Cursuri Sensu

Cursuri Sensu

Cursurile de formare Sensu locale, instruite direct de instructori, demonstrează prin practică interactivă practică cum să creezi sisteme de monitorizare pentru infrastructuri multi-cloud cu Sensu . Pregătirea Sensu este disponibilă ca „antrenament live la fața locului” sau „instruire live la distanță”. Pregătirea live la fața locului poate fi efectuată local în spațiile clienților din Moldova sau în centrele de formare corporativă NobleProg din Moldova . Antrenamentul live de la distanță se realizează printr-un desktop interactiv, de la distanță. NobleProg - Furnizorul tău local de formare

Machine Translated

Sensu Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Sensu este un serviciu de telemetrie și monitorizare pentru infrastructurile multi-cloud la scară. Sensu se adresează infrastructurilor dinamice care necesită o schimbare a abordării sistemelor de monitorizare pe care sistemele tradiționale de monitorizare nu le pot oferi. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată inginerilor devops care doresc să creeze sisteme de monitorizare pentru infrastructurile multi-cloud. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Monitorizează o întreprindere din orice cloud. Utilizați auto-scalare și vizibilitate în timp real pentru a crea sisteme avansate de monitorizare. Authentizați un sistem de monitorizare cu API Sensu. Partajarea fluxurilor de lucru de monitorizare programate între membrii echipei.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Sensu Cursuri, Seara Sensu Training, Sensu Camp, Sensu Cu instructor, Sfarsit de saptamana Sensu Training, Seara Sensu Cursuri, Sensu Coaching, Sensu Instructor, Sensu Trainer, Sensu Cursuri, Sensu Clase, Sensu Pe pagina, Sensu curs privat, Sensu one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions