Cursuri Node.js

Cursuri Node.js

Cursurile de formare live Node.js conduse de instructori, online sau la fața locului, demonstrează, prin discuții interactive și exersare practică, alegerile de proiectare care fac Node.js unic, modul în care acest lucru schimbă modul în care sunt construite aplicațiile și modul în care sistemele de aplicații funcționează cel mai eficient în acest domeniu. model. Instruirea Node.js este disponibilă ca „instruire live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg din Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Node.js Subcategories

Node.js Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Node.js is an open source Javascript runtime environment. Express is a backend web application framework. MongoDB is a scalable document database. Combining Node.js, Express, and MongoDB provides a powerful set of features for building web applications or REST APIs. This instructor-led, live training (online or onsite) is aimed at developers who wish to use and integrate Node.js, Express, and MongoDB to build fast and scalable REST APIs. By the end of this training, participants will be able to:
 • Set up and integrate Node.js and Express with MongoDB.
 • Understand the features and architecture of Node.js, Express, and MongoDB.
 • Learn how to build RESTful APIs using the Node.js, Express, and MongoDB backend stack.
 • Implement routes, filtering, sorting, and pagination to Node.js REST APIs.
 • Design data models and perform CRUD operations with MongoDB and Mongoose.
 • Test and debug APIs with Postman.
Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
Course Customization Options
 • To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
21 hours
Microservices este o abordare arhitecturală bazată pe dezvoltarea de aplicații dintr-o colecție de servicii mici.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează dezvoltatorilor cu experiență care doresc să construiască, să implementeze și să scaleze aplicații folosind microservicii create cu NodeJS și React.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Dezvoltați, implementați și scalați aplicații folosind diferite microservicii. Construiți o aplicație redată pe server React. Implementați aplicații cu mai multe servicii în cloud folosind Docker și Kubernetes. Efectuați testarea aplicației pe microservicii.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
21 hours
Prezentare generală Node.js este o platformă pentru a construi cu ușurință aplicații de rețea rapide și scalabile. Aflați cum să utilizați modelul de I / O non-blocat, bazat pe evenimente, pentru a construi aplicații în timp real cu date extinse care rulează pe dispozitive distribuite. Vom explora opțiunile de design care fac Node.js unic, modul în care aceasta schimbă modul în care sunt construite aplicațiile și modul în care sistemele de aplicații funcționează cel mai eficient în acest model. Aflați cum să creați un cod modular care este robust, expresiv și clar. Înțelegeți când să utilizați apeluri de apel, emițătoare de evenimente și fluxuri. Utilizați fluxurile pentru a manipula cu ușurință datele care ar fi imposibil de încadrat în memoria aplicației. Obțineți încredere în erorile de manipulare în mod eficient pentru a asigura fiabilitatea runtime. Cursul are exerciții extinse de laborator pentru a întări conceptele și tehnicile acoperite. Obiective La finalizarea acestui curs, elevii vor putea:
 • Înțelegeți cu claritate alegerile de design ale platformei care au condus la alegerea unui Node.js pentru o buclă de evenimente și ce înseamnă acest lucru pentru aplicațiile construite pe această fundație.
 • Înțelegeți compromisurile unice prezente în programarea bazată pe evenimente.
 • Creați modulele Node.js și modularitatea codului expres într-o aplicație.
 • Înțelegeți modelele de control al fluxului de bază din Node.js și știți când este potrivit să utilizați apeluri de apel, emițătoare de evenimente sau fluxuri.
 • Creați și manipulați eficient tampoanele.
 • Înțelegeți modul de gestionare a stării de eroare și știți când trebuie să iasă un proces din cauza unei erori.
 • Construiți aplicații de rețea cu Node.js
14 hours
MERN Stack este o colecție de software de dezvoltare web, și anume MongoDB , Express , React și Node.js MERN Stack oferă un cadru end-to-end pentru dezvoltatori să construiască și să implementeze aplicații web fullstack. Acest antrenament, direct, instruit în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează dezvoltatorilor web care doresc să utilizeze MERN Stack pentru dezvoltarea integrală. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Integrați React cu MongoDB , Express și Node.js
 • Construiți de la zero o aplicație web completă.
 • Implementați securitatea aplicațiilor prin autorizare și autentificare.
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
Acest curs a fost creat cu următoarele obiective:
 • Node.js concepte fundamentale
 • Motoarele V8 ale motorului
 • Administrarea aplicațiilor Express .js
 • Monitorizarea performantei
 • Administrarea procesului
Acest curs vizează înțelegerea instrumentelor și conceptelor necesare pentru administrarea aplicațiilor Node.js /Expres.js, înțelegerea și monitorizarea performanței într-un mediu de motor V8.
14 hours
Public: Oricine este implicat în furnizarea de servicii IT și suportul de producție
14 hours
Obiective Acest curs a fost creat cu următoarele obiective:
 • Explorați și înțelegeți toate caracteristicile și funcționalitățile platformei webstorm pentru Node.js
 • Explorați și înțelegeți toate caracteristicile și funcționalitățile managerului procesului de producție pm2
 • Explorați și înregistrați logarea cu Winston.js
Public Participantul tipic pentru acest curs include manager de proiect, analist, dezvoltator sau orice alt profil de care are nevoie
 • Pentru a avea o bună înțelegere a structurii unei aplicații și a mecanismelor de implementare
 • Pentru a realiza sarcinile și configurația mediului de instalare / producție / arhitectură
 • Pentru a putea evalua calitatea codului, efectuați depanarea, monitorizarea
 • Pentru a implementa o producție avansată, cum ar fi Logging
Livrare Acest curs este un amestec de prezentări și mâini pe practică. Cele mai multe dintre concepte sunt descoperite prin citiri de cod, exerciții și laboratoare.
21 hours
Public: De obicei, un Manager de Proiect, Aanalyst, Programator sau oricine are nevoie de: Explorați cadrul și arhitectura nodejs Explorați Expressjs ca o soluție pentru dezvoltarea web Evaluați Nodejs și Expressjs ca soluții pentru dezvoltarea web Avantaje și dezavantaje asupra Java Pentru a avea o bună înțelegere a structurii unei aplicații și a mecanismelor de implementare Pentru a efectua sarcini de instalare / producție / arhitectură și configurare Pentru a putea evalua calitatea codului, efectuați depanarea, monitorizarea Pentru a implementa o producție avansată cum ar fi Logging Obiective: Explorați avantajele și caracteristicile Nodejs (în comparație cu Java) Explorați Expressjs: Arhitectură, administrare (În comparație cu Java EE) Explorați și apreciați toate caracteristicile și funcționalitățile platformei webstorm pentru Nodejs Explorați și înțelegeți toate caracteristicile și funcționalitățile managerului procesului de producție pm2 Explorați și înregistrați logarea avansată cu Winstonjs Descriere: Cursul este în mod normal 3 zile (7 ore pe zi) și are un accent deosebit pe mâini pe practică Majoritatea conceptelor sunt descoperite prin citiri de cod, exerciții și laboratoare .
21 hours
Java Script este un limbaj de programare conceput pentru manipularea unei pagini web. Bootstrap este cel mai popular cadru HTML , CSS și JS pentru dezvoltarea primelor proiecte responsive și mobile pe web.
14 hours
Node.js este o sursă deschisă Java script run-time. Node.js este o limbă populară de programare server-side utilizată pentru dezvoltarea avansată a backend-ului, cum ar fi API-ul de construcție. Această instruire, formare live (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor web care doresc să construiască API folosind Node.js. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați o aplicație scalabilă de pe server cu Node.js. Creați REST API și GraphQL API. Configurați autentificarea pentru o securitate consolidată.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Seneca este un cadru microservicii pentru Node.js În cadrul acestui instruire, instruit în direct, participanții vor învăța fundamentele Seneca pe măsură ce trec prin exemple practice de construire de servicii micro cu Seneca. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Aflați fundamentele Seneca
 • Utilizați Seneca pentru a construi servicii micro
Public
 • Dezvoltatori
 • Programatorii
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
14 hours
LoopBack este un Node.js middleware pentru a construi API-uri și a le conecta la surse de date backend. Folosind LoopBack, utilizatorii pot crea API-uri REST end-to-end cu puțin până la niciun cod. Această instruire condusă de instructori, formare live (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor web care doresc să utilizeze LoopBack pentru dezvoltarea REST API. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Construiți API-uri REST dinamice cu LoopBack. Access date din surse de date și alte API REST. Încărcați și rulați un serviciu web REST on-premises. Configurați caracteristicile de securitate în LoopBack.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
NestJS este un cadru de backend Node.js bazat pe Express . NestJS folosește puterea TypeScript ca limbaj și Node.js ca cadru. Acest antrenament în direct, instruit în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează dezvoltatorilor web care doresc să utilizeze NestJS pentru a crea aplicații web ușor de întreținut și scalabile. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Construiți o aplicație de bază utilizând NestJS .
 • Testați serviciile de back-end cu Postman .
 • Implementați autorizarea și autentificarea în aplicațiile de bază.
 • Implementați aplicații de bază.
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
56 hours
Acest curs este destinat să aducă un începător în Java Script la un nivel în care acesta sau el să poată intra pe piață ca dezvoltator Java Script. Cursul este intens și complet „practic”
35 hours
Obiectivul cursului: Mean stack este o soluție fullstack JavaScript care vă ajută să scrieți aplicații web scalabile, robuste și întreținute rapid și ușor folosind MongoDB, express, AngularJS și Nodejs Până la sfârșitul acestui curs de instruire intensivă, elevii vor putea: Stocați datele în baza de date MongoDB bazată pe documentație NoSQL, care aduce performanță și scalabilitate Utilizați Nodejs, platforma de servere construită pe timpul de execuție Google V8 pentru a construi aplicații de rețea rapide și scalabile Utilizați Express, o aplicație simplă, dar puternică de dezvoltare a aplicațiilor web HTTP construită pe partea de sus a Nodejs Utilizați cadrul AngularJS care oferă date declarative, douăzeci de date obligatorii pentru aplicațiile web Profitați de paradigma "fullstack JavaScript", de exemplu, să stocați documente în format JSON în MongoDB, să creați JSON interogări în Nodejs / Expressjs și să trimiteți aceste documente JSON înapoi la un frontal Angular Familiarizați-vă cu cele mai recente tendințe de dezvoltare a aplicațiilor web din industria IT .

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Node.js Cursuri, Seara Node.js Training, Node.js Camp, Node.js Cu instructor, Sfarsit de saptamana Node.js Training, Seara Node.js Cursuri, Node.js Coaching, Node.js Instructor, Node.js Trainer, Node.js Cursuri, Node.js Clase, Node.js Pe pagina, Node.js curs privat, Node.js one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions