Cursuri Metaverse

Cursuri Metaverse

Cursurile de formare Metaverse live, online sau la fața locului, conduse de instructori, demonstrează prin practică interactivă cum să devii un viitor dezvoltator și contribuitor la Metaverse prin construirea de simulări și experiențe interactive în AR, VR și blockchain. Antrenamentul metaverse este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg din Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Metaverse Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Metaverse este o coexistență între spații virtuale și fizice în care indivizii pot interacționa, să socializeze și să facă schimb de bunuri sau alte active digitale. Acesta utilizează tehnologii de realitate digitală, cum ar fi realitate augmentată (AR), realitate virtuală (VR), criptomonede, console de jocuri, rețelele sociale etc. Această instruire, formare live (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să devină un viitor dezvoltator și contribuitor la Metaverse prin construirea de simulări și experiențe interactive în AR, VR și blockchain. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Înțelegeți definiția, conceptele de bază și fundamentele Metaverse. Cunoașteți instrumentele și software-ul de dezvoltare pentru Metaverse (Unreal Motor, Unity, Blender, etc.) Aflați cum să construiți simulări 3D și aplicații în AR și VR. Aflați despre tehnologia Metaverse în adâncime (Gaming, Web3, Blockchain, și NFT). Obțineți înțelegeri despre cazurile de utilizare practică, scenarii și viitorul Metaverse.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Metaverse Cursuri, Seara Metaverse Training, Metaverse Camp, Metaverse Cu instructor, Sfarsit de saptamana Metaverse Training, Seara Metaverse Cursuri, Metaverse Coaching, Metaverse Instructor, Metaverse Trainer, Metaverse Cursuri, Metaverse Clase, Metaverse Pe pagina, Metaverse curs privat, Metaverse one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions