Cursuri Data Analysis

Cursuri Data Analysis

Programele de instruire locală, instrucționate live (analiză date sau date analitice) demonstrează prin discuții și practică limbile de programare și metodologiile folosite pentru a efectua analiza datelor Analiza datelor este disponibilă ca "formare live la fața locului" sau "instruire live la distanță" Training-ul live la fața locului poate fi efectuat la fața locului la sediul clientului Moldova sau în centrele de formare corporativa NobleProg din Moldova Instruirea live la distanță este realizată printr-un desktop interactiv, la distanță NobleProg Furnizorul dvs de formare locală.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Data Analysis Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
This instructor-led, live training in Moldova (online or onsite) is aimed at analysts who wish to use TM1 to analyze and customize reports and templates for data in a database.

By the end of this training, participants will be able to:

- Learn how to analyze data using IBM Planning Analytics.
- Create custom views of the data in a database.
- Build reports and forms that communicate with TM1.
14 hours
This instructor-led, live training in Moldova (online or onsite) is aimed at data analysts and data scientists who wish to use the MongoDB Aggregation Framework to perform data analysis while simplifying complex operations and aggregation pipelines.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure MongoDB for data analysis.
- Understand the concepts and stages of the MongoDB Aggregation Framework.
- Learn about the basic structure, syntax, and operations for aggregation.
- Learn how to handle advanced operations in aggregation.
- Apply some optimization tools and techniques to improve aggregation performance.
14 hours
This instructor-led, live training in Moldova (online or onsite) is aimed at data analysts or anyone who wishes to use AWS QuickSight data analysis and visualization.

By the end of this training, participants will be able to:

- Understand the basic concepts of AWS QuickSight.
- Use AWS QuickSight to create data analysis, reports, and insights.
- Use AWS to create relationships between data for enhanced analysis.
- Learn different types of visualizations in understanding data.
14 hours
This instructor-led, live training in Moldova (online or onsite) is aimed at data scientists and developers who wish to use and integrate SQL, Python, and Tableau to perform complex data analysis, processing, and visualization.

By the end of this training, participants will be able to:

- Set up the necessary environment to perform data analysis with SQL, Python, and Tableau.
- Understand the key concepts of software integration (data, servers, clients, APIs, endpoints, etc.).
- Get a refresher on the fundamentals of Python and SQL.
- Perform data pre-processing techniques in Python.
- Learn how to connect Python and SQL for data analysis.
- Create insightful data visualizations and charts with Tableau.
14 hours
This instructor-led, live training in Moldova (online or onsite) is aimed at data scientists and data analysts who wish to learn how to use each tool in the developer tool palette in Alteryx Designer.

By the end of this training, participants will be able to:

- Learn to use and configure all the tools in the developer tab.
- Design efficient workflows in Alteryx using the dynamic, validation, and testing tools.
- Learn how to use API tools to download and parse web data.
- Use Alteryx scripting tools, including Python and R.
7 hours
This instructor-led, live training in Moldova (online or onsite) is aimed at data analysts who wish to perform product and user analysis using Mixpanel.

By the end of this training, participants will be able to:

- Learn how to use Mixpanel as a web analytics tool.
- Understand the Mixpanel concepts and implementation.
- Understand and interpret event data.
14 hours
This instructor-led, live training in Moldova (online or onsite) is aimed at analysts who wish to use Matomo to perform web analytics tasks such as generating a detailed report on the usage of a website.

By the end of this training, participants will be able to:

- Understand how Matomo works in analyzing web data.
- Learn how data is collected and tracked with Matomo.
- Understand and interpret Matomo reports.
14 hours
This instructor-led, live training in Moldova (online or onsite) is aimed at data scientists and developers who wish to set up, deploy, and manage data analytics solutions using Databricks.

By the end of this training, participants will be able to:

- Set up and configure Databricks.
- Understand how Databricks and Apache Spark work together.
- Learn how to load and transform data in Databricks.
14 hours
IBM SPSS Modeler este un software utilizat pentru minarea datelor și analiza textului. Acesta oferă un set de instrumente de minare a datelor care pot construi modele predictive și să efectueze sarcini de analiză a datelor.

Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată analistilor de date sau oricui dorește să utilizeze SPSS Modeler pentru a efectua activități de minare a datelor.

La sfârșitul cursului, participanții vor putea:

Înțelegeți fundamentele minării datelor. Aflați cum să importați și să evaluați calitatea datelor cu Modelul. Dezvoltați, implementați și evaluați în mod eficient modelele de date.

Formatul cursului

Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.

Opțiuni de personalizare

Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
35 hours
Participanții care completează această instruire condusă de instructor, vor dobândi o înțelegere practică, reală a Big Data și a tehnologiilor, metodologiilor și instrumentelor sale conexe.

Participanții vor avea posibilitatea de a pune aceste cunoștințe în practică prin exerciții practice. Interacțiunea de grup și feedback-ul instructorului reprezintă o componentă importantă a clasei.

Cursul începe cu o introducere la conceptele elementare ale Big Data, apoi progresează în limbile de programare și metodologiile utilizate pentru a efectua Data Analysis. În cele din urmă, vom discuta despre instrumentele și infrastructura care permit Big Data stocare, prelucrare distribuită și Scalacapacitate.

Formatul cursului

Lecție parțială, dezbatere parțială, practică practică și implementare, quiz ocazional pentru a măsura progresul.
21 hours
[R](https://www.r-project.org/) is a very popular, open source environment for statistical computing, data analytics and graphics. This course introduces R programming language to students. It covers language fundamentals, libraries and advanced concepts. Advanced data analytics and graphing with real world data.

Audience

Developers / data analytics

Duration

3 days

Format

Lectures and Hands-on
14 hours
Elasticsearch este un motor de căutare cu sursă deschisă, distribuit. Este utilizat în mod obișnuit împreună cu Logstash (motorul de colectare a datelor și log-parsing) și Kibana (platformul de analiză și vizualizare) pentru a forma "ELK stack".

Această formare directă, condusă de instructori, este destinată dezvoltatorilor de software care doresc să construiască soluții de căutare și analiză folosind Elasticsearch.

Formarea începe cu o discuție despre arhitectura Elasticsearch, inclusiv modelul său distribuit și API-ul de căutare. Acest lucru este urmat de o explicație a funcționalității Elasticsearch's și modul de a o integra cel mai bine într-o aplicație existentă.

Exercițiile de mână reprezintă o parte importantă a formării și oferă participanților posibilitatea de a-și pune cunoștințele în practică, primind în același timp feedback cu privire la implementarea și progresul lor.

Formatul cursului

Un accent semnificativ pe practicile live. Majoritatea conceptelor sunt învățate prin eșantioane, exerciții și dezvoltare practică.

Opțiuni de personalizare

Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
7 hours
Acest curs acoperă modul de utilizare a limbajului SQL Hive (AKA: Hive HQL, SQL on Hive , Hive QL) pentru persoanele care extrag date din Hive
35 hours
În prima parte a acestei instruiri, acoperim fundamentele MATLAB și funcția acestuia atât ca limbă, cât și ca platformă. În această discuție este inclusă o introducere în sintaxa MATLAB , matrici și matrice, vizualizarea datelor, dezvoltarea scripturilor și principii orientate pe obiect.

În a doua parte, vom demonstra cum se utilizează MATLAB pentru minarea datelor, învățarea mașinii și analiza predictivă. Pentru a oferi participanților o perspectivă clară și practică a abordării și puterii MATLAB , realizăm comparații între utilizarea MATLAB și utilizarea altor instrumente precum foi de calcul, C, C++ și Visual Basic.

În a treia parte a instruirii, participanții învață cum să-și eficientizeze activitatea automatizând prelucrarea datelor și generarea de rapoarte.

Pe parcursul cursului, participanții vor pune în practică ideile învățate prin exerciții hands-on într-un mediu de laborator. Până la sfârșitul pregătirii, participanții vor înțelege cu atenție capacitățile MATLAB și vor putea să o folosească pentru rezolvarea problemelor reale din domeniul științei datelor, precum și pentru eficientizarea activității lor prin automatizare.

Pe parcursul cursului se vor face evaluări pentru a evalua progresul.

Formatul cursului

- Cursul include exerciții teoretice și practice, inclusiv discuții de caz, inspecție a codului de eșantion și implementare practică.

Notă

- Ședințele de practică se vor baza pe șabloane de raport de date pre-aranjate. Dacă aveți cerințe specifice, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
Public

Analiști, cercetători, oameni de știință, absolvenți și studenți și oricine este interesat să învețe cum să faciliteze analiza statistică în Microsoft Excel .

Obiectivele cursului

Acest curs vă va ajuta să vă îmbunătățiți familiaritatea cu Excel și statistici și, ca urmare, creșteți eficacitatea și eficiența muncii sau a cercetării.

Acest curs descrie modul de utilizare a Instrumentului de analiză în Microsoft Excel , funcțiile statistice și modul de efectuare a procedurilor statistice de bază. Vă va explica care sunt limitările Excel și cum să le depășiți.
35 hours
Participanții care finalizează această formare vor dobândi o înțelegere practică și reală despre Știința datelor și tehnologiile, metodologiile și instrumentele asociate acesteia Participanții vor avea ocazia să pună aceste cunoștințe în practică prin exerciții de manevră Interacțiunea de grup și feedback-ul instructorului constituie o componentă importantă a clasei Cursul începe cu o introducere în conceptele elementare ale Date Science, apoi avansează în instrumentele și metodologiile utilizate în Data Science Public Dezvoltatori Analiști tehnici Consultanți IT Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
7 hours
Microsoft Excel este cel mai popular software de analiză, raportare și strategie de afaceri din lume. Power BI este un instrument de business intelligence pentru vizualizarea datelor la nivelul de operare al afacerii.

Acest antrenament în direct, instruit în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează analiștilor de date care doresc să învețe tehnici pentru pregătirea datelor în Excel , apoi vizualizarea acestora în Power BI .

Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:

- Înțelegeți principiile analizei datelor, obiectivele analizei datelor și abordările pentru analiza datelor.
- Utilizați formule DAX în Power BI pentru calcule complexe.
- Creați și utilizați vizualizări și diagrame pentru anumite cazuri de analiză.
- Import cu putere View pentru a trece de la Excel pe bază de Power BI la independenta Power BI .

Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive.
- O mulțime de exerciții și practică.
- Implementarea practică într-un mediu de laborator live.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
42 hours
Data analytics is a crucial tool in business today. We will focus throughout on developing skills for practical hands on data analysis. The aim is to help delegates to give evidence-based answers to questions:

What has happened?

- processing and analyzing data
- producing informative data visualizations

What will happen?

- forecasting future performance
- evaluating forecasts

What should happen?

- turning data into evidence-based business decisions
- optimizing processes

The course itself can be delivered either as a 6 day classroom course or [remotely](https://www.nobleprog.co.uk/instructor-led-online-training-courses) over a period of weeks if preferred. We can work with you to deliver the course to best suit your needs.
14 hours
Pandas este un pachet Python care oferă structuri de date pentru a lucra cu date structurate (tabulare, multidimensionale, potențial eterogene) și serii de timp .
21 hours
Se estimează că datele nestructurate reprezintă peste 90 la sută din toate datele, o mare parte sub formă de text. Postările de blog, tweet-urile, social media și alte publicații digitale se adaugă continuu la acest corp de date în creștere.

Acest centru de cursuri, condus în direct de instructor, în jurul extragerii informațiilor și semnificațiilor din aceste date. Folosind bibliotecile R Language and Natural Language Processing (NLP) , combinăm concepte și tehnici din informatică, inteligență artificială și lingvistică de calcul pentru a înțelege algoritmic sensul din spatele datelor text. Probele de date sunt disponibile în diferite limbi, conform cerințelor clienților.

Până la sfârșitul acestui training, participanții vor putea pregăti seturi de date (mari și mici) din surse disparate, apoi vor aplica algoritmi potriviți pentru a analiza și raporta asupra semnificației sale.

Formatul cursului

- Prelegeri de părți, discuții în parte, practici practice grele, teste ocazionale pentru evaluarea înțelegerii
14 hours
Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează specialiștilor în domeniul resurselor umane și specialiștilor în recrutare care doresc să utilizeze metode analitice pentru a îmbunătăți performanța organizațională. Acest curs acoperă abordări calitative, dar și cantitative, empirice și statistice.

Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive.
- O mulțime de exerciții și practică.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
21 hours
Scopul acestui curs este de a oferi o înțelegere clară a utilizării SQL pentru diferite Baza de date (Oracle, SQL Server, MS Access...). Înțelegerea funcțiilor analitice și a modul în care să se alăture tabele diferite într-o bază de date va ajuta delegații să meargă analiza datelor operațiuni pe partea de bază, în loc de a face acest lucru în MS Excel aplicație. Acest lucru poate, de asemenea, Ajută la crearea oricărui sistem IT, care utilizează orice bază de date relaționale.
28 hours
R este o limbă de programare populară în industria financiară. Este utilizat în aplicații financiare, de la programe de tranzacționare de bază la sisteme de management al riscurilor.

În acest curs de instruire, participanții vor învăța cum să utilizeze R pentru a dezvolta aplicații practice pentru a rezolva o serie de probleme legate de finanțe specifice.

La sfârșitul cursului, participanții vor putea:

Înțelegeți fundamentele limbajului de programare R Selectați și utilizați pachete și tehnici R pentru a organiza, vizualiza și analiza datele financiare din diferite surse (CSV, Excel, baze de date, web, etc.) Construiți aplicații care rezolvă probleme legate de alocarea activelor, analiza riscurilor, performanța investițiilor și multe altele Soluționarea problemelor, implementarea integrată și optimizarea unei aplicații R

Audienţă

Dezvoltatori Analiştii cantitatea

Formatul cursului

Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele

Notă

Această formare urmărește să ofere soluții pentru unele dintre problemele de principiu cu care se confruntă profesioniștii din domeniul finanțelor. Cu toate acestea, dacă aveți o anumită temă, un instrument sau o tehnică pe care doriți să o completați sau să o preluați mai departe, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Descoperirea cunoștințelor în baze de date (KDD) este procesul de descoperire a cunoștințelor utile dintr-o colecție de date. Aplicațiile de viață reală pentru această tehnică de minerit de date includ marketing, detectarea fraudelor, telecomunicații și fabricarea.

În acest curs de instruire, live, introducem procesele implicate în KDD și efectuăm o serie de exerciții pentru a practica implementarea acestor procese.

Audienţă

Analiștii de date sau oricine este interesat să învețe cum să interpreteze datele pentru a rezolva problemele

Formatul cursului

După o dezbatere teoretică a KDD, instructorul va prezenta cazuri de viață reală care solicită aplicarea KDD pentru a rezolva o problemă. Participanții vor pregăti, selecta și curăța seturile de date de eșantion și vor folosi cunoștințele lor anterioare cu privire la datele pentru a propune soluții bazate pe rezultatele observațiilor lor.
14 hours
Apache Kylin este un motor de analiză extremă, distribuită pentru datele mari.

În această formare directă condusă de instructori, participanții vor învăța cum să folosească Apache Kylin pentru a crea un depozit de date în timp real.

La sfârșitul cursului, participanții vor putea:

Consumați date de streaming în timp real folosind Kylin Utilize Apache Kylin's caracteristici puternice, bogate SQL interfață, spark cubing și latență de întrebare subsecundă

Notă

Folosim cea mai recentă versiune a lui Kylin (în conformitate cu această scrisoare, Apache Kylin v2.0)

Audienţă

Inginerul Big Data [ 0 ] Analiștii

Formatul cursului

Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele
21 hours
Un sistem de informații geografice ( GIS ) este un sistem conceput pentru a capta, stoca, manipula, analiza, gestiona și prezenta date spațiale sau geografice. Acronimul GIS este uneori utilizat pentru știința informațiilor geografice ( GIS cience) pentru a face referire la disciplina academică care studiază sistemele de informații geografice și este un domeniu mare în cadrul disciplinei academice mai largi de geoinformatică.

Utilizarea Python cu GIS a crescut substanțial în ultimele două decenii, în special cu introducerea seriei Python 2.0 în 2000, care a inclus multe caracteristici de programare noi care au facilitat utilizarea mai rapidă a limbajului. Din acel moment, Python nu a fost utilizat doar în GIS comerciale, cum ar fi produse de Esri, ci și platforme open source, inclusiv ca parte a Q GIS și GRASS. De fapt, Python este astăzi de departe cel mai utilizat limbaj de către utilizatorii și programatorii GIS .

Acest program acoperă utilizarea Python și a bibliotecilor sale avansate precum geopandas, pysal, bokeh și osmnx pentru a implementa propriile caracteristici GIS . Programul acoperă, de asemenea, module introductive în jurul API Arc GIS și caseta de instrumente Q GIS .
14 hours
Datameer este o platformă de business intelligence și de analiză construită pe Hadoop Permite enduserilor să acceseze, să exploreze și să coreleze datele de mari dimensiuni, structurate, semistructurate și nestructurate într-o manieră simplă În această instruire instruită, participanții vor învăța cum să folosească Datameer pentru a depăși curba de învățare abruptă a lui Hadoop, deoarece ei parcurg configurarea și analiza unei serii de mari surse de date Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Creați, curățați și explorați interactiv un lac de date pentru întreprinderi Accesați depozite de date de business intelligence, baze de date tranzacționale și alte magazine analitice Utilizați o interfață de utilizator a foii de calcul pentru a proiecta conducte de procesare a datelor endtoend Accesați funcțiile pre-construite pentru a explora relații complexe de date Utilizați vrăjitoare draganddrop pentru a vizualiza date și a crea tablouri de bord Utilizați tabele, grafice, grafice și hărți pentru a analiza rezultatele interogării Public Analiști de date Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează specialiștilor în domeniul resurselor umane care doresc să utilizeze metode analitice pentru a îmbunătăți performanța organizațională. Acest curs acoperă abordări calitative, dar și cantitative, empirice și statistice.

Formatul cursului

- Prelegeri și discuții interactive.
- O mulțime de exerciții și practică.

Opțiuni de personalizare a cursului

- Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
21 hours
Dremio este o platformă de date cu sursă deschisă "self-service" care accelerează căutarea diferitelor tipuri de surse de date. Dremio este integrat cu baze de date relative, Apache Hadoop, MongoDB, Amazon S3, ElasticSearch, și alte surse de date. Acesta susține SQL și oferă un UI web pentru întrebări de construcție.

În această instruire directă, participanții vor învăța cum să instaleze, să configureze și să utilizeze Dremio ca un strat unificator pentru instrumentele de analiză a datelor și repositoriile de date de bază.

La sfârșitul cursului, participanții vor putea:

Instalarea și configurarea Dremio Executați întrebări împotriva mai multor surse de date, indiferent de locație, dimensiune sau structură Integrați Dremio cu BI și surse de date cum ar fi Tableau și Elasticsearch

Audienţă

Știință de date Business Analiștii Inginerul de date

Formatul cursului

Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele

Notă

Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
IBM Cloud Pak for Data este o platformă de software multi-cloud pentru colectarea, organizarea și analizarea datelor pentru utilizare în AI.

Această formare directă (online sau on-site) este destinată cercetătorilor de date care doresc să utilizeze IBM Cloud Pak pentru a pregăti datele pentru utilizare în soluțiile AI.

La sfârșitul cursului, participanții vor putea:

Instalați și configurați Cloud Pak pentru date. Unifică colectarea, organizarea și analiza datelor. Integrarea Cloud Pak pentru date cu o varietate de servicii pentru a rezolva problemele comune de afaceri. Implementarea fluxurilor de lucru pentru colaborarea cu membrii echipei în dezvoltarea unei soluții AI.

Formatul cursului

Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.

Opțiuni de personalizare

Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Data Analysis Cursuri, Seara Data Analysis Training, Data Analysis Camp, Data Analysis Cu instructor, Sfarsit de saptamana Data Analysis Training, Seara Data Analysis Cursuri, Data Analysis Coaching, Data Analysis Instructor, Data Analysis Trainer, Data Analysis Cursuri, Data Analysis Clase, Data Analysis Pe pagina, Data Analysis curs privat, Data Analysis one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions