Cursuri Bootstrap

Cursuri Bootstrap

Cursurile de instruire Bootstrap online sau la fața locului, susținute de un instructor, demonstrează prin discuții și practică modul în care se poate dezvolta o aplicație web folosind Bootstrap.

Cursurile de instruire Bootstrap sunt disponibile ca "instruire online live" sau "instruire live la fața locului". Instruirea live online (cunoscută și ca "instruire live la distanță") se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, de la distanță. Instruirea live la fața locului poate fi efectuată la nivel local, la sediul clientului în Moldova sau în centrele de instruire corporative NobleProg în Moldova.

NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Bootstrap Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Bootstrap este o bibliotecă de UI utilizată pentru dezvoltarea aplicațiilor web interactive. În plus, Bootstrap poate fi utilizat pentru a dezvolta subiecte de presă interactive Word cu șabloane. Integrarea unui subiect de presă permite crearea de site-uri și aplicații dinamice. Această instruire condusă de instructori, formare live (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să utilizeze Bootstrap pentru a crea Word subiecte de presă. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați mediul de dezvoltare necesar pentru a începe dezvoltarea Word teme de presă. Creați componente personalizate pentru un layout de două coloane. Distribuiți și integrați codul HTML în Wordpres. Prezentarea elementelor UI cu comportament condițional.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Bootstrap este cel mai popular cadru HTML , CSS și JS pentru dezvoltarea primelor proiecte responsive și mobile pe web. Public Acest curs se adresează dezvoltatorilor web care doresc să utilizeze Bootstrap în proiectele lor.
21 hours
Java Script este un limbaj de programare conceput pentru manipularea unei pagini web. Bootstrap este cel mai popular cadru HTML , CSS și JS pentru dezvoltarea primelor proiecte responsive și mobile pe web.
14 hours
Bootstrap este un cadru HTML , CSS și Java Script utilizat pentru crearea aplicațiilor web front-end. Bootstrap poate fi utilizat cu ajutorul cadrelor Java Script, cum ar fi Angular , pentru a construi aplicații web dinamice cu o singură pagină și mai multe pagini Această instruire în direct, orientată de instructor (la fața locului sau la distanță) se adresează dezvoltatorilor care doresc să utilizeze bootstrap-ul pentru a crea, construi și Angular o aplicație Angular . Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Configurați mediul de dezvoltare necesar pentru a porni aplicația Angular folosind Bootstrap .
 • Stil proprietățile HTML folosind elemente Bootstrap
 • Utilizați controale de formulare și clase pentru stilizarea documentelor cu o singură pagină
 • Creați o aplicație din partea clientului care rutează șabloanele și componentele
Formatul cursului
Prelegeri și discuții interactive.
O mulțime de exerciții și practică.
Implementarea practică într-un mediu de laborator live. Opțiuni de personalizare a cursului
Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Bootstrap Cursuri, Seara Bootstrap Training, Bootstrap Camp, Bootstrap Cu instructor, Sfarsit de saptamana Bootstrap Training, Seara Bootstrap Cursuri, Bootstrap Coaching, Bootstrap Instructor, Bootstrap Trainer, Bootstrap Cursuri, Bootstrap Clase, Bootstrap Pe pagina, Bootstrap curs privat, Bootstrap one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions