Cursuri Quarkus

Cursuri Quarkus

Cursurile de instruire Quarkus live conduse de un instructor, online sau la fața locului, demonstrează, prin exersare interactivă, cum să utilizați Quarkus pentru a construi, testa și implementa aplicații, complet alimentate cu Java, dar cu o utilizare mai mică a resurselor. Antrenamentul Quarkus este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Quarkus Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Quarkus este un cadru de sursă deschisă Java conceput pentru dezvoltarea de aplicații Kubernetes-native și cloud-native. Acesta oferă o gamă completă de capacități care sunt optimizate pentru start-up rapid, utilizarea scăzută a memoriei și compilarea eficientă a codului și timpul de funcționare. Această formare directă (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor care doresc să utilizeze Quarkus pentru a construi, a testa și a deplasa aplicații, cu putere completă cu Java, dar cu mai puțină utilizare a resurselor. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați mediul de dezvoltare necesar pentru a începe dezvoltarea aplicațiilor cu Quarkus. Construiți, compilați și rulați aplicații în mod nativ folosind GraalVM. Utilizați Quarkus instrumente și extinderi pentru a construi aplicații native folosind Maven. Contează, execută și deplasează aplicații cu Docker.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Acest curs se concentrează pe Quarkus, dar pot fi necesare alte instrumente software, cum ar fi Apache Maven, GraalVM și Docker. Vă rugăm să ne informați dacă aveți cerințe specifice. Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Quarkus Cursuri, Seara Quarkus Training, Quarkus Camp, Quarkus Cu instructor, Sfarsit de saptamana Quarkus Training, Seara Quarkus Cursuri, Quarkus Coaching, Quarkus Instructor, Quarkus Trainer, Quarkus Cursuri, Quarkus Clase, Quarkus Pe pagina, Quarkus curs privat, Quarkus one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions