Cursuri Authorized Azure

Cursuri Authorized Azure

Local instructor-led live Authorized Azure training courses in Moldova.

Authorized Azure Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
35 hours
Despre acest curs În acest curs, elevii vor învăța cum să proiecteze și să dezvolte servicii care au acces la date locale și la distanță din diferite surse. Elevii vor învăța, de asemenea, cum să dezvolte și să implementeze servicii în mediile hibrid, inclusiv serverele on-premises și Microsoft Azure. Profilul publicului Principal: dezvoltatorii.NET care doresc să învețe cum să dezvolte serviciile și să le implementeze în mediile hibrid. Secundar: dezvoltatorii.NET cu experiență de dezvoltare a aplicațiilor web care explorează dezvoltarea de aplicații noi sau portarea aplicațiilor existente către Microsoft Azure. La finalizarea cursului După finalizarea acestui curs, elevii vor putea:
  Descrie conceptele de bază ale dezvoltării serviciilor și strategiilor de acces la date folosind platforma.NET. Descrie platforma cloud Microsoft Azure și ofertele de găzduire a calculatoarelor, a datelor și a aplicațiilor. Proiectarea și dezvoltarea unei aplicații bazate pe date folosind Visual Studio 2017 și Entity Framework Core. Proiectarea, implementarea și utilizarea serviciilor HTTP folosind ASP.NET Core. Extindeți serviciile HTTP folosind ASP.NET Core. Serviciile de găzduire sunt disponibile și în Microsoft Azure. Dezvoltați servicii atât în mediile on-premises cât și în cloud și gestionați interfața și politica serviciilor lor. Alegeți o soluție de stocare a datelor, cache, distribuiți și sincronizați datele. Monitorizarea, log-ul și serviciile de rezolvare a problemelor. Descrie conceptele și standardele de identitate bazate pe cerere și implementează autentificarea și autorizarea cu Azure Active Directory. Creați aplicații de servicii scalabile.
21 hours
Obțineți cunoștințele necesare pentru proiectarea unei soluții Azure AI prin construirea unui chat de asistență pentru clienți Bot folosind inteligența artificială de la platforma Microsoft Azure inclusiv înțelegerea limbilor și funcționalitatea AI preconstruită în serviciile Cognitive. •  
14 hours
Despre acest curs Acest curs de două zile este conceput pentru administratorii AWS Sysops interesați să învețe cum Azure este diferit de AWS și cum Azure este administrat. Cele mai importante subiecte ale ateliere sunt Azure Administrarea, Azure Networking, Azure Compute, Azure Storage, și Azure Governance. Acest atelier combină o conferință cu exerciții practice și discuții / revizuiri. În timpul atelierului, studenții vor construi o arhitectură fin-to-end care demonstrează principalele caracteristici discutate în curs. Profilul publicului Audiența pentru acest curs este un AWS Sysops Administrator Associate sau echivalent. Această persoană are un până la doi ani de experiență în implementarea, managementul și operațiunile AWS. Elevii care iau acest curs sunt interesați să învețe cum Azure este diferit de AWS și cum Azure este administrat. Elevii pot fi, de asemenea, interesați să ia examenul de certificare AZ-103 Microsoft Azure Administrator sau examenul de bază AZ-900 Azure.
21 hours
Despre acest curs Un curs de trei zile conceput pentru a învăța dezvoltatorii AWS (Amazon Web Services) cum să pregătească soluții fin-to-end în Microsoft Azure. În acest curs veți construi Azure soluții App Service Web App și Azure Funcții, utilizați blob sau depozitarea Cosmos DB în soluții, implementați soluții cloud sigure care includ autentificarea și autorizarea utilizatorilor, implementați managementul API și dezvoltați soluții bazate pe evenimente și mesaje și monitorizați, rezolvați probleme și optimizați soluțiile Azure. Veți afla cum dezvoltatorii folosesc Azure servicii, cu un accent suplimentar pe caracteristici și sarcini care diferă de AWS și ce înseamnă acest lucru pentru dvs. pe măsură ce dezvoltați aplicații care vor fi găzduite folosind Azure servicii. Profilul publicului Elevii din acest curs sunt dezvoltatori AWS cu experiență interesați de dezvoltare Azure.
7 hours
Despre acest curs Acest curs va permite studenților să înțeleagă Azure SQL Database, și să educeze studenții cu privire la ceea ce este necesar pentru a migra MySQL și PostgreSQL încărcături de lucru la Azure SQL Database. Profilul publicului Publicul principal pentru acest curs este dezvoltatorii de baze de date care intenționează să-și migreze încărcăturile de lucru MySQL sau Postgres DB la Azure SQL DB. Audiența secundară pentru acest curs este MySQL / Postgres administratorii pentru a crește conștientizarea caracteristicilor și beneficiilor Azure SQL DB. La finalizarea cursului La sfârșitul acestui curs, elevii vor învăța:
  Migrarea pe premise MySQL la Azure SQL DB pentru MySQL Migrarea pe premise PostgreSQL la Azure SQL DB pentru PostgreSQL
7 hours
Despre acest curs În acest curs, elevii vor învăța fundamentele conceptelor de bază de date într-un mediu cloud, vor obține abilități de bază în serviciile de date cloud și vor construi cunoștințele lor de bază în serviciile de date cloud în cadrul Microsoft Azure. Elevii vor identifica și vor descrie concepte de bază de date, cum ar fi relaționale, non-relaționale, big data și analitice, și vor explora modul în care această tehnologie este implementată cu Microsoft Azure. Ei vor explora rolurile, sarcinile și responsabilitățile în lumea datelor. Elevii vor explora ofertele de date relative, vor furniza și vor deplasa baze de date relative și vor solicita date relative prin soluții de date cloud cu Microsoft Azure. Ei vor explora oferte de date non-relative, vor furniza și vor deplasa baze de date non-relative și magazine de date non-relative cu Microsoft Azure. Elevii vor explora opțiunile de prelucrare disponibile pentru a construi soluții de analiză a datelor în Azure. Ei vor explora Azure Sinapse Analytics, Azure Databricks și Azure HDInsight. Elevii vor afla ce Power BI este, inclusiv blocurile sale de construcții și cum lucrează împreună. Profilul publicului Audiența pentru acest curs sunt indivizi care doresc să învețe fundamentele conceptelor de bază de date într-un mediu cloud, să obțină abilități de bază în serviciile de date cloud și să-și construiască cunoștințele de bază ale serviciilor de date cloud în cadrul Microsoft Azure. La finalizarea cursului După finalizarea acestui curs, elevii vor putea:
  Descrierea conceptelor de date de bază în Azure Explicarea conceptelor de date relative în Azure Explicarea conceptelor de date non-relative în Azure Identificați componentele unui depozit de date modern în Azure

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Authorized Azure Cursuri, Seara Authorized Azure Training, Authorized Azure Camp, Authorized Azure Cu instructor, Sfarsit de saptamana Authorized Azure Training, Seara Authorized Azure Cursuri, Authorized Azure Coaching, Authorized Azure Instructor, Authorized Azure Trainer, Authorized Azure Cursuri, Authorized Azure Clase, Authorized Azure Pe pagina, Authorized Azure curs privat, Authorized Azure one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions