Cursuri Iridium

Cursuri Iridium

Online sau la fața locului, cursurile de instruire live Iridium conduse de un instructor demonstrează, prin exersare interactivă, cum să testați o aplicație web complexă folosind Iridium. Antrenamentul Iridium este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Iridium Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
7 hours
Iridium este un instrument de testare web open-source construit în jurul Cucumber și Selenium. Utilizează o abordare a testării bazată pe dezvoltarea bazată pe comportament (Behavior Driven Development - BDD). Acest curs de instruire live (online sau la fața locului), condus de un instructor, se adresează inginerilor de testare și dezvoltatorilor care doresc să învețe cum să testeze o aplicație web complexă folosind Iridium. La sfârșitul acestui curs de formare, participanții vor fi capabili să:
  Creați teste end-to-end care simulează acțiunile unui utilizator în timp ce navighează într-o aplicație web. Automatizați testarea aplicațiilor tematice cu mai multe stiluri. Creați cazuri de testare care pot fi citite de persoanele fără cunoștințe tehnice. Executați teste într-o mare varietate de browsere. Utilizați pachetul Iridium Snippets pentru Atom pentru a facilita scrierea scripturilor de testare. Reduceți costurile de întreținere a codului personalizat Java și a obiectelor de pagină.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuții. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Iridium Cursuri, Seara Iridium Training, Iridium Camp, Iridium Cu instructor, Sfarsit de saptamana Iridium Training, Seara Iridium Cursuri, Iridium Coaching, Iridium Instructor, Iridium Trainer, Iridium Cursuri, Iridium Clase, Iridium Pe pagina, Iridium curs privat, Iridium one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions