treilea partener, inclusiv OpenCV, Unity, OpenSceneGraph și utilitarele de calibrare GPS, compas și aparat de fotografiat al dispozitivului mobil Public Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Aplicația mobilă dezvoltată în acest curs poate fi vizată Android și / sau iOS Pentru a vă solicita preferințele, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
14 hours
ARCore is Google’s development platform for creating augmented reality apps for mobile devices. It features motion tracking and environment sensors that transform physical worlds into realistic virtual simulations. This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at developers who wish to use ARCore to build and enhance augmented reality apps, integrating virtual content into the real world. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up the necessary development environment to start developing ARCore apps.
 • Understand the UX design guidelines to create realistic virtual experiences for mobile apps.
 • Run immersive simulations to test AR apps performance.
 • Enhance existing mobile apps by optimizing the ARCore features.
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana AR Cursuri, Seara Augmented Reality (AR) Training, Augmented Reality Camp, AR (Augmented Reality) Cu instructor, Sfarsit de saptamana Augmented Reality Training, Seara Augmented Reality Cursuri, AR Coaching, Augmented Reality (AR) Instructor, AR Trainer, Augmented Reality (AR) Cursuri, AR Clase, Augmented Reality Pe pagina, Augmented Reality curs privat, AR one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions