Cursuri Automation Anywhere

Cursuri Automation Anywhere

Cursurile de formare automate live, online sau la fața locului, conduse de instructor, demonstrează, prin practică interactivă, elementele fundamentale ale Automation Anywhere și cum să implementați Robotic Process Automation (RPA) cu Automation Anywhere. Instruirea Automation Anywhere este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Automation Anywhere Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Automation Anywhere este un instrument RPA (Robotic Process Automation) pentru crearea unei forțe de muncă virtuale de bot-uri software care optimizează și scade costurile proceselor de afaceri end-to-end într-o întreprindere. În cadrul acestei instruiri, instruită în direct, participanții vor învăța cum să opereze un sistem de eșantionare Automation Anywhere . Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
28 hours
Automatizarea oriunde este un instrument RPA (Robotic Process Automation) pentru crearea unei forțe de muncă virtuale a software-ului, care optimizează și reduce costurile proceselor business endtoend într-o întreprindere În acest training instruit, participanții vor învăța cum funcționează RPA, deoarece ei parcurg implementarea unui sistem de eșantionare Automation Anywhere Studiile de caz vor fi examinate și vor fi făcute comparații între Automation Anywhere și alte sisteme RPA pentru a permite candidaților să evalueze alegerea instrumentului în raport cu problema organizației pe care doresc să o rezolve cu RPA Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți cum funcționează RPA și în cazul în care Automation Anywhere se încadrează în imaginea de ansamblu a Automatizării proceselor de afaceri Utilizați automatizarea oriunde pentru a crea roboturi de software care gestionează sarcini cum ar fi calculul Excel, răspunsurile prin e-mail și manipulările bazei de date Analizați procesele de afaceri existente și dezvoltați un plan RPA pentru sporirea eficienței unui flux de lucru Reducerea costurilor de operare și reducerea erorilor prin automatizare Diagnosticarea și depanarea problemelor în timpul dezvoltării și implementării robotului de automatizare Anytime Comunicați eficient managementul și personalul cu privire la rolul și așteptările utilizatorilor de software în cadrul organizației Public Persoanele responsabile cu raționalizarea sau optimizarea proceselor de afaceri Managerii cu abilități tehnice Dezvoltatori și ingineri Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Bot Insight este un instrument de inteligență de afaceri încorporat în Automation Anywhere's Automation 360 platforma. Este utilizat pentru a vizualiza datele RPA și pentru a le transforma în intuiții de afaceri și inteligență operațională. Această formare directă (online sau on-site) este destinată analistilor de date sau dezvoltatorilor care doresc să utilizeze Bot Insight pentru a genera panouri de analiză RPA și pentru a captura informații de inteligență a afacerilor în timp real. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți conceptele de afaceri și de analiză operațională și cum se aplică RPA. Explorați diferitele caracteristici și dashboards din Bot Insight și le folosiți pentru a analiza datele. Aflați cum să configurați, să personalizați și să publicați dashboards CoE în Bot Insight. Capturează înțelegeri de date externe din alte aplicații (Power BI, Zoomdata etc.) utilizarea conectorilor și a API-urilor.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Automation Anywhere Cursuri, Seara Automation Anywhere Training, Automation Anywhere Camp, Automation Anywhere Cu instructor, Sfarsit de saptamana Automation Anywhere Training, Seara Automation Anywhere Cursuri, Automation Anywhere Coaching, Automation Anywhere Instructor, Automation Anywhere Trainer, Automation Anywhere Cursuri, Automation Anywhere Clase, Automation Anywhere Pe pagina, Automation Anywhere curs privat, Automation Anywhere one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions