Cursuri Authorized Microsoft Office

Cursuri Authorized Microsoft Office

Local instructor-led live Authorized Microsoft Office training courses in Moldova.

Authorized Microsoft Office Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
35 hours
Despre acest curs Acest curs de cinci zile vă va oferi cunoștințele și abilitățile de a planifica și administra un mediu Microsoft SharePoint 2016. Cursul vă învață cum să implementați, să administrați și să rezolvați problemele mediului dvs. SharePoint. Acest curs oferă, de asemenea, ghiduri, cele mai bune practici și considerații care vă ajută să vă optimizați implementarea SharePoint. Acesta este primul într-o serie de două cursuri pentru profesioniștii IT și este aliniat cu certificarea SharePoint 2016 IT Pro. Profilul publicului Cursul este destinat profesioniștilor IT cu experiență care sunt interesați să învețe cum să instaleze, să configureze, să implementeze și să gestioneze instalațiile din 2016 fie într-un centru de date, fie în cloud. Elevii au de obicei mai mult de un an de experiență practică* cu planificarea și întreținerea SharePoint și doi ani de experiență cu alte tehnologii de bază pe care SharePoint depinde, inclusiv Windows Server 2012 R2 sau mai târziu, Internet Information Services (IIS), Microsoft SQL Server 2014 sau mai târziu, Active Directory Domain Services (AD DS), și servicii de infrastructură de rețea. Candidatul minim calificat este de obicei:
  Este un profesionist IT care planifică, implementează și menține o implementare multi-server din 2016. Are cunoștințe de lucru și, de preferință, experiență practică, cu SharePoint Online. Are o familiaritate largă cu SharePoint încărcături de lucru. Are experiență în managementul continuității afacerilor, inclusiv backup-ul datelor, restaurarea și disponibilitatea ridicată. Are experiență în tehnologii de autentificare și securitate. Există experiență cu Windows PowerShell.
* Experiența practică sau experiența de lucru ar trebui să fie dintr-o rolă bazată pe soluții în care candidatul a lucrat pe mai multe soluții în spațiul SharePoint care include managementul documentelor, managementul conținutului și căutarea. La finalizarea cursului
  Descrie caracteristicile cheie ale SharePoint 2016. Design o arhitectură de informații pentru o desfășurare SharePoint 2016. Design o arhitectură logică pentru o implementare SharePoint 2016. Designul arhitecturii fizice pentru o implementare SharePoint 2016. Instalare și configurare SharePoint 2016. Creați și configurați aplicații web și colecții de site-uri. Planificarea și configurarea aplicațiilor de servicii pentru o desfășurare SharePoint 2016. Gestionați utilizatorii și permisiunile și asigurați conținutul într-o desfășurare SharePoint 2016. Configurați autentificarea într-o desfășurare SharePoint 2016. Configurați platforma și securitatea la nivelul fermei într-o desfășurare SharePoint 2016. Gestionarea taxonomiei informațiilor în SharePoint aplicații web și colecții de site-uri. Configurați și gestionați profilurile și audiențele utilizatorilor. Configurați și gestionați experiența de căutare în SharePoint 2016. Monitorizarea, menținerea și rezolvarea problemelor de desfășurare SharePoint 2016.
35 hours
Despre acest curs Acest curs de cinci zile vă va învăța cum să planificați, să configurați și să gestionați caracteristicile avansate într-un mediu SharePoint 2016. Zonele speciale de accent pentru acest curs includ implementarea disponibilității ridicate, recuperarea dezastrelor, arhitectura aplicațiilor de servicii și Microsoft Business Connectivity Services. Acest curs se concentrează, de asemenea, pe caracteristici de calcul social, productivitate și platforme de colaborare și caracteristici. Elevii vor învăța, de asemenea, despre soluțiile de inteligență de afaceri, Enterprise Content Management, infrastructura de gestionare a conținutului web, soluții și aplicații. Acest curs acoperă, de asemenea, modul în care să se dezvolte și să se implementeze un plan de guvernanță, și modul în care să se efectueze o actualizare sau o migrație la SharePoint 2016. •   Acesta este al doilea într-o serie de două cursuri pentru profesioniștii IT și este aliniat cu certificarea SharePoint 2016 IT Pro. Profilul publicului Cursul se adresează profesioniștilor IT cu experiență care sunt interesați să învețe cum să instaleze, să configureze, să implementeze și să gestioneze instalațiile din 2016 fie într-un centru de date, fie în cloud. •   Elevii ar trebui, de obicei, să aibă mai mult de patru ani de experiență practică* de planificare și întreținere SharePoint Server și alte tehnologii de bază pe care SharePoint depinde, inclusiv Windows Server 2012 R2 sau mai târziu, Internet Information Services (IIS), Microsoft SQL Server 2014 R2 sau mai târziu, Active Directory Domain Services (AD DS), și servicii de infrastructură de rețea. •   Elevii ar trebui să aibă finalizat Cursul 20339-1A: Planificarea și Administrarea Microsoft SharePoint 2016, sau au dobândit cunoștințe și experiență echivalente înainte de a lua acest curs. •   Candidatul minim calificat este de obicei: •  
  Aveți cunoștințe de lucru și, de preferință, experiență practică, cu Microsoft SharePoint Online. Are o cunoaștere largă a încărcăturilor de lucru SharePoint Server. Are experiență în managementul continuității afacerilor, inclusiv backup-ul datelor, restaurarea și disponibilitatea ridicată. Are experiență în tehnologii de autentificare și securitate. Există experiență cu Windows PowerShell.
•   * Experiența practică sau experiența de lucru ar trebui să fie dintr-o rolă bazată pe soluții în care candidatul a lucrat pe mai multe soluții în spațiul SharePoint Server care include managementul documentelor, managementul conținutului și căutarea. •   •   La finalizarea cursului După finalizarea acestui curs, elevii vor putea:
  Descrie arhitectura de bază SharePoint 2016 și caracteristicile sale noi și îmbunătățite. Descrie caracteristicile hibrid-cheie în SharePoint 2016. Planificarea și proiectarea unui mediu SharePoint 2016 pentru a satisface cerințele de disponibilitate ridicată și de recuperare a dezastrelor. Planificarea și punerea în aplicare a Serviciilor de Conectivitate și a Serviciului Secure Store. Configurați și gestionați serviciile de productivitate pentru o desfășurare SharePoint 2016. Gestionarea soluțiilor într-o desfășurare SharePoint 2016. Planificarea și configurarea funcțiilor de calcul social. Planificarea și configurarea managementului conținutului web pentru un mediu de internet. Planificarea și configurarea Conținutului Enterprise Management într-o implementare SharePoint 2016. Planificarea și configurarea soluțiilor de inteligență de afaceri. Planificați și configurați platforme și caracteristici de management al muncii, productivitate și colaborare. Realizarea unei actualizări sau a unei migrații la SharePoint 2016.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Authorized Microsoft Office Cursuri, Seara Authorized Microsoft Office Training, Authorized Microsoft Office Camp, Authorized Microsoft Office Cu instructor, Sfarsit de saptamana Authorized Microsoft Office Training, Seara Authorized Microsoft Office Cursuri, Authorized Microsoft Office Coaching, Authorized Microsoft Office Instructor, Authorized Microsoft Office Trainer, Authorized Microsoft Office Cursuri, Authorized Microsoft Office Clase, Authorized Microsoft Office Pe pagina, Authorized Microsoft Office curs privat, Authorized Microsoft Office one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions