Cursuri OpsGenie

Cursuri OpsGenie

Cursurile de formare OpsGenie în direct conduse de instructor, online sau la fața locului, demonstrează, prin practică interactivă, cum să utilizați Atlassian OpsGenie pentru a monitoriza alertele critice și a gestiona incidentele cu timpi de răspuns rapid. Antrenamentul OpsGenie este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

OpsGenie Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Atlassian OpsGenie este o platformă de gestionare a incidentelor pentru monitorizarea alertei critice. Este un serviciu bazat pe cloud care se integrează cu instrumente de monitorizare pentru a gestiona notificările pe apel și pentru a accelera viteza de răspuns. Această pregătire directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată inginerilor DevOps care doresc să utilizeze Atlassian OpsGenie pentru a monitoriza avertismentele critice și a gestiona incidentele cu timpuri rapide de răspuns. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Întoarceți și configurați OpsGenie. Înțelegeți caracteristicile, arhitectura și beneficiile OpsGenie. Gestionarea programului de apel, a avertismentelor, a notificărilor și a respondenților folosind OpsGenie. Aflați cum să integrați OpsGenie cu instrumentele IT existente pentru a simplifica fluxurile de lucru. Utilizați instrumente și tehnici moderne pentru a gestiona incidentele și a facilita colaborarea.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana OpsGenie Cursuri, Seara OpsGenie Training, OpsGenie Camp, OpsGenie Cu instructor, Sfarsit de saptamana OpsGenie Training, Seara OpsGenie Cursuri, OpsGenie Coaching, OpsGenie Instructor, OpsGenie Trainer, OpsGenie Cursuri, OpsGenie Clase, OpsGenie Pe pagina, OpsGenie curs privat, OpsGenie one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions