Cursuri RPA | Cursuri Robotic Process Automation (RPA)

Cursuri RPA

Programele de formare automată Robotic Process Automation (RPA) locale, instruite de instructor, îi învață pe participanți să implementeze RPA în cadrul organizațiilor lor. Instruirea RPA este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță". Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului Moldova sau în centrele de formare corporativa NobleProg din România Moldova . Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță. NobleProg - Furnizorul dvs. de formare locală

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

RPA (Robotic Process Automation) Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Robotizarea automată a proceselor (RPA) se referă la tehnologia de automatizare a proceselor (gândiți-vă ca "robot software") care urmărește să reproducă acțiunile interacțiunii umane cu o aplicație software sau un sistem Un exemplu de robot software care îndeplinește sarcina unui om ar fi introducerea datelor într-un sistem ERP În cadrul acestui antrenament instruit, participanții vor învăța cum să implementeze RPA prin angajarea în exerciții practice și de discuții Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor avea cunoștințe de lucru despre instrumentele proeminente disponibile pentru proiectarea și implementarea sistemelor RPA și vor fi în măsură să evalueze și să aleagă printre astfel de sisteme Participanții vor implementa diverse proiecte RPA și vor câștiga practica și mentalitatea necesare pentru implementarea unui sistem similar în cadrul propriei organizații Public Dezvoltatori Proiectanți de procese Persoanele tehnice responsabile cu implementarea RPA în cadrul organizației Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Acest curs poate fi personalizat pentru a aborda diferite industrii și cazuri de afaceri, inclusiv bancar, retail, guvern, telecomunicații, utilități și transport Pentru a solicita o pregătire personalizată, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
28 hours
În acest training instruit, participanții vor învăța cum să utilizeze OpenSpan (acum integrat în Pegasystems) pentru a unifica analiza robotică și a forței de muncă Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Utilizați OpenSpan pentru a automatiza aplicațiile Windows Automatizați procesul de solicitare web Implementați fluxuri de lucru automate Diagnosticarea și depanarea proceselor Utilizați OpenSpan împreună cu software-ul de analiză a forței de muncă Pegasystems pentru a îmbunătăți procesele de servicii pentru clienți Public Arhitecți de software Dezvoltatori Consultanți Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
14 hours
Robotizarea automată a proceselor (RPA) se referă la tehnologia de automatizare a proceselor (gândiți-vă ca "robot software") care urmărește să reproducă acțiunile interacțiunii umane cu o aplicație software sau un sistem Un exemplu de robot software care îndeplinește sarcina unui om ar fi introducerea datelor într-un sistem ERP În cadrul acestui antrenament instruit, participanții vor învăța cum să implementeze RPA prin angajarea în exerciții practice și de discuții Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor avea cunoștințe de lucru despre instrumentele proeminente disponibile pentru proiectarea și implementarea sistemelor RPA și vor fi în măsură să evalueze și să aleagă printre astfel de sisteme Participanții vor implementa diverse proiecte RPA și vor câștiga practica și mentalitatea necesare pentru implementarea unui sistem similar în cadrul propriei organizații Public Dezvoltatori Proiectanți de procese Persoanele tehnice responsabile cu implementarea RPA în cadrul organizației Formatul cursului ateliere de lucru .
14 hours
Această sesiune de formare bazată pe sala de clasă va explora Robotics și Robotic Process Automation (RPA). Delegații vor efectua exerciții de soluționare a studiilor de caz și a exemplelor bazate pe calculator.
21 hours
ChatBots are computer programs that automatically simulate human responses via chat interfaces. ChatBots help organizations maximize their operations efficiency by providing easier and faster options for their user interactions. In this instructor-led, live training, participants will learn how to build chatbots in Python. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the fundamentals of building chatbots
 • Build, test, deploy, and troubleshoot various chatbots using Python
Audience
 • Developers
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
Note
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
14 hours
In this instructor-led, live training in Moldova (onsite or remote), participants will learn how to use AutoIt to automate window applications as they step through a series of hands-on live-lab exercises.
7 hours
This instructor-led, live training in Moldova (online or onsite) is aimed at leaders, managers, and process owners who wish to adopt and implement RPA to drive their organization towards effective digital transformation. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand the core concepts, key benefits, and risks of RPA.
 • Gain insights on digital transformation strategies and how to implement them successfully.
 • Adopt RPA to enable end-to-end process automation in their organization.
 • Identify opportunities to solve business problems and accelerate growth.
 • Learn how to integrate analytics automation with RPA for faster business outcomes.
28 hours
Blue Prism este un instrument puternic de Robotic Process Automation (RPA) care automatizează procesele de afaceri prin angajarea unei forțe de muncă robotizate. Este o soluție rentabilă pentru a ajuta organizațiile să obțină informații de afaceri de înaltă calitate, reducând în același timp erorile umane. În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor învăța arhitectura Blue Prism , interfața sa de utilizator și controalele, precum și tehnicile de implementare și administrare. Participanții vor avea șansa de a practica implementarea propriei instanțe de Blue Prism ca răspuns la diferite scenarii de afaceri. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Creați și gestionați propriile obiecte și procese de afaceri.
 • Gestionează sesiunile și controlează roboții și procesele.
 • Implementați și gestionați Blue Prism în conformitate cu nevoile diferite ale afacerii.
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
28 hours
In this instructor-led, live training in Moldova (onsite or remote), participants will learn how to create an automation workflow, manipulate data within the workflow, debug issues and set up the necessary end-to-end infrastructure needed to deploy a full-fledged robotic workflow. By the end of this training, participants will be able to:
 • Design, deploy and manage a robotic workforce that mimics real employees.
 • Apply this RPA solution to various business areas, including finance, BPO, software, and insurance.
14 hours
Automatizarea proceselor inteligente sau IPA se referă la utilizarea Artificial Intelligence (AI) , robotică și integrare cu servicii terțe pentru a extinde puterea RPA. Acest antrenament în direct, instruit în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează persoanelor tehnice care doresc să înființeze sau să extindă un sistem RPA cu capacități mai inteligente. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Instalați și configurați IPA UiPath .
 • Permiteți roboților să gestioneze alți roboți.
 • Aplicați viziunea computerului pentru a localiza obiectele ecranului cu precizie.
 • Activați roboți care pot detecta tiparele limbajului și efectua analiza sentimentelor pe conținut nestructurat.
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
 • Pentru a afla mai multe despre IPA UiPath , accesați: https: // www. UiPath .com / rpa / automat-proces-automatizare
21 hours
UiPath este un instrument RPA (Robotic Process Automation) pentru automatizarea sarcinilor de zi cu zi ale unei organizații, eliberând angajații de rutina zilnică a muncii. UiPath folosește diagrame, diagrame și opțiuni de drag and drop pentru a defini activitățile pentru automatizare. Permite administrarea convenabilă a sarcinilor bazate pe reguli și permite partajarea și reutilizarea componentelor între diferite proiecte și echipe.
 • UiPath extensibilă UiPath utilizează analize predictive, capacități cognitive și inteligență artificială pentru a automatiza procesele complexe.
În acest training, instruit în direct (la fața locului sau la distanță), participanții vor învăța cum să creeze un flux de lucru automatizat, să manipuleze datele din fluxul de lucru, să depună probleme și să configureze infrastructura necesară pentru a implementa o întreagă funcție. flux de lucru robotizat. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Proiectați, implementați și gestionați o forță de muncă robotizată care imită angajații reali.
 • Aplicați această soluție RPA în diverse domenii de afaceri, inclusiv finanțe, BPO, software și asigurări.
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
21 hours
UiPath este un instrument RPA (Robotic Process Automation) pentru automatizarea sarcinilor de zi cu zi ale unei organizații, eliberând angajații de rutina de zi a muncii de rădăcină. UiPath utilizează diagrame, diagrame de flux și opțiuni de retragere și descărcare pentru a defini activități pentru automatizare. Acesta permite administrarea convenabilă a sarcinilor bazate pe reguli și permite împărtășirea și reutilizarea componentelor între diferite proiecte și echipe. Arhitectura extinsă utilizează analiza predictivă, capacitățile cognitive și inteligența artificială pentru a automatiza procesele complexe. În acest curs de instruire, antrenament live (on-site sau la distanță), participanții vor învăța cum să construiască un robot de grad de întreprindere și să utilizeze mai multe roboți în paralel pentru a crește eficiența muncii cu instrumentul UiPath RPA. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați un robot simplu de grad de întreprindere. Gestionarea codului de sursă cu TFS. Folosește Orchestrator Queues & tranzacții. Adăugați snippets la UiPath Studio.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
UIPath este o platformă software pentru automatizarea proceselor de afaceri care sunt de obicei efectuate manual și repetitiv de către oameni. SAP are o serie de procese, sarcini și interfețe care sunt foarte potrivite pentru automatizarea robotului software furnizat de UIPath. Acest training instruit de instructor (live sau remote) este destinat utilizatorilor și consultanților SAP care doresc să creeze, să implementeze și să administreze roboți software pentru a automatiza sarcinile umane repetitive în SAP . Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea:
 • Instalați și configurați UIPath atât pe server, cât și pe client.
 • Identificați sarcini care sunt potrivite pentru automatizarea cu roboți software.
 • Înțelegeți modul în care UIPath diferă de alte instrumente de automatizare.
 • Testați și implementați roboți software UIPath pentru a automatiza sarcini dificile și consumatoare de timp în SAP .
Formatul cursului
 • Prelegere interactivă și discuții.
 • Multe exerciții și practici.
 • Implementarea manuală într-un mediu live-lab.
Opțiunile de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
7 hours
UiPath este un instrument RPA (Robotic Process Automation) pentru automatizarea sarcinilor zilnice ale unei organizații, eliberându-i angajații de rutina zilnică de muncă. UiPath utilizează diagrame, diagrame și opțiuni de tragere și plasare pentru a defini activitățile de automatizare. Permite administrarea convenabilă a sarcinilor bazate pe reguli și permite ca componentele să fie partajate și reutilizate între diferite proiecte și echipe. UiPath extensibilă UiPath utilizează analize predictive, capacități cognitive și inteligență artificială pentru a automatiza procesele complexe. Această instruire desfășurată de instructor (live sau la distanță) este destinată analiștilor de afaceri și managerilor de proiect care doresc să efectueze analize de afaceri utilizând instrumentul UiPath RPA. Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea:
 • Aflați mai multe despre arhitectura și caracteristicile cheie ale instrumentului UiPath RPA.
 • Înțelegeți rolul unui analist de afaceri RPA.
 • Specificați cerințele de afaceri și urmăriți procesul RPA.
Formatul cursului
 • Prelegere interactivă și discuții.
 • Multe exerciții și practici.
 • Implementarea manuală într-un mediu live-lab.
Opțiunile de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
35 hours
UiPath is an RPA (Robotic Process Automation) tool for automating an organization's everyday tasks, freeing employees from the daily routine of rote work. UiPath uses diagrams, flowcharts and drag and drop options to define activities for automation. It allows for convenient administration of rules-based tasks and allows components to be shared and reused among different projects and teams. The UiPath extensible architecture uses predictive analytics, cognitive capabilities and artificial intelligence to automate complex processes. In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants will learn how to use advanced functionality in UiPath Studio, as well as leveraging the ReFramework to build sophisticated agents with AI capabilities (document understanding). By the end of this training, participants will be able to:
 • Manage advanced UiPath RPA projects.
 • Create enterprise-grade robotic workforce using ReFramework.
 • Extract information from unstructured data sources (e.g. invoices, images).
 • Create advanced applications with machine learning / AI capabilities (e.g. spam detection).
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion
 • Lots of exercises and practice
 • Hands-on implementation in a live-lab environment
21 hours
RPA Express este unul din instrumentele din setul de instrumente de automatizare WorkFusion În general, RPA (Robotic Process Automation) este definită ca o tehnică de automatizare în care fragmente simple precodate, asemănătoare macro-urilor din Excel / VBA, sunt utilizate pentru a efectua o activitate repetitivă efectuată în mod obișnuit de către o persoană într-o aplicație a unei întreprinderi În cadrul acestei instruiri instruite, participanții vor învăța cum să identifice variabilele cheie ale procesului și să le conecteze în timp ce parcurg crearea unui flux de afaceri utilizând RPA Express Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Instalați și configurați RPA Express Identificați pașii și acțiunile care trebuie înregistrate de RPA Express Utilizați RPA Express pentru a schimba fluxul de afaceri Creați roboți pentru capturarea și repetarea evenimentelor de pe un site web, desktop sau terminal Planificați o strategie de automatizare a proceselor Public Managerii de operațiuni Analiști de afaceri Analiști de proces Dezvoltatori de automatizare Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
28 hours
Automatizarea oriunde este un instrument RPA (Robotic Process Automation) pentru crearea unei forțe de muncă virtuale a software-ului, care optimizează și reduce costurile proceselor business endtoend într-o întreprindere În acest training instruit, participanții vor învăța cum funcționează RPA, deoarece ei parcurg implementarea unui sistem de eșantionare Automation Anywhere Studiile de caz vor fi examinate și vor fi făcute comparații între Automation Anywhere și alte sisteme RPA pentru a permite candidaților să evalueze alegerea instrumentului în raport cu problema organizației pe care doresc să o rezolve cu RPA Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți cum funcționează RPA și în cazul în care Automation Anywhere se încadrează în imaginea de ansamblu a Automatizării proceselor de afaceri Utilizați automatizarea oriunde pentru a crea roboturi de software care gestionează sarcini cum ar fi calculul Excel, răspunsurile prin e-mail și manipulările bazei de date Analizați procesele de afaceri existente și dezvoltați un plan RPA pentru sporirea eficienței unui flux de lucru Reducerea costurilor de operare și reducerea erorilor prin automatizare Diagnosticarea și depanarea problemelor în timpul dezvoltării și implementării robotului de automatizare Anytime Comunicați eficient managementul și personalul cu privire la rolul și așteptările utilizatorilor de software în cadrul organizației Public Persoanele responsabile cu raționalizarea sau optimizarea proceselor de afaceri Managerii cu abilități tehnice Dezvoltatori și ingineri Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
In this instructor-led, live training, in Moldova participants will learn how to operate an Automation Anywhere sample system. Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
14 hours
This instructor-led, live training in Moldova (online or onsite) is aimed at data analysts or developers who wish to use Bot Insight to generate RPA analytics dashboards and capture business intelligence insights in real-time. By the end of this training, participants will be able to:
 • Understand business and operational analytics concepts and how they apply to RPA.
 • Explore the various features and dashboards in Bot Insight and use them to analyze data.
 • Learn how to configure, customize, and publish CoE dashboards in Bot Insight.
 • Capture external data insights from other applications (Power BI, Zoomdata, etc.) using connectors and APIs.
21 hours
Robotic Process Automation (RPA) refers to software that helps automate tedious desktop tasks, such as routine, schedule-based work that requires little subjective analysis or human decision-making. Some examples include filling out forms, performing calculations and processing orders. These tasks tend to be error-prone and time-consuming, and often impact employee moral in a negative way. NICE Robotic Automation is an RPA solution that allows menial tasks to be handled by a 'robotic workforce' who is able to complete such clerical tasks quickly, accurately, on-time and at reduced costs. This frees employees to focus on high-value, creative, critical-thinking work. In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants will learn what RPA is and how it can be implemented within an organization. Different RPA tools and approaches are examined, then hands-on implementation exercises are carried out in a simulated front and back office setting using NICE Robotic Automation. By the end of this training, participants will be able to:
 • Evaluate and select which processes and workflow are most appropriate for RPA.
 • Automate select cases of repetitive, time-intensive manual processes.
 • Configure and monitor Nice Robotic Automation in a production setting.
 • Present proposal and feedback on RPA results to management.
 • Scale an RPA system to match growing needs.
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Note
 • This is NOT a certification training. NobleProg is not affiliated with Nice and does not offer this training on behalf of Nice. To learn more about certification training options, please visit: https://www.nice.com
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
21 hours
Robocorp RPA Framework este o soluție RPA (Robotic Process Automation) cu sursă deschisă pentru simplificarea dezvoltării și întreținerii roboților software. Se concentrează pe colaborare, experimentare, învățare și dezvoltarea iterativă a celor mai bune practici. Această formare directă (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor de roboți software care doresc să utilizeze o platformă prietenoasă cu dezvoltatorii, cu sursa deschisă pentru a construi soluții RPA pentru organizația lor. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați studioul de dezvoltare Robocode. Utilizați instrumentele de dezvoltare Robocode pentru a construi software-ul RPA. Dezvoltarea ecosistemului Robot Framework pentru a optimiza dezvoltarea și colaborarea. Utilizați platforma de orchestrare Robocloud pentru a implementa roboți de software de grad de întreprindere. Împărtășește cunoștințele și construiește o comunitate cu alți roboți software.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
UiPath este un RPA (robotic Process Automation) instrument pentru automatizarea unei organizații & #39; s sarcini zilnice, eliberând angajații din rutina zilnică a lucrărilor de Rote. UiPath utilizează diagrame, scheme logice și opțiuni de glisare și fixare pentru a defini activitățile de automatizare. Acesta permite administrarea convenabilă a sarcinilor bazate pe reguli și permite partajarea și reutilizarea componentelor între diferite proiecte și echipe.
  arhitectura extensibilă UiPath
 • utilizează analize predictive, capacități cognitive și inteligență artificială pentru a automatiza procesele complexe.
în acest instructor-condus, Live training, participanții vor învăța să creeze un flux de lucru de automatizare, manipula datele în cadrul fluxului de lucru, probleme de depanare și a înființat necesare sfârșitul-la-end infrastructura necesare pentru a implementa un flux de lucru cu drepturi depline robotizate. până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:
 • design, implementa și gestiona o forță de muncă robotizate care imită angajații reale.
 • aplicați această soluție RPA în diverse domenii de activitate, inclusiv finanțe, BPO, software și asigurare.
format al cursului
 • part prelegere, parte de discuții, exerciții și grele hands-on practică
 

Last Updated:

Sfarsit de saptamana RPA Cursuri, Seara RPA Training, Robotic Process Automation Camp, RPA (Robotic Process Automation) Cu instructor, Sfarsit de saptamana Robotic Process Automation Training, Seara Robotic Process Automation Cursuri, RPA Coaching, RPA Instructor, RPA Trainer, RPA Cursuri, RPA Clase, Robotic Process Automation Pe pagina, Robotic Process Automation curs privat, RPA one on one trainingSfarsit de saptamana RPA (Robotic Process Automation) Cursuri, Seara RPA Training, RPA Camp, Robotic Process Automation Cu instructor, Sfarsit de saptamana RPA Training, Seara Robotic Process Automation Cursuri, RPA Coaching, RPA Instructor, RPA (Robotic Process Automation) Trainer, Robotic Process Automation Cursuri, Robotic Process Automation (RPA) Clase, Robotic Process Automation Pe pagina, Robotic Process Automation curs privat, RPA one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions