Cursuri OpenAM

Cursuri OpenAM

Cursurile de formare online sau la fața locului, conduse de un instructor, demonstrează prin practică interactivă cum să utilizați OpenAM pentru a gestiona identitatea și controalele de acces pentru aplicațiile web. Instruirea OpenAM este disponibilă ca „instruire live online” sau „instruire live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. OpenAM este cunoscut anterior ca OpenSSO, ForgeRock OpenAM sau OpenAM Community. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

OpenAM Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
OpenAM este o platformă de server de identitate open source și de gestionare a accesului care oferă servicii federative și unice de înregistrare (SSO). De asemenea, oferă API-uri (Java, C și RESTful) care permit dezvoltatorilor să acceseze și să integreze serviciile de autentificare, autorizare și identitate în aplicațiile web. Această formare directă (online sau on-site) este destinată administratorilor de sistem și dezvoltatorilor care doresc să utilizeze OpenAM pentru a gestiona controlul identității și accesului pentru aplicațiile web. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Configurați mediul de server necesar pentru a începe configurarea controlurilor de autentificare și acces folosind OpenAM. Implementarea single sign-on (SSO), autentificarea multi-factor (MFA) și caracteristicile de auto-serviciu ale utilizatorilor pentru aplicațiile web. Utilizarea serviciilor federale (OAuth 2.0, OpenID, SAML v2.0, etc.) să extindă gestionarea identității în condiții de siguranță în diferite sisteme sau aplicații. Access și de a gestiona serviciile de autentificare, autorizare și identitate prin intermediul APIs REST.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana OpenAM Cursuri, Seara OpenAM Training, OpenAM Camp, OpenAM Cu instructor, Sfarsit de saptamana OpenAM Training, Seara OpenAM Cursuri, OpenAM Coaching, OpenAM Instructor, OpenAM Trainer, OpenAM Cursuri, OpenAM Clase, OpenAM Pe pagina, OpenAM curs privat, OpenAM one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions