Cursuri IBM SPSS Modeler

Cursuri IBM SPSS Modeler

Cursurile de instruire IBM SPSS Modeler live, online sau la fața locului, demonstrează, prin practică interactivă, cum să utilizați IBM SPSS Modeler pentru a efectua activități de extragere a datelor și de analiză a textului. Instruirea IBM SPSS Modeler este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg din Moldova. IBM SPSS Modeler este cunoscut și sub numele de SPSS Modeler. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

IBM SPSS Modeler Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
IBM SPSS Modeler este un software utilizat pentru minarea datelor și analiza textului. Acesta oferă un set de instrumente de minare a datelor care pot construi modele predictive și să efectueze sarcini de analiză a datelor. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată analistilor de date sau oricui dorește să utilizeze SPSS Modeler pentru a efectua activități de minare a datelor. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți fundamentele minării datelor. Aflați cum să importați și să evaluați calitatea datelor cu Modelul. Dezvoltați, implementați și evaluați în mod eficient modelele de date.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana IBM SPSS Modeler Cursuri, Seara IBM SPSS Modeler Training, IBM SPSS Modeler Camp, IBM SPSS Modeler Cu instructor, Sfarsit de saptamana IBM SPSS Modeler Training, Seara IBM SPSS Modeler Cursuri, IBM SPSS Modeler Coaching, IBM SPSS Modeler Instructor, IBM SPSS Modeler Trainer, IBM SPSS Modeler Cursuri, IBM SPSS Modeler Clase, IBM SPSS Modeler Pe pagina, IBM SPSS Modeler curs privat, IBM SPSS Modeler one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions