Cursuri Data Architecture

Cursuri Data Architecture

Cursurile de formare în direct, online sau la fața locului, conduse de un instructor, demonstrează prin practică interactivă modul de proiectare, gestionare și evaluare a sistemelor de date organizaționale. Formarea în arhitectura datelor este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Data Architecture Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
28 hours
Arhitectura datelor este standardizarea sistemelor și structurilor de management al datelor la scara întreprinderii. Arhitectura datelor creează planul de gestionare a resurselor de date pentru a satisface strategiile și nevoile organizaționale. Această formare directă (online sau on-site) este orientată către ingineri de calculator, analisti de date și manageri de proiecte care doresc să proiecteze, să gestioneze și să evalueze sistemele de date organizaționale. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Proiectarea sistemelor de date care se potrivesc nevoilor unei organizații. Evaluarea activelor de date pentru a crea un sistem eficient de prelucrare a datelor. Implementarea metodelor de ameliorare a riscurilor pentru a construi o arhitectură solidă a datelor întreprinderii.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Data Architecture Cursuri, Seara Data Architecture Training, Data Architecture Camp, Data Architecture Cu instructor, Sfarsit de saptamana Data Architecture Training, Seara Data Architecture Cursuri, Data Architecture Coaching, Data Architecture Instructor, Data Architecture Trainer, Data Architecture Cursuri, Data Architecture Clase, Data Architecture Pe pagina, Data Architecture curs privat, Data Architecture one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions