Cursuri Red Hat 3Scale

Cursuri Red Hat 3Scale

Cursurile de formare Red Hat 3Scale live conduse de instructor, online sau la fața locului, demonstrează, prin practică interactivă, cum să utilizați Red Hat 3Scale pentru a construi, distribui, gestiona și monetiza API-uri, păstrând în același timp controlul asupra utilizării, securității și asistenței ciclului de viață API. Antrenamentul Red Hat 3Scale este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. Red Hat 3Scale este cunoscut și sub numele de 3Scale. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Red Hat 3Scale Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
3Scale sau Red Hat 3scale este o platformă de infrastructură de gestionare a API. Acest lucru ajută la ușurința gestionării API-urilor care sunt construite și integrate în timp util, în cloud sau pe orice combinație a ambelor. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată dezvoltatorilor și sysadminilor care doresc să utilizeze Red Hat 3Scale pentru a construi, a distribui, a gestiona și a monetiza API-urile, menținând în același timp controlul utilizării, securității și susținerii ciclului de viață al API-urilor. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Creați mediul de dezvoltare necesar pentru a începe gestionarea APIs cu Red Hat 3Scale. Înțelegeți caracteristicile și arhitectura managementului API 3Scale. Aflați cum să creați, să gestionați și să monetizați APIs. Utilizați portalul de dezvoltare pentru a publica API-uri, pentru a configura fluxurile de înregistrare și accesul clienților. Aflați cum să faceți adoptarea API eficientă și sigură. Definiți și implementați webhooks pentru a permite notificările în timp real.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Red Hat 3Scale Cursuri, Seara Red Hat 3Scale Training, Red Hat 3Scale Camp, Red Hat 3Scale Cu instructor, Sfarsit de saptamana Red Hat 3Scale Training, Seara Red Hat 3Scale Cursuri, Red Hat 3Scale Coaching, Red Hat 3Scale Instructor, Red Hat 3Scale Trainer, Red Hat 3Scale Cursuri, Red Hat 3Scale Clase, Red Hat 3Scale Pe pagina, Red Hat 3Scale curs privat, Red Hat 3Scale one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions