Cursuri Lustre

Cursuri Lustre

Cursurile de instruire Luster live, online sau la fața locului, demonstrează, prin practică interactivă, cum să administrezi și să monitorizezi o implementare la scară largă a sistemului de fișiere paralele Luster. Instruirea Lustre este disponibilă ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg din Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Lustre Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Sistemul de fișiere Lustre este un sistem de fișiere cu sursă deschisă și paralelă, care vizează mediile de simulare HPC (High Performance Computing). Această formare directă (online sau on-site) este destinată inginerilor care doresc să administreze și să monitorizeze o implementare pe scară largă a sistemului de fișiere paralelă. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați Lustre software. Selectați hardware pentru utilizare Lustre. Administrator și monitorizator Lustre Cuvânt cheie[modificare modificare sursă] Optimizează Lustre pentru performanță. Diagnosticul și analiza problemelor cu Lustre în producție.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Lustre Cursuri, Seara Lustre Training, Lustre Camp, Lustre Cu instructor, Sfarsit de saptamana Lustre Training, Seara Lustre Cursuri, Lustre Coaching, Lustre Instructor, Lustre Trainer, Lustre Cursuri, Lustre Clase, Lustre Pe pagina, Lustre curs privat, Lustre one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions