Cursuri GIT

Cursuri GIT

Cursurile de instruire live la nivel local, instruite de GIT demonstrează, prin discuții interactive și practică de manevră, fundamentele GIT și modul de utilizare a acestora Instruirea GIT este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "formare live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului Moldova sau în centrele de formare corporativa NobleProg din Moldova Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

GIT Subcategories

GIT Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
7 hours
Gerrit este un instrument de revizuire a codului gratuit și open-source, bazat pe web, integrat cu Git și construit pe un sistem de control al versiunilor Git. Acționează ca un depozit care permite împingerea unui cod și crearea unei revizuiri pentru comiterile tale.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează inginerilor de software și oricui dorește să învețe cum să folosească Gerrit ca depozit Git și să efectueze revizuiri de cod.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți cum funcționează Gerrit și cum să gestionați interfața web Gerrit. Aflați bune practici pentru utilizarea Gerrit în gestionarea fluxurilor de lucru de revizuire a codului. Administrați și configurați un proiect Gerrit.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Gitlab este o platformă de ciclu de viață DevOps care oferă caracteristici CI/CD pentru planificarea și gestionarea proiectelor. Kubernetes este un sistem de orchestrare pentru implementarea automată a aplicațiilor. Folosind Gitlab și Kubernetes, utilizatorii pot automatiza construcțiile și implementarea în mediile cloud containerizate. Această formare directă de instructor (online sau on-site) este destinată DevOps ingineri care doresc să utilizeze Kubernetes și Gitlab pentru a automatiza ciclul de viață. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Aplicații automate construiesc, testează și deploie. Crearea unei infrastructuri automatizate. Dezvoltați o aplicație într-un mediu cloud container.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
7 hours
Acest curs a fost creat pentru oricine va folosi Git repository. Dezvoltatori de software, manageri de proiecte, arhitecți de software și arhitecți de soluții, manageri de lansare etc.
7 hours
Acest curs arată utilizatorilor Subversion cum se utilizează Git. El ajută la migrarea perfectă a obiceiurilor de la SVN la Git și pentru a evita greșelile obișnuite.
7 hours
Acest curs a fost creat pentru managerii de proiecte, managerii de versiuni, managerii de produse, proprietarii de produse, Scrum Masters, arhitecții software și pentru toți cei responsabili de planificarea lansărilor și implementării software-ului. Acesta arată cum să treci schimbările de la cerințe, prin dezvoltare și teste în mediul de producție folosind un sistem distribuit de control al versiunilor (în special GIT , dar oamenii care utilizează alte CSM distribuite pot beneficia și de acest curs).
21 hours
Acesta este un curs cuprinzător pentru persoanele care nu sunt familiarizate cu niciun alt sistem de control al versiunilor distribuite. Începe cu exerciții simple pentru a lucra într-un depozit local și se termină cu munca în echipă. Acest curs se concentrează pe exerciții.
14 hours
Bitbucket este un serviciu de găzduire pe bază de web pentru codul sursă și proiectele de dezvoltare care utilizează sisteme de control al reviziilor Mercurial sau Git În acest training instruit, participanții vor învăța cum să utilizeze Bitbucket ca sistem de control al versiunii într-un mediu de dezvoltare software Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegerea conceptelor de control al versiunilor, cum ar fi fluxurile de lucru, ramificarea și îmbinarea Utilizați Bitbucket și Git pentru a gestiona dezvoltarea de software și versiunea Integrați Bitbucket cu alte software-uri Atlassian cum ar fi Jira, HipChat, Confluence și Bamboo Public Dezvoltatori DevOps Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Dacă doriți să configurați un server BitBucket prestabilit, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza opțiuni de instruire .
21 hours
GitOps este implementarea continuă a aplicațiilor native cloud bazate pe Git și Kubernetes. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată DevOps ingineri care doresc să stabilească, să implementeze și să gestioneze un flux de lucru de implementare a software-ului bazat pe Git pentru aplicațiile lor. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalaţi şi configuraţi Spinnaker şi Terraform. Înțelegeți beneficiile GitOps față de tradiția CI/CD și Infrastructura ca cod (IAC). Îndepărtează-te de păstrarea scripturilor. Configurați și executați un proces de implementare bine definit. Aplicați cele mai bune practici pentru implementarea, gestionarea și monitorizarea cloud-native. Recuperarea defectelor parțiale fără intervenție manuală. Creați o strategie GitOps pentru dezvoltarea aplicațiilor.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
În epoca dezvoltării foarte rapide a tehnologiei, precum și a unui număr tot mai mare de cadre, optimizarea eficientă a procesului de dezvoltare devine crucială. Echipa de dezvoltare ar trebui să se poată concentra pe scrierea de cod solid, iar restul proceselor legate de executarea automată a compilărilor, testelor și implementării ar trebui să aibă loc cu un număr minim de pași manuali care trebuie efectuați. După implementarea proceselor de integrare continuă / livrare continuă (CI / CD) și auotomare a implementării, companiile pot realiza economii în timpul de lucru al programatorilor la nivelul unui plus de 20-30%, pe care îl pot utiliza pentru scrierea codului, nu activități secundare legate de implementare sau testare. Instruirea va permite participanților să învețe logica funcționării CI / CD, precum și să dobândească abilitățile de configurare independentă a unui astfel de mediu. În timpul instruirii, participanții vor primi un pachet de pornire de fișiere de configurare și exemple de automatizare a proceselor de lucru DevOps. Invităm oameni care programează în principal aplicații web pentru instruire - pentru că aici cel mai important lucru este optimizarea procesului. Instruirea se bazează pe software-ul GitLab, care câștigă din ce în ce mai multă popularitate în companiile poloneze și în cele cu o acoperire globală.
14 hours
GitLab este o aplicatie software pentru gestionarea ciclului de viață de dezvoltare software. Principalele sale caracteristici includ managementul de proiect, managementul codului sursă, integrare continuă/livrare continuă (CI/CD), monitorizare și securitate. acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat dezvoltatorilor care doresc să înfiinte și de a folosi Gitlab pentru controlul versiunilor și integrarea continuă. până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:
 • instalați și configurați Gitlab.
 • înțelege să pună în aplicare o alternativă   la GitHub.
 • Utilizați Gitlab pentru a gestiona un ciclu de viață DevOps.
 • utilizarea Gitlab pentru integrare continuă/livrare continuă.
 • eficient dezvolta, elibera și testa software-ul folosind Gitlab.
format al cursului
 • interactive prelegere și discuții.
 • o mulțime de exerciții și practică.
 • hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.
curs opțiuni de personalizare
 • pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
 • pentru a afla mai multe despre Gitlab, vă rugăm să vizitați: https://about.gitlab.com/
21 hours
Git este primul sistem de control al versiunilor pentru dezvoltarea colaborativă a programatorilor. Acesta permite utilizatorilor să urmeze în mod eficient modificările în orice set sau tip de fișiere, menținând în același timp integritatea datelor. GitHub este o platformă web bazată de Microsoft care utilizează Git și ajută echipele să monitorizeze toate etapele de dezvoltare a software-ului lor. Cu ajutorul Git și GitHub, documentarea generată și revizuirea codului sursă iterată sunt făcute mai ușoare. Această instruire, formare live (online sau on-site) este destinată dezvoltatori și ingineri software care sunt noi la platforma GitHub's și doresc să utilizeze caracteristicile sale împreună cu Git pentru o mai bună versiune și gestionare a codului sursă al unei aplicații corporative. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Setarea și configurarea unui cont pentru a accesa GitHub's web-based platform. Înțelegeți cum funcționează sistemul Git's și înțelegeți conceptele fundamentale pentru GitHub. Creați și gestionați repositorii GitHub în timp ce implementați fluxurile de lucru Git. Executați modificările codului sursă în interiorul GitHub și sincronizați revizuirile care au fost efectuate în afara platformei. Funcționează Pull Requests, Tags, Releases și alte componente fundamentale GitHub. Realizează funcțiile de control al versiunii bazate pe Git și utilizează mediul bash GitHub's. Creați ramuri de depozitare pentru rezolvarea defectelor proiectului împreună cu echipa. Grasp și familiarizați-vă cu Git și cu structura GitHub's pentru o mai bună practică de programare.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana GIT Cursuri, Seara GIT Training, GIT Camp, GIT Cu instructor, Sfarsit de saptamana GIT Training, Seara GIT Cursuri, GIT Coaching, GIT Instructor, GIT Trainer, GIT Cursuri, GIT Clase, GIT Pe pagina, GIT curs privat, GIT one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions