Cursuri Magento

Cursuri Magento

Online sau la fața locului, cursurile de formare Magento live conduse de instructor demonstrează, prin discuții interactive și exersare practică, bazele și subiectele avansate ale platformei de comerț electronic Magento. Instruirea Magento este disponibilă ca „instruire live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Magento Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Magento Commerce is the leading platform for open commerce innovation with over $50B in gross merchandise volume transacted on the platform annually. Audience This course is suitable for engineers and developers seeking to deploy and utilize Magento 2.1 as an ecommerce platform. After completing this course, delegates will be able to:
 • understand Magenta’s structure and deployment mechanisms
 • carry out installation / production environment / architecture tasks and configuration
 • assess code quality, perform debugging, monitoring
 • implement advanced production like elastic search, multiple websites and logging
 • customize Magento's webstore to their specific requirements 
21 hours
In this instructor-led, live training in Moldova participants will learn how to add categories and store products, process a purchase order and make shipments, run product promotions, manage customers and permissions, run multiple websites and stores, and more. By the end of this training, participants will:
 • Have a comprehensive, expert user level understanding of Magento usage and functionality.
 • Be able to independently run and manage multiple websites and stores based on business needs.
 • Be able to streamline business activity by simplifying and minimizing daily administration and maintenance efforts.
7 hours
Magento is a powerful and flexible open-source e-commerce platform. In this instructor-led, live training participants will learn how to process a purchase order and make shipments. Audience
 • Sales reps
 • Sales processing agents
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
14 hours
Magento este cel mai popular CMS (Content Management System) din lume pentru comerțul electronic Este folosit de unele dintre cele mai mari branduri, printre care Samsung, Levono și Nike, și este extrem de popular cu companiile de comerț electronic mici și mijlocii În acest training instruit (la fața locului sau la distanță), participanții vor învăța despre trăsăturile, punctele forte, punctele slabe și strategiile lui Mageto pentru implementarea Magento în cadrul unei organizații Studii de caz sunt, de asemenea, furnizate pentru a ilustra implementările reușite și nereușite ale Magento în lumea reală Pe lângă observarea trecutului, discutăm despre tendințele viitoare în adoptarea Magento pe piață Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor înțelege cum să: Gestionați vânzările, inventarul și clienții utilizând backend-ul Magento Configurați și gestionați interfața pentru o experiență personalizată cu adevărat personalizată Integrați sistemele existente cu o soluție Magento eCommerce Integrați sistemele existente cu parteneri care utilizează ei înșiși Magento Public Managerii care investighează soluțiile de comerț electronic Inginerii care au în vedere implementarea Magento în organizațiile lor Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și demonstrații vii Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
14 hours
Magneto este o platformă de comerț electronic scrisă în PHP. Cu Magneto, utilizatorii sunt capabili de a crea și organiza produse, metode de plată, de transport maritim și mai mult. Magneto 2, spre deosebire de Magneto oferă îmbunătățiri la modularitate, flexibilitate, și extensibilitate la solutii de e-commerce. Acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat dezvoltatorilor web care doresc să creeze o aplicație Web cu Magneto 2. Până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:
 • Master Magneto 2 modele de dezvoltare, modele de proiectare, și abordări.
 • Creați și personalizați teme în Magneto 2.
 • Implementați particularizările la funcționalitatea Magneto 2 cu extensii.
Formatul cursului
 • Prelegere interactivă și discuții.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Punerea în aplicare hands-on într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare curs
 • Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
7 hours
Magento este o platformă web de sursă deschisă pentru e-commerce. Acesta oferă instrumente cu caracter deplin și foarte personalizabile pentru proiectarea și construirea magazinelor online. Această formare directă (online sau on-site) este destinată arhitecților și dezvoltatorilor de software care doresc să învețe tehnici de înaltă eficiență pentru a defini cerințele necesare pentru a proiecta și dezvolta un site de comerț electronic folosind Magento. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți arhitectura, caracteristicile și funcționalitățile de bază ale Magento. Aflați cum să creați povești de utilizator, cazuri de utilizare și fluxuri de lucru bazate pe scenarii din lumea reală. Utilizați instrumente și șabloane disponibile în Magento pentru a colecta și defini cerințele funcționale. Definirea cerințelor de integrare și infrastructură pentru proiectare și dezvoltare.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Magento este o platformă web de sursă deschisă pentru e-commerce. Acesta oferă instrumente cu caracter deplin și foarte personalizabile pentru proiectarea și construirea magazinelor online. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să utilizeze Magento pentru a proiecta și construi un site de cumpărături online sigur și prietenos cu utilizatorul. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați mediul de dezvoltare necesar pentru a începe dezvoltarea site-urilor de comerț electronic cu Magento. Înțelegeți arhitectura, conceptele de bază, modulele și structura fișierului în Magento. Dezvoltați un magazin online funcțional și robust prin personalizarea Magento componentelor și modulelor. Implementarea practicilor de îmbunătățire a securității în Magento pentru a reduce vulnerabilitățile și potențialele atacuri cibernetice.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
21 hours
Commerce Cloud este o platformă bazată pe cloud gestionată ca un serviciu (PaaS) pentru eCommerce. Acesta oferă un mediu cloud fiabil, sigur și extins care susține operațiunile, integrările și performanța la scară largă. Această instruire, formare live (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să utilizeze Magento Commerce Cloud pentru a proiecta, construi și dezvolta site-uri de e-commerce pentru întreprinderi de scară corporativă în Cloud. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați mediul de dezvoltare necesar pentru a începe dezvoltarea site-urilor de e-commerce ale întreprinderilor folosind Magento Commerce Cloud. Înțelegeți infrastructura, tehnologia și serviciile necesare pentru a găzdui un magazin online în Cloud. Aflați cum să configurați și să gestionați un proiect cloud în Magento folosind Project Web Interface și CLI. Integrarea serviciilor susținute (Fastly, New Relic, Blackfire și Sendgrid) pentru a optimiza performanța site-ului și caracteristicile acestuia. Configurați și mențineți o platformă foarte sigură pentru a elimina amenințările și vulnerabilitățile cibernetice. Construiți, testați și deplasați site-uri pentru stagiere și producție, apoi efectuați verificări și întreținere după lansare.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Magento Cursuri, Seara Magento Training, Magento Camp, Magento Cu instructor, Sfarsit de saptamana Magento Training, Seara Magento Cursuri, Magento Coaching, Magento Instructor, Magento Trainer, Magento Cursuri, Magento Clase, Magento Pe pagina, Magento curs privat, Magento one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions