Cursuri CompTIA

Cursuri CompTIA

Local instructor-led live CompTIA training courses in Moldova.

CompTIA Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
35 hours
Obiectivele învățării În acest curs, veți instala, configura, optimiza, rezolva problemele, repara, actualiza și efectua întreținerea preventivă pe calculatoare personale, dispozitive digitale și sisteme de operare.
  Vei avea: susţinerea sistemelor de operare. Instalați și configurați componentele unității PC și dispozitivele periferice. Instalarea, configurarea și rezolvarea problemelor de afișare și dispozitive multimedia. Instalați, configurați și rezolvați problemele dispozitivelor de stocare. Instalarea, configurarea și rezolvarea problemelor componentelor interne ale sistemului. Instalarea, configurarea și întreținerea sistemelor de operare. Menținerea și rezolvarea problemelor Microsoft Windows. Explicați conceptele de infrastructură de rețea. Configurați și rezolvați conexiunile de rețea. Gestionați utilizatorii, stațiile de lucru și resursele partajate. Implementarea virtualizării clientului și a cloud computing-ului. asigurarea securității fizice. Stații de lucru sigure și date. Problema de rezolvare a problemelor de securitate ale stațiilor de lucru. Suport și rezolvarea problemelor pentru laptopuri. Suport și rezolvarea problemelor la dispozitivele mobile. Instalați, configurați și rezolvați problemele dispozitivelor de imprimare. implementarea procedurilor operaţionale.
35 hours
Certificarea CompTIA Network+ va fi benefică în mod semnificativ pentru profesioniștii de asistență informatică la nivel de intrare cu o cunoaștere de bază a hardware-ului, software-ului și sistemelor de operare și oricine dorește să-și îmbunătățească cunoștințele și înțelegerea conceptelor de rețea și să dobândească abilitățile necesare pentru a se pregăti pentru o carieră în suportul infrastructurii de rețea sau administrarea rețelei.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana CompTIA Cursuri, Seara CompTIA Training, CompTIA Camp, CompTIA Cu instructor, Sfarsit de saptamana CompTIA Training, Seara CompTIA Cursuri, CompTIA Coaching, CompTIA Instructor, CompTIA Trainer, CompTIA Cursuri, CompTIA Clase, CompTIA Pe pagina, CompTIA curs privat, CompTIA one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions