Cursuri Q#

Cursuri Q#

Cursurile locale de instruire Q# (Q-sharp sau Q sharp) conduse de instructori demonstrează prin practica interactivă hands-on cum se folosește Q# pentru exprimarea algoritmilor cuantici. Pregătirea Q# este disponibilă ca „antrenament live la fața locului” sau „antrenament live la distanță”. Pregătirea live la fața locului poate fi efectuată local în spațiile clienților din Moldova sau în centrele de formare corporativă NobleProg din Moldova . Antrenamentul live de la distanță se realizează printr-un desktop interactiv, de la distanță. NobleProg - Furnizorul tău local de formare

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Q-sharp Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Computerele cuantice sunt mașini care sunt construite pe principiile mecanice cuantice. Spre deosebire de calculatoarele clasice care se bazează pe bite care pot exista numai în una dintre cele două state (0 sau 1), calculatoarele cuantice folosesc bite cuantice care pot exista în mai multe state simultan. Datorită acestui fapt, se așteaptă ca calculatoarele cuantice să proceseze algoritmi și să rezolve probleme mult mai repede decât calculatoarele clasice. Q# este un limbaj de programare creat de Microsoft în mod specific pentru calculul cuantic. În această formare directă de instructor, participanții vor învăța fundamentele calculului cuantic și Q# pe măsură ce trec prin dezvoltarea unor programe cuantice simple. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați Kitul de Dezvoltare Quantum al Microsoft. Înțelegeți conceptele din spatele calculului cuantic. Construiți, testați, executați și rezolvați problemele unui program cuantic folosind Q#, Visual Studio și un simulator de calcul cuantic local.
Audienţă
  Dezvoltatori
Formatul cursului
  Lecții parțiale, discuții parțiale, exerciții și practici grele
Notă
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Q# Cursuri, Seara Q-sharp Training, Q# Camp, Q sharp Cu instructor, Sfarsit de saptamana Q-sharp Training, Seara Q# Cursuri, Q sharp Coaching, Q-sharp Instructor, Q# Trainer, Q sharp Cursuri, Q-sharp Clase, Q sharp Pe pagina, Q-sharp curs privat, Q# one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions