Cursuri Bitcoin

Cursuri Bitcoin

Online sau la fața locului, cursurile de instruire live Bitcoin, conduse de un instructor, demonstrează prin practică interactivă cum să folosești Bitcoin pentru a proiecta și construi aplicații personalizate integrate cu blockchain și criptomonede bazate pe Bitcoin.

Cursurile de formare Bitcoin sunt disponibile ca "formare live online" sau "formare live la fața locului". Instruirea live online (aka "instruire live la distanță") se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, de la distanță. Instruirea live la fața locului poate fi efectuată la nivel local, în incinta clientului în Moldova sau în centrele de instruire corporative NobleProg în Moldova.

NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Bitcoin Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Bitcoin minarea este procesul de adăugare de noi tranzacții în registrul blockchain prin verificarea și confirmarea lor prin algoritmi criptografici complexi. Acest curs acoperă tehnici și strategii avansate pentru Bitcoin minerit. Participanții vor învăța cum să optimizeze operațiunile miniere, să îmbunătățească măsurile de securitate și să atenueze riscurile și provocările asociate mineritului.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează participanților de nivel mediu până la avansat care doresc să-și aprofundeze cunoștințele despre Bitcoin minerit și tehnologiile aferente acesteia.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Implementați strategii avansate de minerit pentru o mai mare eficiență și profitabilitate. Dezvoltați și implementați software personalizat pentru minerit. Proiectați și gestionați operațiuni miniere securizate. Rezolvați problemele obișnuite de minerit și reduceți riscurile. Fiți la curent cu cele mai recente tendințe și inovații din industria minieră.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
7 hours
Bitcoin minarea este procesul de adăugare de noi tranzacții în registrul blockchain prin verificarea și confirmarea lor prin algoritmi criptografici complexi. Acest curs oferă o introducere în conceptele de minerit Bitcoin, importanța sa în rețeaua Bitcoin și echipamentele și software-ul necesare pentru a începe cu minerit.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează participanților de nivel începător care doresc să dobândească o înțelegere solidă a mineritului Bitcoin și a tehnologiilor aferente acesteia.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți elementele fundamentale ale mineritului Bitcoin și rolul acesteia în rețeaua Bitcoin. Configurați și configurați hardware și software pentru minerit. Folosiți software pentru minerit pentru a participa la pool-uri de minerit și pentru a câștiga recompense. Înțelegeți potențialele provocări ale mineritului Bitcoin și cum să le atenuați.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Bitcoin is a decentralized digital currency that uses peer-to-peer technology to facilitate online exchange of currencies, products, and services. This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at developers who wish to use Bitcoin to design and build custom applications integrated with bitcoin-based blockchain and cryptocurrency. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up the necessary development environment to start developing Bitcoin-based applications.
 • Understand the key concepts of Bitcoin and cryptocurrency in depth.
 • Understand the fundamentals of blockchain technology, use cases, and benefits.
 • Learn how to design a bitcoin-based blockchain.
 • Apply practical examples of Bitcoin scripting and stack-based programming.
 • Learn about the different transactions, security measures, and tools to interact with Bitcoin.
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Bitcoin Cursuri, Seara Bitcoin Training, Bitcoin Camp, Bitcoin Cu instructor, Sfarsit de saptamana Bitcoin Training, Seara Bitcoin Cursuri, Bitcoin Coaching, Bitcoin Instructor, Bitcoin Trainer, Bitcoin Cursuri, Bitcoin Clase, Bitcoin Pe pagina, Bitcoin curs privat, Bitcoin one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions