Cursuri Authorized Microsoft 365

Cursuri Authorized Microsoft 365

Local instructor-led live Authorized Microsoft 365 training courses in Moldova.

Authorized Microsoft 365 Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
35 hours
Despre acest curs Acest curs acoperă trei elemente centrale ale administrării Microsoft 365 Enterprise – Microsoft 365 de închiriat și de management al serviciilor, Office 365 de management și Microsoft 365 de management al identității. În Microsoft 365 de închiriat și managementul serviciilor, veți examina toate componentele cheie pentru care trebuie planificate atunci când concepeți Microsoft 365 de închiriat. Odată ce această fază de planificare este finalizată, veți învăța cum să configurați angajatul Microsoft 365, inclusiv profilul organizațional, opțiunile de abonament al angajatului, serviciile componente, conturile de utilizator și licențele și grupurile de securitate. În cele din urmă, veți învăța cum să vă gestionați angajații, care include configurarea rolurilor angajaților și gestionarea sănătății și a serviciilor angajaților. Profilul publicului Acest curs este conceput pentru persoanele care aspiră la rolul de administrator Microsoft 365 Enterprise și au finalizat una dintre căile de certificare de administrator bazate pe rol Microsoft 365. La finalizarea cursului Prin participarea activă la acest curs, veți învăța despre următoarele:
  Proiectarea, configurarea și gestionarea contractului de închiriere Microsoft 365 Funcționalitatea produsului Office 365 Configurarea Office 365 Gestionarea funcțiilor Office 365 ProPlus Planificarea și implementarea sincronizării identității Implementarea aplicației și accesul extern
•  
21 hours
Despre acest curs Acesta este un curs de trei zile Instructor Led Training (ILT) care vizează nevoile profesioniștilor din domeniul tehnologiei informației (IT) care participă la administrarea, configurarea, rezolvarea problemelor și funcționarea serviciilor Office 365, inclusiv identitățile, dependențele, cerințele și tehnologiile de susținere. Acest curs se concentrează pe abilitățile necesare pentru administrarea și rezolvarea problemelor de închiriat Office 365 și serviciile cheie ale Office 365, cum ar fi Exchange Online, SharePoint Online și Teams. De asemenea, acoperă funcțiile de securitate și conformitate ale Office 365. Profilul publicului Acest curs este destinat profesioniștilor IT și administratorilor de sisteme care doresc să învețe despre tehnicile de administrare și de rezolvare a problemelor în Office 365. Acești profesioniști ar trebui să aibă cel puțin trei ani de experiență de lucru în domeniile lor respective: în mod ideal în domeniile de administrare a sistemelor, de administrare a rețelelor și de comunicare. La finalizarea cursului După finalizarea acestui curs, elevii vor putea:
  Descrierea serviciilor Office 365. Administrarea Office 365 prin utilizarea centrului de administrare Microsoft 365, a centrelor de administrare a serviciilor Office 365, a Administrarea și rezolvarea problemelor pentru sincronizarea directoriei și obiectele directoriei. Administrarea și rezolvarea problemelor Exchange Online. Administrarea și rezolvarea problemelor echipelor. Administrarea și rezolvarea problemelor SharePoint Online. Planificarea și implementarea aplicațiilor Microsoft 365 pentru întreprinderi. Administrarea și rezolvarea problemelor în conformitate și securitate în Office 365.
35 hours
Acesta este un curs de instruire de 5 zile (ILT) care vizează nevoile profesioniștilor IT care participă la evaluarea, planificarea, implementarea și funcționarea a 365 de servicii, inclusiv identitățile, dependențele, cerințele și tehnologiile de susținere. Acest curs se concentrează pe abilitățile necesare pentru a stabili un locator Office 365, inclusiv federarea cu identități de utilizator existente, și abilitățile necesare pentru a susține un locator Office 365 și utilizatorii săi. Acest curs este destinat profesioniștilor IT care sunt responsabili pentru planificarea, configurarea și gestionarea unui mediu Office 365. Elevii care participă la acest curs sunt de așteptat să aibă o înțelegere destul de largă a mai multor tehnologii on-premises, cum ar fi Sistemul de nume de domeniu (DNS) și Active Directory Domain Services (AD DS). În plus, ar trebui să aibă o înțelegere generală a Microsoft Exchange Server, Microsoft Lync Server sau Skype pentru Business Server și Microsoft SharePoint Server. După finalizarea acestui curs, elevii vor putea:
  Planificați o desfășurare a Office 365, configurați angajatorul Office 365 și planificați o desfășurare pilotă. Gestionați utilizatorii, grupurile și licențele Office 365 și configurați administrarea delegată. Planificați și configurați conectivitatea clientului cu Office 365. Planificați și configurați sincronizarea directoriei între Microsoft Azure AD și on-premises AD DS. Planificați și implementați implementarea Office 365 ProPlus. Planificați și gestionați destinatarii și permisiunile Microsoft Exchange Online. Planificarea și configurarea serviciilor Exchange Online. Planificarea și configurarea Microsoft Teams Planificare și configurare Microsoft SharePoint Online. Planificarea și configurarea unei soluții de colaborare Office 365. Planificați și configurați integrarea dintre Office 365 și Microsoft Azure Protecția informațiilor. Monitorizarea și revizuirea serviciilor Office 365 și rezolvarea problemelor Office 365. Planificarea și punerea în aplicare a federației de identitate între AD DS și Azure AD.
35 hours
Despre acest curs În acest curs, elevii vor învăța cum să planifice și să implementeze o strategie de implementare a sistemului de operare folosind metode moderne de implementare, precum și cum să implementeze o strategie de actualizare. Elevii vor fi introduse în componentele cheie ale strategiilor moderne de management și co-management. Acest curs acoperă, de asemenea, ceea ce este necesar pentru a integra Microsoft Intune în organizația dvs. Elevii vor învăța, de asemenea, despre metodele de implementare și gestionare a aplicațiilor și aplicațiilor bazate pe browser. Elevii vor fi introduse în conceptele cheie de securitate în managementul modern, inclusiv autentificarea, identitatea, accesul și politicile de conformitate. Elevii vor fi introduși la tehnologii precum Azure Active Directory, Azure Protecția informațiilor și Windows Defender Advanced Threat Protection, precum și cum să le utilizeze pentru a proteja dispozitivele și datele. Profilul publicului Modern Desktop Administrator deplasează, configurează, securizează, gestionează și monitorizează dispozitivele și aplicațiile clienților într-un mediu de afaceri. Responsabilitățile includ gestionarea identității, accesul, politicile, actualizările și aplicațiile. MDA colaborează cu M365 Enterprise Administrator pentru a proiecta și implementa o strategie de dispozitive care să răspundă nevoilor de afaceri ale unei organizații moderne. Administratorul modern de desktop trebuie să fie familiarizat cu încărcăturile de lucru M365 și trebuie să aibă abilități și experiență puternice în implementarea, configurarea și menținerea dispozitivelor Windows 10 și non-Windows. Rolul MDA se concentrează pe serviciile cloud, mai degrabă decât pe tehnologiile de management on-premises. La finalizarea cursului După finalizarea acestui curs, elevii ar trebui să poată:
  Planificarea, dezvoltarea și implementarea unei strategii de implementare, actualizare și actualizare a sistemului de operare. Înțelegeți beneficiile și metodele strategiilor de co-management. Planificarea și implementarea înregistrării și a configurării dispozitivelor. Managementul și implementarea aplicațiilor și planificarea unei strategii de gestionare a aplicațiilor mobile. Managementul utilizatorilor și autentificarea utilizând Azure AD și Active Directory DS. Descrierea și implementarea metodelor utilizate pentru a proteja dispozitivele și datele.
21 hours
Conținutul este cel mai important activ digital pentru orice organizație. În acest curs, veți învăța cum să planificați, să configurați și să gestionați site-urile SharePoint și OneDrive pentru a permite servicii moderne de conținut care transformă ciclul de viață al conținutului. În mod specific, acest curs discută despre structura modernă a site-ului, cum ar fi site-urile SharePoint hub. Acesta oferă cele mai bune practici pentru adoptarea și implementarea OneDrive în cadrul organizației dvs. De asemenea, acoperă partajarea, securitatea și monitorizarea în SharePoint și OneDrive în Microsoft 365. În plus, veți învăța cum să gestionați profilurile de utilizator și aplicațiile cu setările de permisiuni adecvate. Vom discuta, de asemenea, cum să planificăm și să configurăm Metadata gestionată, Business Serviciile de conectivitate și căutarea care să permită găsirea, consumarea și gestionarea conținutului în cadrul Microsoft 365. După finalizarea acestui curs, elevii vor putea:
  Configurați SharePoint site-uri Gestionarea limitelor de stocare a site-urilor. Un client de sincronizare OneDrive. Utilizați Politica de grup pentru a controla setările clientului de sincronizare OneDrive. Gestionarea partajării externe a datelor în Microsoft SharePoint și OneDrive. Configurați proprietățile profilului utilizatorului. Gestionarea audienţelor. Utilizați Catalogul aplicațiilor pentru a gestiona aplicațiile personalizate. Creați și gestionați grupuri de termeni, seturi de termeni și termeni. Descrie diferența dintre experiențele de căutare moderne și clasice.
35 hours
Despre acest curs Clima de afaceri s-a schimbat. Oamenii doresc să comunice fără bariere colaborative. Business doresc soluții care sunt atât cost-eficiente și flexibile. Organizațiile încep să configureze mediile hibrid și să migreze conținutul în cloud ca soluție. În acest curs, veți învăța cum să implementați și să configurați SharePoint Server 2019, conceput pentru a satisface cerințele stilurilor de lucru moderne. Veți învăța, de asemenea, cum să configurați și să gestionați diferite aplicații de serviciu SharePoint pentru a vă pregăti pentru o implementare hibridă. Apoi, veți învăța cum să planificați și să implementați SharePoint scenarii hibrid care oferă o experiență de utilizator fără probleme. În cele din urmă, veți învăța cum să proiectați procesul de migrație a conținutului și resursele și instrumentele disponibile pentru a utiliza în timp ce migrați conținutul la SharePoint și OneDrive în Microsoft 365. Profilul publicului Acest curs este conceput pentru profesioniștii IT care deplasează și gestionează SharePoint un mediu on-premises și sunt interesați de implementarea de scenarii hibrid și de migrare a conținutului la Microsoft 365. La finalizarea cursului După finalizarea acestui curs, elevii vor putea:
  Descrieți funcția MinRole în SharePoint 2019. Descrie cum să instalați și să configurați SharePoint 2019. Descrie modul de implementare a disponibilității ridicate pentru SharePoint. Oferă o instanță de aplicare a serviciilor BDC. Configurați aplicația Secure Store Service. Descrie cum să configurați Site-urile Mele în SharePoint 2019. Descrie scenariile disponibile SharePoint Hybrid. Descrie cerințele pentru SharePoint configurația hibridă. Planul pentru SharePoint Server hibrid. Planul pentru procesul de migrare a conținutului. Descrie resursele și instrumentele disponibile pentru a se folosi în timpul procesului de migrație. Access datele care urmează să fie migrate folosind SharePoint Instrumentul de evaluare a migrației (SMAT). Migrați conținutul în cloud folosind SharePoint Migration Tool (SPMT). Migrați conținutul în cloud folosind Migration Manager. Migrați conținutul în cloud folosind Mover. Managementul și monitorizarea procesului de migrație.
35 hours
Despre acest curs Acest curs acoperă trei elemente centrale ale administrării Microsoft 365 Enterprise – Microsoft 365 de închiriat și de management al serviciilor, Office 365 de management și Microsoft 365 de management al identității. În Microsoft 365 de închiriat și managementul serviciilor, veți examina toate componentele cheie pentru care trebuie planificate atunci când concepeți Microsoft 365 de închiriat. Odată ce această fază de planificare este finalizată, veți învăța cum să configurați angajatul Microsoft 365, inclusiv profilul organizațional, opțiunile de abonament al angajatului, serviciile componente, conturile de utilizator și licențele și grupurile de securitate. În cele din urmă, veți învăța cum să vă gestionați angajatul, care include configurarea rolurilor angajatului și gestionarea sănătății și a serviciilor angajatului. Cu angajatorul dvs. Microsoft 365 acum în poziție fermă, veți examina componentele cheie ale managementului Office 365. Acest lucru începe cu o imagine de ansamblu a funcționalității produsului Office 365, inclusiv Exchange Online, SharePoint Online, Microsoft Teams, Microsoft Power Platform, resurse suplimentare de produs și managementul dispozitivelor. Apoi veți trece la configurarea Office 365, cu un accent primar pe configurarea conectivității clientului Office. În cele din urmă, veți examina modul de gestionare a implementărilor Microsoft 365 Apps pentru întreprinderi (anterior Office 365 ProPlus), de la instalările client-driven la implementările centralizate. Veți înregistra această secțiune învățând cum să configurați Office Telemetry și Microsoft Analytics. Cursul se încheie cu un examen aprofundat al sincronizării identității Microsoft 365, cu accent pe Azure Active Directory Connect. Veți învăța cum să planificați și să implementați Azure AD Connect, cum să gestionați identitățile sincronizate și cum să implementați gestionarea parolelor în Microsoft 365 folosind autentificarea multi-factor și gestionarea parolelor de auto-serviciu. Această secțiune cuprinde o privire cuprinzătoare asupra implementării aplicației și accesului extern. Veți învăța cum să adăugați și să gestionați aplicații în Azure Active Directory, inclusiv cum să configurați aplicații multi-tenant. Apoi veți examina cum să configurați Azure AD Application Proxy, inclusiv cum să instalați și să înregistrați un conector și cum să publicați o aplicație on-premises pentru acces la distanță. În cele din urmă, veți examina modul de proiectare și gestionare a soluțiilor pentru accesul extern. Aceasta include ghidarea de licență pentru Azure colaborarea AD B2B, crearea unui utilizator colaborativ și rezolvarea problemelor unei colaborări B2B. Profilul publicului Acest curs este conceput pentru persoanele care aspiră la rolul de administrator Microsoft 365 Enterprise și au finalizat una dintre căile de certificare de administrator bazate pe rol Microsoft 365. La finalizarea cursului Prin participarea activă la acest curs, veți învăța despre următoarele:
  Proiectarea, configurarea și gestionarea contractului de închiriere Microsoft 365 Funcționalitatea produsului Office 365 Configurarea Office 365 Gestionarea funcțiilor Office 365 ProPlus Planificarea și implementarea sincronizării identității Implementarea aplicației și accesul extern
35 hours
Despre acest curs Acest curs acoperă trei elemente centrale ale administrării Microsoft 365 Enterprise – Microsoft 365 Management Security, Microsoft 365 Compliance Management, și Microsoft 365 Management de dispozitive. În Microsoft 365 Security Management, veți examina toate tipurile comune de vectori de amenințări și încălcări de date cu care se confruntă organizațiile astăzi, și veți afla cum soluțiile de securitate ale Microsoft 365’ se confruntă cu aceste amenințări de securitate. Veți fi introdus la Microsoft Secure Score, precum și la Azure Active Directory Identity Protection. Apoi veți învăța cum să gestionați serviciile de securitate Microsoft 365, inclusiv Exchange Online Protection, Advanced Threat Protection, Safe Attachments și Safe Links. În cele din urmă, veți fi introdus în diferitele rapoarte care monitorizează sănătatea dumneavoastră de securitate. Apoi veți trece de la serviciile de securitate la amenințarea inteligenței; în special, folosind Dashboardul de securitate și Advanced Threat Analytics pentru a rămâne în fața posibilelor încălcări de securitate. Cu componentele de securitate Microsoft 365 care sunt acum stabilite, veți examina componentele cheie ale managementului conformității Microsoft 365. Acest lucru începe cu o imagine de ansamblu a tuturor aspectelor cheie ale guvernanței datelor, inclusiv arhivarea și păstrarea datelor, Drepturile la informații Management, Secure Multipurpose Internet Mail Extension (S/MIME), criptarea mesajelor Office 365 și prevenirea pierderii datelor (DLP). Apoi veți merge mai adânc în arhivare și păstrare, acordând o atenție deosebită gestionării în loc în SharePoint, arhivarea și păstrarea în schimb și politicile de păstrare în Centrul de Securitate și Conformitate. Acum că înțelegeți aspectele cheie ale guvernanței datelor, veți examina cum să le implementați, inclusiv construirea pereților etice în Exchange Online, crearea politicilor DLP din șabloane încorporate, crearea politicilor DLP personalizate, crearea politicilor DLP pentru a proteja documentele și crearea de sfaturi de politică. Apoi vă veți concentra pe gestionarea guvernanței datelor în Microsoft 365, inclusiv gestionarea retenției în e-mail, politicile de rezolvare a problemelor și sfaturile de politică care nu reușesc, precum și rezolvarea datelor sensibile. Apoi veți învăța cum să implementați Azure Protecția informațiilor și Windows Protecția informațiilor. Veți încheia această secțiune învățând cum să gestionați căutarea și cercetarea, inclusiv căutarea conținutului în Centrul de Securitate și Conformitate, auditul investigațiilor de jurnal și gestionarea eDiscovery avansate. Cursul se încheie cu un examen aprofundat al managementului dispozitivelor Microsoft 365. Veți începe cu planificarea diferitelor aspecte ale managementului dispozitivelor, inclusiv pregătirea dispozitivelor Windows 10 pentru co-management. Veți învăța cum să treceți de la Configuration Manager la Intune și veți fi introdus în Microsoft Store pentru Business și Mobile Application Management. În acest moment, veți trece de la planificare la implementarea managementului dispozitivelor; în special, strategia de implementare a Windows 10. Aceasta include învățarea cum să implementați Windows Autopilot, Windows Analytics și Mobile Device Management (MDM). Când examinați MDM, veți învăța cum să-l deplasați, cum să înregistrați dispozitivele la MDM și cum să gestionați conformitatea dispozitivelor. Profilul publicului Acest curs este conceput pentru persoanele care aspiră la rolul de administrator Microsoft 365 Enterprise și au finalizat una dintre căile de certificare de administrator bazate pe rol Microsoft 365. La finalizarea cursului Prin participarea activă la acest curs, veți învăța despre următoarele:
  Microsoft 365 Metrice de securitate Servicii de securitate Microsoft 365 Microsoft 365 amenință inteligența Datele Go conținere în Microsoft 365 Arhivarea și păstrarea în Office 365 Cuvânt cheie: Microsoft 365 Intelligence Search și investigații Dispozitivă Management Windows 10 Strategii de implementare Dispozitivele mobile Management
28 hours
În acest curs veți învăța cum să asigurați accesul utilizatorului la resursele organizației’s. Cursul acoperă protecția parolei utilizatorului, autentificarea multi-factor, modul de activare Azure Protecția identității, modul de setare și utilizare Azure AD Connect și vă introduce la acces condițional în Microsoft 365. Veți afla despre tehnologiile de protecție a amenințărilor care vă ajută să vă protejați mediul Microsoft 365. În mod specific, veți afla despre vectorii de amenințări și soluțiile de securitate ale Microsoft pentru a atinge amenințările. Veți afla despre Secure Score, Exchange Online Protection, Azure Advanced Threat Protection, Windows Defender Advanced Threat Protection și gestionarea amenințărilor. În curs, veți învăța despre tehnologiile de protecție a informațiilor care vă ajută să vă asigurați mediul Microsoft 365. Cursul discută drepturile de informare gestionate conținut, codificarea mesajelor, precum și etichete, politici și reguli care sprijină prevenirea pierderii datelor și protecția informațiilor. În cele din urmă, veți afla despre arhivarea și stocarea în Microsoft 365, precum și despre guvernanța datelor și cum să efectuați căutări și investigații de conținut. Acest curs acoperă politicile și etichetele de stocare a datelor, managementul înregistrărilor în loc pentru SharePoint, stocarea e-mailului și modul de desfășurare a căutărilor de conținut care susțin investigațiile eDiscovery. După finalizarea acestui curs, elevii vor putea:
  Administrarea accesului utilizatorului și al grupului în Microsoft 365. Explicați și gestionați Azure Protecția identității. Planificare și implementare Azure AD Connect. Gestionarea identităților de utilizator sincronizate. Explicați și utilizați acces condițional. Descrierea vectorilor de amenințare cibernetică. Explicați soluțiile de securitate pentru Microsoft 365. Utilizați Microsoft Secure Score pentru a vă evalua și îmbunătăți poziția de securitate. Configurați mai multe servicii avansate de protecție a amenințărilor pentru Microsoft 365. Planificarea și implementarea dispozitivelor mobile sigure. Managementul drepturilor de informare. Mesajele sigure în Office 365. Configurarea politicilor de prevenire a pierderii datelor. Dezvoltați și gestionați Cloud App Security. Implementarea protecției informațiilor Windows pentru dispozitive. Planificarea și implementarea unui sistem de arhivare și de stocare a datelor. Creați și gestionați o anchetă eDiscovery. Gestionarea GDPR a cererilor de date. Explică și folosește etichete de sensibilitate.
35 hours
Despre acest curs Acest curs acoperă cinci elemente centrale ale platformei Microsoft 365 – implementarea Microsoft Identity, colaborarea cu Microsoft Graph, extinderea și personalizarea SharePoint, extinderea echipelor și extinderea Office. În acest curs, elevii vor învăța cum să implementeze Microsoft Identity și să lucreze cu Microsoft Graph. Elevii vor dobândi, de asemenea, cunoștințe cu privire la elementele de UI (inclusiv Cărți adaptive și UI Fabric), puncte de integrare (inclusiv Microsoft Teams, Office Add-ins, SharePoint Framework, Mesajele de acțiune), și determinarea obiectivelor platformei de sarcină. În implementarea Microsoft Identity, elevii vor învăța cum să implementeze identitatea Microsoft, inclusiv înregistrarea unei aplicații, implantarea autentificării, configurarea permisiunilor pentru a consuma o API și crearea unui serviciu pentru a accesa Microsoft Graph. În colaborare cu Microsoft Graph, elevii vor învăța cum să acceseze datele utilizatorilor, să exploreze parametrii căutării, să gestioneze un ciclu de viață de grup, să acceseze fișierele și să optimizeze traficul de rețea folosind Microsoft Graph. În extinderea și personalizarea SharePoint, elevii vor învăța despre SharePoint părți web Framework, extinderi și cum să ambaleze și să implementeze o soluție SPFx. În extinderea Echipelor, elevii se vor uita la componentele unei Aplicații Echipelor, vor lucra cu webhooks, taburi și bots de conversație. În extinderea Office, studenții lucrează cu Office Add-ins, task panel add-ins, JavaScript APIs, Office UI Fabric, și mesaje activabile cu carduri adaptative. Profilul publicului Elevii din acest curs sunt interesați de platforma de dezvoltare Microsoft 365 sau de a trece examenul de certificare Microsoft 365 Developer Associate. Elevii ar trebui, de asemenea, să aibă 1-2 ani de experiență ca dezvoltator. Acest curs implică studenții să știe cum să codeze și să aibă o înțelegere de bază a APIs REST, JSON, OAuth2, OData, OpenID Connect, identități Microsoft inclusiv Azure AD și conturi Microsoft, Azure AD B2C, și concepte de permisiune / consimțământ. La finalizarea cursului Prin participarea activă la acest curs, veți învăța despre următoarele:
  Implementarea identității Microsoft Lucrați cu Microsoft Graph Determinarea obiectivelor platformei de sarcină Punctele de integrare, inclusiv Microsoft Teams, Office Add-ins și SharePoint Framework
28 hours
Despre acest curs În acest curs, veți învăța cum să gestionați Microsoft Teams în organizațiile dvs. Cursul acoperă Microsoft Teams Overview, implementarea guvernanței, securității și conformității pentru Microsoft Teams, pregătirea mediului pentru implementarea Microsoft Teams, implementarea echipelor și gestionarea colaborării și comunicării în Microsoft Teams. Veți învăța despre arhitectura echipelor. În mod specific, veți afla despre integrarea între Microsoft Teams și diverse încărcături de lucru și servicii în Microsoft 365. Veți afla despre caracteristicile de securitate și conformitate pentru echipele, inclusiv acces condițional, MFA, amenințări, alerte, politici DLP, eDiscovery și politici de barieră a informațiilor. Veți afla, de asemenea, despre pregătirea mediului pentru o implementare a Microsoft Teams, inclusiv actualizarea de la Skype pentru Business la Microsoft Teams, setările de rețea și gestionarea punctelor finale ale Microsoft Teams. În cele din urmă, veți învăța cum să creați și să gestionați echipe, să gestionați membrii, inclusiv utilizatorii interni și externi. Veți afla mai multe despre setările și politicile diferite pentru a gestiona experiențele de colaborare și de comunicare în Microsoft Teams. Profilul publicului Acest curs este conceput pentru persoanele care aspiră la rolul de administrator Microsoft 365 Teams și sunt interesați să treacă examenul de certificare Microsoft Teams Administrator Associate. Microsoft Teams Administrator configurează, deplasează și gestionează încărcăturile de lucru Office 365 pentru Microsoft Teams, care se concentrează pe colaborarea și comunicarea eficientă și eficientă într-un mediu de afaceri. Administratorul echipelor colaborează cu inginerii de telefonie pentru a integra caracteristici vocale avansate în Microsoft Teams. Această rolă nu este responsabilă pentru configurarea routing-ului direct, pentru configurarea routing-ului apelurilor sau pentru integrarea telefoniei. La finalizarea cursului Prin participarea activă la acest curs, veți învăța despre următoarele:
  Ce este Microsoft Teams și cum funcționează componentele împreună Cum să implementați Goconformitate, securitate și conformitate pentru Microsoft Teams Cum să pregătiți un mediu de organizare pentru o implementare a Microsoft Teams Cum se desfășoară și se administrează echipele Modalități de gestionare a colaborării în Microsoft Teams Tehnici pentru gestionarea și rezolvarea problemelor de comunicare în Microsoft Teams
7 hours
Despre acest curs Acest curs oferă cunoștințe de bază cu privire la considerentele și beneficiile adoptării serviciilor cloud și a Software-ului ca model cloud al Serviciului (SaaS), cu un accent specific pe oferte de servicii cloud Microsoft 365. Veți începe prin învățarea fundamentelor cloud, inclusiv o imagine de ansamblu a cloud computing-ului și, în special, a serviciilor cloud Microsoft. Veți fi introdus la Microsoft Azure și veți examina diferențele dintre Microsoft 365 și Office 365. Apoi veți efectua o revizuire aprofundată a Microsoft 365, inclusiv o comparație a serviciilor Microsoft on-premises față de serviciile cloud Microsoft 365, o revizuire a mobilității întreprinderilor în Microsoft 365, și o analiză a modului în care serviciile Microsoft 365 oferă colaborare. Cursul analizează apoi modul în care securitatea, conformitatea, confidențialitatea și încrederea sunt gestionate în Microsoft 365, și se încheie cu o revizuire a abonamentelor, licențelor, facturării și sprijinului Microsoft 365. Profilul publicului Acest curs este conceput pentru producătorii de decizii și profesioniștii IT care aspiră să implementeze serviciile cloud în organizația lor, sau care sunt pur și simplu în căutarea de a dobândi cunoștințe fundamentale despre fundamentele cloud. Aceasta include considerațiile și beneficiile adoptării serviciilor cloud în general și a Software-ului ca model cloud al Serviciului (SaaS) în mod specific, cu un accent general pe oferte de servicii cloud Microsoft 365. La finalizarea cursului După finalizarea acestui curs, elevii vor putea:
  Diferența dintre diferitele modele de servicii cloud. Identificați diferențele cheie între abonamentele Microsoft 365. Planul de migrație la serviciile Microsoft 365. Identificați diferențele cheie între serviciile Microsoft on-premises și serviciile cloud Microsoft 365. Descoperiți modul în care serviciile Microsoft 365 susțin munca în echipă. Descrie identități, inclusiv cloud, on-premises și identitate hibridă. Descrie managementul și protecția dispozitivelor cloud, inclusiv utilizarea Intune. Descrie protecția datelor, inclusiv utilizarea Azure Protecția informațiilor. Descrie conformitatea în general și caracteristicile de conformitate în Microsoft 365. Descrie abonamentele, licențele, facturile și suportul Microsoft 365
35 hours
Despre acest curs Acesta este un curs de cinci zile de instruire condusă de instructori (ILT) care vizează nevoile profesioniștilor IT care participă la evaluarea, planificarea, implementarea și funcționarea a 365 de servicii, inclusiv identitățile, dependențele, cerințele și tehnologiile de susținere. Acest curs se concentrează pe abilitățile necesare pentru a stabili un angajat Office 365, inclusiv federarea cu identități de utilizator existente, și abilitățile necesare pentru a susține un angajat Office 365 și utilizatorii săi. Profilul publicului Acest curs este destinat profesioniștilor IT care sunt responsabili pentru planificarea, configurarea și gestionarea unui mediu Office 365. Elevii care participă la acest curs sunt de așteptat să aibă o înțelegere destul de largă a mai multor tehnologii on-premises, cum ar fi Sistemul de nume de domeniu (DNS) și Active Directory Domain Services (AD DS). În plus, ar trebui să aibă o înțelegere generală a Microsoft Exchange Server, Microsoft Lync Server sau Skype pentru Business Server și Microsoft SharePoint Server. La finalizarea cursului După finalizarea acestui curs, elevii vor putea:
  Planificați o desfășurare a Office 365, configurați angajatorul Office 365 și planificați o desfășurare pilotă. Gestionați utilizatorii, grupurile și licențele Office 365 și configurați administrarea delegată. Planificați și configurați conectivitatea clientului cu Office 365. Planificați și configurați sincronizarea directoriei între Microsoft Azure AD și on-premises AD DS. Planificați și implementați implementarea Office 365 ProPlus. Planificați și gestionați destinatarii și permisiunile Microsoft Exchange Online. Planificarea și configurarea serviciilor Exchange Online. Planificarea și configurarea Microsoft Teams Planificare și configurare Microsoft SharePoint Online. Planificarea și configurarea unei soluții de colaborare Office 365. Planificați și configurați integrarea dintre Office 365 și Microsoft Azure Protecția informațiilor. Monitorizarea și revizuirea serviciilor Office 365 și rezolvarea problemelor Office 365. Planificarea și punerea în aplicare a federației de identitate între AD DS și Azure AD.
35 hours
Despre acest curs Acest curs examinează elementele cheie ale administrării mesajelor Microsoft 365, inclusiv transportul mesajelor și fluxul de poștă, securitatea mesajelor, igiena și conformitatea, infrastructura mesajelor și mesajele hibride. Acest curs este conceput pentru profesioniștii IT care deplasează și gestionează infrastructura de mesaje pentru Microsoft 365 în organizația lor. Profilul publicului Administratorul de mesaje deplasează, configurează, gestionează și rezolvă problemele destinatarii, permisiunile, protecția poștală, fluxul de poștă și dosarele publice atât în mediile de afaceri on-premises cât și în cloud. Responsabilitățile includ gestionarea igienei mesajelor, infrastructura mesajelor și configurația hibridă și migrația. Pentru a implementa o topologie hibridă sigură care să răspundă nevoilor de afaceri ale unei organizații moderne, Administratorul de Mesaj trebuie să colaboreze cu Administratorul de Securitate și Microsoft 365 Enterprise Administrator. Administratorul mesajului ar trebui să aibă cunoștințe de lucru cu privire la tipurile de autentificare, licențiere și integrare cu aplicațiile Microsoft 365. La finalizarea cursului După finalizarea acestui curs, elevii vor putea:
  Configurarea și gestionarea pipelinei de transport Gestionarea și rezolvarea problemelor de flux de poștă și de transport Administrarea mesajului de igienă și conformitate Gestionarea autentificării pentru mesaje Configurați setările organizaționale și partajarea Gestionarea dispozitivelor mobile Administrarea permiselor bazate pe roluri Crearea și gestionarea obiectelor și a resurselor primite Planificarea, implementarea și rezolvarea problemelor folderelor publice Planificarea unui mediu hibrid Migrație în mailbox Dezvoltarea și rezolvarea problemelor într-un mediu hibrid
21 hours
Despre acest curs Acesta este un curs ILT de 3 zile care vizează nevoile profesioniștilor IT care participă la administrarea, configurarea și funcționarea serviciilor Office 365 în medii hibrid, unde o parte a infrastructurii este găzduită pe teren. Acest curs include, de asemenea, managementul identității, autentificarea și tehnologiile de suport pentru Office 365. Acest curs se concentrează pe abilitățile necesare pentru a gestiona și rezolva problemele unui locator Office 365, precum și pe serviciile cheie ale Office 365, cum ar fi Exchange Online, SharePoint Online și Skype pentru Business, precum și pe serviciile precum Azure Multi-Factor Authentication (MFA), Azure Active Directory Identity Protection și Azure Active Directory Privileged Identity Management. Toate aceste servicii sunt acoperite din punct de vedere hibrid. Acest curs oferă cunoștințe despre modul de utilizare a serviciilor Office 365 atât pentru resursele cloud și on-premises. La finalizarea cursului
  Descrieți instrumentele de administrare Office 365 și opțiunile de licență. Dezvoltați și configurați sincronizarea directoriei într-o implementare Office 365. Planifică configurarea hibridă cu Exchange Server și Exchange Online. Executați o configurare hibridă a Exchange Server. Descrieți și deplasați Skype pentru Business și Echipe într-o desfășurare hibridă. Deploi SharePoint și OneDrive pentru Business într-un mediu hibrid. Descrie și pune în aplicare diferite metode de autentificare într-o implementare hibridă a Office 365.
21 hours
Despre acest curs Acesta este un curs de trei zile Instructor Led Training (ILT) care vizează nevoile profesioniștilor din domeniul tehnologiei informației (IT) care participă la administrarea, configurarea, rezolvarea problemelor și funcționarea serviciilor Office 365, inclusiv identitățile, dependențele, cerințele și tehnologiile de susținere. Acest curs se concentrează pe abilitățile necesare pentru administrarea și rezolvarea problemelor de închiriat Office 365 și serviciile cheie ale Office 365, cum ar fi Exchange Online, SharePoint Online și Teams. De asemenea, acoperă funcțiile de securitate și conformitate ale Office 365. Profilul publicului Acest curs este destinat profesioniștilor IT și administratorilor de sisteme care doresc să învețe despre tehnicile de administrare și de rezolvare a problemelor în Office 365. Acești profesioniști ar trebui să aibă cel puțin trei ani de experiență de lucru în domeniile lor respective: în mod ideal în domeniile de administrare a sistemelor, de administrare a rețelelor și de comunicare. La finalizarea cursului După finalizarea acestui curs, elevii vor putea:
  Descrierea serviciilor Office 365. Administrarea Office 365 prin utilizarea centrului de administrare Microsoft 365, a centrelor de administrare a serviciilor Office 365, a Administrarea și rezolvarea problemelor pentru sincronizarea directoriei și obiectele directoriei. Administrarea și rezolvarea problemelor Exchange Online. Administrarea și rezolvarea problemelor echipelor. Administrarea și rezolvarea problemelor SharePoint Online. Planificarea și implementarea aplicațiilor Microsoft 365 pentru întreprinderi. Administrarea și rezolvarea problemelor în conformitate și securitate în Office 365.
35 hours
Acest curs învață profesioniștii IT cum să administreze și să susțină Exchange Server. Cursul cuprinde modul de instalare și configurare a Exchange Server. Acesta acoperă, de asemenea, modul de gestionare a primitorilor de e-mail și a dosarelor publice, inclusiv modul de efectuare a operațiunilor în masă folosind Exchange Management Shell. În plus, cursul acoperă modul de gestionare a conectivității clienților, a transportului de mesaje și a igienei, precum și implementările Exchange Server foarte disponibile. Acesta acoperă, de asemenea, modul de implementare a soluțiilor de recuperare a dezastrelor. În cele din urmă, cursul acoperă modul de menținere și monitorizare a implementării Exchange Server și modul de administrare a Exchange Online într-o implementare Office 365. După finalizarea acestui curs, elevii vor putea:
  Instalarea unui Exchange Server. Planificați și configurați stocarea pentru Exchange Server. Creați și gestionați diferite obiecte de primire în Exchange Server. Executați sarcinile de gestionare a destinatarilor și de gestionare a serverului Exchange folosind cmdlets Exchange Server. Deploy Client Access servicii în Exchange Server. Gestionarea disponibilității ridicate în Exchange Server. Implementarea recuperării dezastrului pentru Exchange Server. Configurați și gestionați transportul de mesaje în Exchange Server. Configurați securitatea mesajului în Exchange Server. Monitorizarea și rezolvarea problemelor Exchange Server. Configurați permisiunile de control al accesului bazate pe roluri Exchange Server și configurați înregistrarea de audit pentru administratori și utilizatori. Implementarea și gestionarea integrării cu Exchange Online.
35 hours
Despre acest curs Acest curs oferă administratorilor Exchange Server cu experiență cunoștințele de a proiecta și implementa un mediu de mesagerie Exchange Server. Cursul cuprinde modul de proiectare și configurare a componentelor avansate într-o implementare Exchange Server, cum ar fi reziliența site-ului, securitatea avansată, conformitatea, soluțiile de arhivare și descoperire, coexistența cu alte organizații Exchange sau Exchange Online și migrația de la versiunile anterioare ale serverului Exchange. Cursul oferă, de asemenea, ghiduri, cele mai bune practici și considerații care vor ajuta la optimizarea implementărilor Exchange Server. Profilul publicului Audiența pentru acest curs include profesioniști IT care sunt administratori de mesaje cu experiență, arhitecți de mesaje sau consultanți. Acest curs este conceput pentru persoanele din mediul de afaceri care sunt responsabile pentru proiectarea și implementarea soluțiilor Exchange Server, inclusiv mediile care conțin versiuni anterioare ale Exchange Server sau Exchange Online. Elevii care iau acest curs sunt de așteptat să aibă experiență cu Exchange Server 2019 sau versiuni anterioare ale Exchange Server. La finalizarea cursului După finalizarea acestui curs, elevii vor putea:
  Planul de implementare a Exchange Server. Planificarea și implementarea hardware-ului Exchange Server, a virtualizării, a bazelor de date mailbox și a dosarelor publice. Transmiterea mesajelor de plan în Exchange Server. Planificarea și implementarea serviciilor Client Access în Exchange Server. Proiectarea și implementarea unui mediu Exchange Server foarte disponibil. Mențineți Exchange Server folosind Managed Availability și Desired State Configuration (DSC). Planul pentru securitatea și proiectarea mesajelor și implementarea Serviciilor Active Directory Rights Management (AD RMS) și a Microsoft Azure RMS în Exchange Server. Proiectarea și implementarea de stocare și arhivare a mesajelor. Proiectarea și punerea în aplicare a politicilor de prevenire a pierderii datelor, In-Place Hold și eDiscovery. Proiectarea și implementarea coexistenței de mesaje între organizațiile Exchange Server. Planificați și implementați actualizarea de la versiunile anterioare ale Exchange Server la Exchange Server 2019. Planificarea unui sistem de schimb hibrid.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Authorized Microsoft 365 Cursuri, Seara Authorized Microsoft 365 Training, Authorized Microsoft 365 Camp, Authorized Microsoft 365 Cu instructor, Sfarsit de saptamana Authorized Microsoft 365 Training, Seara Authorized Microsoft 365 Cursuri, Authorized Microsoft 365 Coaching, Authorized Microsoft 365 Instructor, Authorized Microsoft 365 Trainer, Authorized Microsoft 365 Cursuri, Authorized Microsoft 365 Clase, Authorized Microsoft 365 Pe pagina, Authorized Microsoft 365 curs privat, Authorized Microsoft 365 one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions