Cursuri PHP

Cursuri PHP

Cursurile de formare PHP live, online sau la fața locului, demonstrează prin exersare practică elementele de bază ale PHP și cum să implementați instrumente și tehnici avansate de programare PHP. Instruirea PHP este disponibilă ca „instruire live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

PHP Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
7 hours
Livewire este o bibliotecă full-stack care permite utilizatorilor să construiască interfețe dinamice în cadrul Laravel.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează dezvoltatorilor care doresc să învețe și să folosească Livewire pentru a construi interfețe de aplicații moderne și dinamice.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Construiți și testați componentele cablurilor sub tensiune. Creați aplicații folosind biblioteca Livewire. Creați componente dinamice în PHP.
Formatul cursului
  Prelecție interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
14 hours
RabbitMQ este un broker de mesaje open source pentru stocarea și retragerea mesajelor transmise prin procese, aplicații și servere. Acesta utilizează o cutie de mesaje pentru prelucrarea sarcinilor în mod asincron și este deosebit de util în aplicații care au nevoie pentru a prelucra seturi mari de date în fundal, în timp ce în același timp răspunde la solicitările de utilizator live în timp real. În această instruire condusă de instructor, antrenament live (online sau on-site), participanții vor învăța cum să descopere o aplicație PHP și apoi să o integreze cu sistemul de mesaje RabbitMQ pentru a crea aplicații distribuite în cloud sau microservizi. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Întâlniți, configurați și gestionați RabbitMQ. Înțelege rolul RabbitMQ's în proiectarea și punerea în aplicare a arhitecturii unui microservice's. Configurați-vă și utilizați RabbitMQ ca un broker pentru a gestiona mesaje asincrone și sincron pentru aplicații din lumea reală PHP.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
PHPUnit este un cadru de testare unitar pentru PHP PHPUnit utilizează parametri stricți pentru a determina dacă unitățile individuale de cod sunt bugfree și sunt pregătite pentru implementare Prin izolarea și testarea unităților individuale, dezvoltatorii pot asigura o stabilitate mai mare a aplicațiilor, pot evita erorile de regresie și pot reduce costurile asociate codului defectuos în producție Instruirea live instructoasă le învață pe participanți să scrie codul testabil sub formă de unități de testare pentru a facilita diagnosticarea, izolarea și rezolvarea erorilor Antrenamentele participanților se desfășoară prin crearea unui mediu de testare, utilizând cadrul de testare PHPUnit Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Distingeți între unitățile de testare bune și cele proaste Citiți și interpretați rezultatele testelor Gestionați proactiv și diagnosticați baza de cod pentru a reduce erorile Asigurați-vă că baza lor de cod este potrivită pentru integrarea și desfășurarea continuă Public Intermediari pentru dezvoltatorii PHP avansați care doresc să îmbunătățească testabilitatea codului lor Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
35 hours
Programul de formare vă pregătește pentru un designer web profesional (cod de ocupare: 213202 pentru Standardele de calificare profesională) în ceea ce privește "HTML și CSS în web design" și include o problemă de programare folosind JavaScript și PHP limbă. Programul de mai jos presupune că participantul va fi capabil să proiecteze și să creeze site-uri web folosind HTML 4.0 și Cascading Style Sheets 2.0. În construirea unui site web, veți folosi etichetele HTML pentru a pune text, grafice, tabele și formulare interactive pe pagina web, precum și link-uri la alte pagini web și site-uri web. Folosind Cascading Style Sheets 2.0 veți efectua formatarea conținutului web în funcție de cerințele clienților. Absolvenții cursului pot căuta un loc de muncă în companiile de servicii implicate în proiectarea web sau să înceapă serviciile de consultanță (self-employed). Programul de formare acoperă problemele de creare a site-urilor web folosind HTML și CSS.
35 hours
PHP este un limbaj puternic de scriere cu scop general care este cel mai popular utilizat și mai potrivit pentru dezvoltarea web. În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor învăța cum să implementeze instrumente și tehnici avansate de programare PHP . Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Aflați concepte avansate în programarea PHP .
 • Stabiliți consecvența și rezolvați probleme avansate folosind programarea PHP .
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
14 hours
Behat este un test de dezvoltare bazat pe comportament (BDD), scris în PHP Facilitează comunicarea între dezvoltatori, testeri, factori de afaceri și clienți în timpul procesului de dezvoltare a software-ului Behat permite oamenilor non-tehnici să scrie descrieri clare ale comportamentului dorit al unei aplicații, apoi execută acele "scenarii" ca teste funcționale împotriva aplicației În acest training instruit, participanții vor învăța cum să scrie și să execute cazuri de testare stil BDD folosind Behat și PHP Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Executați teste automatizate scrise în aplicația umană "Datând, când, apoi" limbajul Gherkin Utilizați casetele de testare bazate pe Behat pentru a îmbunătăți colaborarea dintre echipele tehnice și cele non-tehnice Integrați Behat cu seleniu, Mink, Goutte și alte emulatori de browser pentru a conduce teste și a genera rapoarte Extindeți funcționalitatea Behat prin sistemul de extensie Testați numeroase scenarii de utilizare prin comenzi terminale, API REST și multe altele Public Inginerii de testare Dezvoltatori Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
14 hours
acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat inginerilor care doresc să utilizeze instrumente open source pentru a automatiza procesul de construire, testare și implementarea aplicațiilor și serviciilor PHP. până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:
 • instalați și configurați diferite instrumente open source pentru a permite integrarea continuă, testarea și desfășurarea.
 • înțelege avantajele și dezavantajele instrumentelor CI, ar fi Gitlab CI și Jenkins.
 • combinați instrumentele CI cu instrumente de testare unitate și integrare.
format al cursului
 • interactive prelegere și discuții.
 • o mulțime de exerciții și practică.
 • hands-on punerea în aplicare într-un mediu de laborator live.
curs opțiuni de personalizare
 • pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
28 hours
Chiar și programatorii cu experiență nu stăpânesc prin toate mijloacele diferitele servicii de securitate oferite de platformele lor de dezvoltare și, de asemenea, nu sunt conștienți de diferitele vulnerabilități care sunt relevante pentru dezvoltarea lor. Acest curs vizează dezvoltatorii folosind atât Java și PHP, oferindu-le abilitățile esențiale necesare pentru a face aplicațiile lor rezistente la atacurile contemporane prin intermediul internetului. Nivelurile Java ale arhitecturii de securitate sunt trecute prin abordarea controlului accesului, a autentificării și a autorizării, a comunicării sigure și a diferitelor funcții criptografice. De asemenea, sunt introduse diferite API care pot fi folosite pentru a vă asigura codul în PHP, cum ar fi OpenSSL pentru criptografie sau HTML Purifier pentru validarea intrării. Pe partea serverului, cele mai bune practici sunt date pentru rigidificarea și configurarea sistemului de operare, a containerului web, a sistemului de fișiere, a SQL serverului și a PHP în sine, în timp ce un accent special este acordat securității client-side prin problemele de securitate ale JavaScript, Ajax și HTML5. Vulnerabilitățile web generale sunt discutate prin exemple aliniate cu cele mai bune zece, care arată diverse atacuri de injecție, injecții de script, atacuri împotriva gestionării sesiunii, referințe nesigure la obiecte directe, probleme cu upload-urile de fișiere și multe altele. Diferitele probleme și probleme de limbă Java- și PHP-specifică care decurg din mediul de lucru sunt introduse grupate în tipurile standard de vulnerabilitate ale lipsei sau validării incorecte a intrărilor, utilizării incorecte a caracteristicilor de securitate, gestionării incorecte a erorilor și a excepțiilor, problemelor legate de timp și de stat, problemelor de calitate a codului și vulnerabilităților legate de codul mobil. Participanții pot încerca API-urile discutate, instrumentele și efectele configurărilor pentru ei înșiși, în timp ce introducerea vulnerabilităților sunt toate susținute de un număr de exerciții practice care demonstrează consecințele atacurilor de succes, arată cum să corecteze erorile și să aplice tehnicile de ameliorare, și introducerea utilizării diferitelor extinderi și instrumente. Participanţii la acest curs vor
  Înțelegeți conceptele de bază ale securității, securității IT și codării sigure Aflați vulnerabilitățile web dincolo de OWASP Top 10 și știți cum să le evitați Aflați vulnerabilitățile client-side și practicile de codare sigure Învață să folosești diferite caracteristici de securitate ale mediului de dezvoltare Java Înțelegerea practică a criptografiei Învață să folosești diferite caracteristici de securitate PHP Înțelegerea conceptelor de securitate ale serviciilor web Obțineți cunoștințe practice în utilizarea instrumentelor de testare a securității Aflați despre greșelile tipice de codare și cum să le evitați Fiți informați despre vulnerabilitățile recente în Java și PHP cadre și biblioteci Obțineți surse și citiți mai multe despre practici de codare sigură
Audienţă Dezvoltatori
21 hours
Cursul oferă abilități esențiale pentru dezvoltatorii PHP necesare pentru ca aplicațiile lor să fie rezistente la atacurile contemporane prin Internet Vulnerabilitățile web sunt discutate prin exemplele bazate pe PHP care depășesc cele mai bune zece din OWASP, abordând diferite atacuri de injecție, injecții de script, atacuri împotriva manipulării sesiunii de PHP, referințe nesigure la obiecte directe, probleme cu încărcarea fișierelor și multe altele Vulnerabilitățile legate de vulnerabilități sunt introduse grupate în tipurile de vulnerabilitate standard, de validare a intrărilor lipsă sau necorespunzătoare, de eroare incorectă și de tratare a excepțiilor, de utilizarea necorespunzătoare a caracteristicilor de securitate și de probleme legate de timp și de stat Pentru aceasta din urmă discutăm despre atacuri cum ar fi eludarea deschisă, respingerea serviciului prin float magic sau atacul de coliziune a tabelului hash În toate cazurile, participanții se vor familiariza cu cele mai importante tehnici și funcții care vor fi utilizate pentru a atenua riscurile enumerate O atenție specială este acordată clienților în ceea ce privește securitatea în abordarea problemelor de securitate ale JavaScript, Ajax și HTML5 Un număr de extensii de securitate legate de PHP sunt introduse ca hash, mcrypt și OpenSSL pentru criptografie, sau Ctype, ext / filter și Purifier HTML pentru validarea intrărilor Încadrarea celor mai bune practici sunt date în legătură cu configurarea PHP (setarea phpini), Apache și serverul în general În cele din urmă, este prezentată o privire de ansamblu asupra diferitelor instrumente și tehnici de testare a securității pe care dezvoltatorii și testerele pot folosi, inclusiv scanere de securitate, teste de penetrare și pachete de exploatare, sniffers, servere proxy, instrumente fuzzing și analizoare statice de cod sursă Atât introducerea vulnerabilităților, cât și practicile de configurare sunt susținute de o serie de exerciții de manevră care demonstrează consecințele atacurilor de succes, demonstrând modul de aplicare a tehnicilor de atenuare și introducerea utilizării diferitelor extensii și instrumente Participanții care participă la acest curs vor Înțelegerea conceptelor de bază ale securității, securității IT și codării securizate Învățați vulnerabilitățile web dincolo de OWASP Top Ten și știți cum să le evitați Aflați vulnerabilitățile clienților și practicile de codificare securizate Au o înțelegere practică a criptografiei Învață să utilizezi diferite funcții de securitate ale PHP Aflați despre greșelile tipice de codificare și cum să le evitați Fiți informat despre vulnerabilitățile recente ale cadrului PHP Obțineți cunoștințe practice în utilizarea instrumentelor de testare a securității Obțineți surse și citiri suplimentare despre practicile de codificare sigure Public Dezvoltatori .
14 hours
Cursul va acoperi modelele de design cu un accent deosebit pe modelele utilizate în PHP .
14 hours
Internetul obiectelor (IoT) este o infrastructură de rețea care conectează obiectele fizice și aplicațiile software fără fir, permițându-le să comunice între ele și să facă schimb de date prin intermediul comunicațiilor de rețea, al cloud computing și capturilor de date PHP este un limbaj de scripting recomandat pentru IoT datorită performanței sale superioare În acest training instruit, participanții vor învăța cum să dezvolte aplicații IoT folosind PHP Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți fundamentele arhitecturii IoT Instalați și configurați instrumentele (Platforma IBM Watson IoT, IoT Starter pentru aplicația Android) pentru a ajuta la dezvoltarea aplicațiilor PHP Aflați beneficiile utilizării PHP în sistemele de programare IoT Construiți, testați, implementați și depanați un sistem IoT folosind PHP Public Dezvoltatori Ingineri Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră Notă Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja .
14 hours
Lumen este un cadru al microservizelor open source bazat pe Laravel. Este utilizat pentru a construi aplicații web și API de performanță rapidă și ridicată cu microframework-uri PHP. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să utilizeze Lumen pentru a construi microservizi și aplicații bazate pe Laravel. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați mediul de dezvoltare necesar pentru a începe dezvoltarea microservizelor cu Lumen. Înțelegeți beneficiile implementării microservizelor folosind Lumen și PHP. Performanța și implementarea funcțiilor și operațiunilor microservizelor folosind cadrul Lumen. Protejați și controlați accesul la arhitecturile microservices prin construirea straturilor de securitate.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Magneto este o platformă de comerț electronic scrisă în PHP. Cu Magneto, utilizatorii sunt capabili de a crea și organiza produse, metode de plată, de transport maritim și mai mult. Magneto 2, spre deosebire de Magneto oferă îmbunătățiri la modularitate, flexibilitate, și extensibilitate la solutii de e-commerce. Acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat dezvoltatorilor web care doresc să creeze o aplicație Web cu Magneto 2. Până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:
 • Master Magneto 2 modele de dezvoltare, modele de proiectare, și abordări.
 • Creați și personalizați teme în Magneto 2.
 • Implementați particularizările la funcționalitatea Magneto 2 cu extensii.
Formatul cursului
 • Prelegere interactivă și discuții.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Punerea în aplicare hands-on într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare curs
 • Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
7 hours
PHP 7 este cea mai mare actualizare la PHP din 2004. Acesta oferă câștiguri semnificative de performanță prin noul motor Zend 3.0 și îmbunătățește productivitatea cu aproape două ori în comparație cu PHP 5.6. Cu o reducere de 50% a consumului de memorie și o mulțime de alte funcții noi, PHP 7 are un impact semnificativ asupra dezvoltării aplicațiilor web pe diverse platforme. În cadrul acestui training, instruit în direct, participanții vor învăța cum să profite de cele mai recente caracteristici PHP 7 și îmbunătățiri de procesare, în timp ce parcurg pas cu pas prin crearea și implementarea unei aplicații web de probă. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Utilizați funcții PHP 7 îmbunătățite, cum ar fi nave spațiale și operatori de coalescing nul, indicii de tip scalar, noi declarații de tip scalar și noi excepții de eroare
 • Dezvoltați și implementați o nouă aplicație web PHP 7
 • Optimizați aplicațiile web sau site-urile web existente
Public
 • Dezvoltatori PHP
 • Programatoare avansate spre intermediare pe server
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
14 hours
PHP 8 introduce caracteristici noi și îmbunătățite pentru a construi aplicații web de înaltă performanță. Acesta include JIT compiler, argumente denumite, promovarea proprietății constructor, tipuri de uniune și alte funcții îmbunătățite. Această formare directă (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să utilizeze PHP 8 pentru a dezvolta, a construi și a testa aplicații web complexe la nivel de întreprindere, cum ar fi site-urile de comerț electronic, sistemele CRM, WMS etc. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Configurați mediul de dezvoltare necesar pentru a începe dezvoltarea aplicațiilor web cu PHP 8. Aflați mai multe despre noile caracteristici din PHP 8 și cum să le implementați. Obțineți o refrescă a bazelor PHP și câteva sfaturi de programare. Utilizați noile funcții în PHP 8 pentru a îmbunătăți performanța aplicațiilor web. Cunoaște cele mai bune practici privind îmbunătățirea securității și a stabilității aplicațiilor web cu PHP 8. 
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Acest curs se ocupă cu dezvoltarea de aplicații web în PHP . Cursul a fost creat pentru persoanele deja familiarizate cu alte limbi de programare procedurală. În timpul cursului participanții vor învăța cum să creeze o aplicație dinamică simplă cu PHP și o My SQL date My SQL .
7 hours
Acest curs a fost creat pentru programatori PHP și dezvoltatori de site-uri interesați de optimizarea codului PHP . Cursul arată cum să găsești o gâtuire și cum să refacă sau să modifici codul în mod corespunzător. În timpul acestui curs, participanții se vor ocupa de exemple reale de pagini web care vor fi urmărite, analizate și optimizate.
21 hours
Cursul este destinat programatorilor cu experiență care doresc să exploreze aspecte legate de utilizarea modelelor și refactorizării. Fiecare participant cunoaște proprietățile și exemplele practice de utilizare a acestor modele, care, la rândul lor, permit construirea eficientă a corectării codului aplicației.
14 hours
React este o bibliotecă de scripturi Java pentru desemnarea componentelor front-end (vizualizări, elemente interactive, reîmprospătare a UI, etc.) ale unei aplicații web. PHP pe de altă parte, implică componente de bază (servere, sisteme de baze de date etc.) ale unei aplicații web. Cunoașterea celor două permite o abordare mai cuprinzătoare a dezvoltării aplicațiilor web. Acest instruire, instruită în direct (la fața locului sau la distanță), este orientată către dezvoltatorii care doresc să utilizeze PHP pentru a implementa un server back-end pentru o aplicație React . Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Stabiliți mediul de dezvoltare necesar pentru a începe dezvoltarea.
 • Render React componentele în PHP cu ajutorul extensiei PHP V8js.
 • Utilizați PHP pentru a crea API-uri care interacționează cu sistemele de baze de date.
 • Utilizați module-bundle, cum ar fi Webpack pentru a compila codul React .
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
21 hours
Cu o cotă de piață de 60%, WordPress este Sistemul de Conținut Management (CMS) de alegere pentru multe dintre cele mai înalte site-uri din lume. PHP este o limbă laterală a serverului, care funcționează în jur de 82 la sută din web. În acest curs de instruire, antrenament live (on-site sau la distanță), participanții cu puțin sau fără experiență de programare anterioară vor învăța cum să personalizeze un site web prin utilizarea PHP. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Setarea instrumentelor de dezvoltare necesare pentru a începe rapid activitatea PHP Înțelegeți și schimbați diferitele tipuri de fișiere PHP în WordPress Înțelege PHP sintax (expresii condiționale, puncte, funcții etc.) Scrie propriul plugin sau o temă în WordPress Descărcați, deplasați și rezolvați problemele unui site web Word
Audienţă
  Designerul web Creatorii de conținut cu abilități tehnice Business Proprietarii cu abilități tehnice Dezvoltatori fără experiență anterioară cu PHP
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive Multe exerciții și practici Hands-on implementare într-un mediu live-lab
Notă
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza. Pentru a afla mai multe despre Wordpresă, vă rugăm să vizitați: https://wordpress.org/
28 hours
Symfony este un set de componente PHP , un cadru de aplicații web, o filozofie și o comunitate.
21 hours
Acest curs live, condus de instructor, este destinat dezvoltatorilor care doresc să învețe Think PHP pentru a dezvolta aplicații web. Gândiți-vă că PHP este un cadru MVC orientat pe obiecte PHP rapid și simplu, cu suport pentru UTF-8, pluginuri, acces bazat pe rol-control-access (RBCA), un motor de control șablon și baze de date multiple. Formatul cursului
 • Accent puternic pe practica practică.
 • Majoritatea conceptelor sunt învățate prin eșantioane, exerciții și dezvoltare hands-on.
21 hours
Cursul este conceput pentru dezvoltatorii intermediari PHP care doresc să-și îmbogățească cunoștințele și să învețe cele mai bune practici în tehnicile de programare și dezvoltare web bazate pe modele de programare și design orientate pe obiecte.
21 hours
Cursul familiarizează participanții cu limbajul PHP și integrarea sa cu mediul Web. Participantul va învăța cum să realizeze o pagină dinamică, să scrie aplicații de baze de date și să protejeze aplicațiile împotriva accesului neautorizat.
14 hours
Yii este un cadru PHP înaltă performanță cel mai bun pentru dezvoltarea aplicațiilor Web 2.0.
21 hours
Symfony este un set de componente PHP , un cadru de aplicații web, o filozofie și o comunitate.
28 hours
Symfony 4 este un cadru de dezvoltare a software-ului pentru PHP. Conține biblioteci reutilizabile PHP pentru a facilita dezvoltarea și testarea noilor aplicații scrise în PHP (aplicații web sau API-uri). Symfony 4 este un cadru software de comandă cu comenzi încorporate care face PHP dezvoltarea codului mai eficientă. În acest curs de instruire direct, participanții vor învăța cum să folosească cadrul Symfony și limba PHP pe măsură ce trec prin crearea unei aplicații PHP. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Utilizați Symfony 4 pentru a crea și testa codul scris în PHP Creați un cod simplu pentru PHP care citește și scrie într-o bază de date
Audienţă
  Programatori și dezvoltatori web cu cunoștințe de lucru PHP și HTML Dezvoltatori avansate care caută instrumente de dezvoltare mai eficiente pentru închideri mai rapide Designerii de software care au nevoie pentru a actualiza înțelegerea lor a instrumentelor de dezvoltare actuale care se potrivește nevoilor utilizatorului
Formatul cursului
  Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele
14 hours
Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează programatorilor PHP care doresc să scrie servicii web asincrone folosind limbajul PHP (într-un mod similar cu Node.js ). Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Instalați și configurați Swoole
 • Înțelegeți conceptele din spatele modelelor de rețea de I / O bazate pe evenimente, asincrone, care nu blochează
 • Creați și implementați servicii asincrone scrise în PHP
 • Accelerarea aplicațiilor Laravel sau Lumen existente cu Laravel -Swool.
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive
 • O mulțime de exerciții și practică
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
 • Pentru a afla mai multe despre Swool, accesați: https://www.swoole.co.uk/
14 hours
Laravel este un cadru de dezvoltare web Web-based MVC (model-view-controller) bazat pe PHP . Laravel includ un sistem de ambalare modular cu un manager de dependență dedicat, diferite modalități de accesare a bazelor de date relaționale, utilități care ajută la desfășurarea și întreținerea aplicațiilor și zahăr sintactic. Laravel a fost numit „ PHP Framework for Web Artisans” Acest antrenament live, condus de instructor, introduce elementele fundamentale ale Laravel și parcurge participanții prin crearea unei aplicații web bazate pe Laravel .
  Formatul cursului
  • Prezentare generală a caracteristicilor și capacităților Laravel , împreună cu dezvoltarea pas cu pas a unei aplicații web.
  14 hours
  Laravel este un cadru PHP open source pentru dezvoltarea aplicațiilor web. Vue.js este un cadru open source JavaScript pentru construirea interfețelor cu utilizatorul și a aplicațiilor cu o singură pagină. Folosind Vue.js, utilizatorii pot crea interfețe dinamice de utilizator pentru operațiuni CRUD, pot dezvolta și compila componente JavaScript și multe altele. Acest instructor-a condus, de formare live (la fața locului sau de la distanță) se adresează dezvoltatorilor web care doresc să utilizeze Laravel și Vue.js pentru fullstack dezvoltare web. Până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:
  • Dezvoltarea de aplicatii web cu Laravel si Vue.js.
  • Integrați API-ul backend Laravel în Vue.js.
  • Implementați o aplicație Laravel.
  Formatul cursului
  • Interactive prelegere și discuții.
  • O mulțime de exerciții și practică.
  • Punerea în aplicare hands-on într-un mediu live-lab.
  Opțiuni de personalizare a cursului
  • Pentru a solicita o instruire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.

  Last Updated:

  Sfarsit de saptamana PHP Cursuri, Seara PHP Training, PHP Camp, PHP Cu instructor, Sfarsit de saptamana PHP Training, Seara PHP Cursuri, PHP Coaching, PHP Instructor, PHP Trainer, PHP Cursuri, PHP Clase, PHP Pe pagina, PHP curs privat, PHP one on one training

  Reduceri pentru cursuri

  No course discounts for now.

  Newsletter Oferte Cursuri

  Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

  Câțiva dintre clienții noștri

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions