Cursuri Kali Linux

Cursuri Kali Linux

Online sau la fața locului, cursurile live de instruire Kali Linux conduse de un instructor demonstrează prin practică interactivă cum să utilizați criminalistica digitală și testarea de penetrare cu Kali Linux. Instruirea Kali Linux este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Kali Linux Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Kali Linux este o distribuție Linux creată pentru criminalistica digitală și teste de penetrare. Testarea avansată de penetrare cu Kali Linux este o tehnologie mai avansată de utilizat în testarea de penetrare și auditul de securitate cu distribuția Linux.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează profesioniștilor IT care doresc să dobândească cunoștințe avansate în efectuarea testării de penetrare cu Kali Linux, cum ar fi detectarea în avans, scrierea de exploatare, testarea de penetrare web și wireless, gestionarea documentelor și raportare. și alte metode de testare la penetrare.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți și utilizați metodologia avansată Kali Linux pentru testarea de penetrare. Învață să folosești instrumentele de evaluare a vulnerabilităților. Gestionați dovezile, colectarea datelor și raportarea folosind Kali Linux. Aflați despre exploatări, atacuri și escalade de privilegii.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Kali Linux este o distribuție Linux creată pentru criminalistica digitală și teste de penetrare. Testarea de penetrare cu Kali Linux oferă o platformă avansată pentru hacking etic, analiză de securitate, vânătoare de recompense și multe altele.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează profesioniștilor IT care doresc să învețe mai multe despre efectuarea testării de penetrare și alte tipuri de management al securității cu Kali Linux.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți interiorul lui Kali Linux. Efectuați scanarea și analiza vulnerabilităților. Gestionați permisiunile fișierelor și structura directoarelor. Lucrați cu comenzi și comenzi rapide în stil hacker.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
Kali Linux este o distribuție Linux creată pentru criminalistica digitală și testarea penetrării. Cu Python, utilizatorii pot dezvolta programe de testare de penetrare în Kali Linux. Acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) are ca scop de penetrare testeri, ingineri de securitate, și de hackeri etice care doresc să pătrundă în rețelele de testare în Kali Linux folosind Python. Până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:
 • Creați Python programe pentru a căuta vulnerabilități de rețea.
 • Exploreaza si de a folosi Kali web Shell și shellcode în exploits.
 • Aplicați diverse instrumente Kali pentru testarea penetrării.
 • Sisteme de exploit cu cod Python.
Formatul cursului
 • Prelegere interactivă și discuții.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Punerea în aplicare hands-on într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare curs
 • Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Kali Linux Cursuri, Seara Kali Linux Training, Kali Linux Camp, Kali Linux Cu instructor, Sfarsit de saptamana Kali Linux Training, Seara Kali Linux Cursuri, Kali Linux Coaching, Kali Linux Instructor, Kali Linux Trainer, Kali Linux Cursuri, Kali Linux Clase, Kali Linux Pe pagina, Kali Linux curs privat, Kali Linux one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions