Cursuri Hazelcast

Cursuri Hazelcast

Cursurile de formare Hazelcast live, online sau la fața locului, conduse de instructor, demonstrează, prin practică interactivă, cum să utilizați Hazelcast pentru procesarea structurilor de date distribuite și optimizarea performanței aplicațiilor. Antrenamentul Hazelcast este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Hazelcast Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Hazelcast este o platformă de grilă de date în memorie cu sursă deschisă pentru calcul distribuit și stocare de date. Acesta oferă un cluster scalabil pentru gestionarea eficientă a sarcinii de lucru și integrarea cu sursele de date și tehnologiile cloud.Această instruire live condusă de instructor (online sau la fața locului) se adresează dezvoltatorilor și administratorilor de sistem care doresc să folosească Hazelcast pentru procesarea structurilor de date distribuite și optimizarea performanței aplicațiilor.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Instalați și configurați Hazelcast pentru a începe crearea și gestionarea unui cluster. Creați un cluster pentru inițierea descoperirii automate a mai multor procese. Configurați Management Centrul pentru conexiuni de cluster și monitorizare. Dezvoltați aplicații și implementați-le prin cluster-ul Hazelcast.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Hazelcast Cursuri, Seara Hazelcast Training, Hazelcast Camp, Hazelcast Cu instructor, Sfarsit de saptamana Hazelcast Training, Seara Hazelcast Cursuri, Hazelcast Coaching, Hazelcast Instructor, Hazelcast Trainer, Hazelcast Cursuri, Hazelcast Clase, Hazelcast Pe pagina, Hazelcast curs privat, Hazelcast one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions