Cursuri OpenVINO

Cursuri OpenVINO

Cursurile de formare OpenVINO live conduse de instructori online sau la fața locului demonstrează, prin practică interactivă, cum să utilizați setul de instrumente OpenVINO pentru optimizarea modelelor de Deep Learning pe hardware Intel. Instruirea OpenVINO este disponibilă ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

OpenVINO Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
35 hours
FPGA (Field Programmable Gate Array) este un circuit integrat care poate fi folosit pentru a accelera calculele de învățare profundă. OpenVINO este un kit de instrumente open source pentru optimizarea modelelor Deep Learning pe hardware-ul Intel. Această formare directă (online sau on-site) este destinată cercetătorilor de date care doresc să accelereze aplicațiile de învățare automată în timp real și să le implementeze pe scară largă. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați setul de instrumente OpenVINO. Accelerați o aplicație de viziune a calculatorului folosind un FPGA. Execute diferite straturi CNN pe FPGA. Scalați aplicația pe mai multe noduri într-un cluster Kubernetes.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana OpenVINO Cursuri, Seara OpenVINO Training, OpenVINO Camp, OpenVINO Cu instructor, Sfarsit de saptamana OpenVINO Training, Seara OpenVINO Cursuri, OpenVINO Coaching, OpenVINO Instructor, OpenVINO Trainer, OpenVINO Cursuri, OpenVINO Clase, OpenVINO Pe pagina, OpenVINO curs privat, OpenVINO one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions