Cursuri SharePoint

Cursuri SharePoint

Cursuri locale de instruire live SharePoint instruite în Moldova.

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

SharePoint Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
28 hours
Acest curs oferă o demonstrație cuprinzătoare a principiilor și utilizărilor din SharePoint 2013 pentru utilizatorii de afaceri.
7 hours
În timpul cursului, veți învăța despre crearea, editarea și utilizarea conținutului .
14 hours
În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor învăța cum să configureze SharePoint Online pe măsură ce trec prin configurarea și desfășurarea SharePoint Online. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Înțelegeți arhitectura SharePoint Online
 • Configurați componentele și opțiunile SharePoint Online
 • Lucrați cu colecții de site și opțiuni de stocare
 • Gestionați profilurile utilizatorilor și profilurile sociale
 • Configurați conectivitatea datelor
 • Construiți o structură de taxonomie
 • Înțelegeți și configurați Search
 • Configurați și implementați o aplicație Sharepoint
Public
 • Administratori de SharePoint
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
7 hours
Această sesiune de antrenament de 1 zi este concepută pentru persoanele care folosesc SharePoint ca utilizatori și doresc să înțeleagă unele dintre caracteristicile avansate ale instrumentului. Delegații ar trebui să participe la acest curs dacă au nevoie să înțeleagă funcții cum ar fi; colaborarea în echipă, gestionarea documentelor și caracteristicile sociale ale Microsoft SharePoint 2013 Acest curs este conceput pentru
  SharePoint Proprietarii și utilizatorii site-ului
Obiectivele cursului:
  Gestionarea site-urilor și a colecțiilor de site-uri Adăugați utilizatori și grupuri și gestionați site-ul, lista, folderul și securitatea elementelor Adăugați și configurați părțile web Configurați opțiunile site-ului, inclusiv tema, titlul, descrierea și iconul
7 hours
Această sesiune de instruire de o zi este concepută pentru persoanele care folosesc SharePoint ca utilizatori de putere care funcționează ca proprietari de site-uri SharePoint și / sau administratori ai colecției de site-uri Obiectivele cursului:
 • Configurați navigarea pe site
 • Vizualizați rapoartele de activitate a site-ului
 • Personalizați listele și bibliotecile
 • Lucrați cu Coloanele site-ului și tipurile de conținut de site
 • Configurați check out / in, aprobare de conținut și versiune
 • Creați și modificați pagini și pagini web
21 hours
Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează administratorilor de sistem care doresc să instaleze, configureze, implementeze și administreze SharePoint Server 2016. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Configurați componentele și opțiunile SharePoint .
 • Planificați arhitectura hardware și software pentru o implementare SharePoint .
 • Construiți o structură de taxonomie.
 • Depanarea unui mediu SharePoint .
Formatul cursului
 • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Acest antrenament se bazează pe versiunea on-premise a SharePoint 2016 (aka SharePoint Server 2016).
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
14 hours
Această instruire în direct, instruită în direct (la fața locului sau la distanță) se adresează administratorilor de sistem care doresc să instaleze, configureze, implementeze și administreze SharePoint Server 2019. Până la sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea:
 • Configurați componentele și opțiunile SharePoint .
 • Planificați arhitectura hardware și software pentru o implementare SharePoint .
 • Construiți o structură de taxonomie.
 • Depanarea unui mediu SharePoint .
Formatul cursului
 • Prelegeri și discuții interactive.
 • O mulțime de exerciții și practică.
 • Implementarea practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
 • Acest antrenament se bazează pe versiunea on-premise a SharePoint 2019 (aka SharePoint Server 2019).
 • Pentru a solicita un antrenament personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a vă organiza.
7 hours
SharePoint este o platformă colaborativă care se integră cu Microsoft Office. SharePoint este cel mai frecvent utilizat ca sistem de stocare și pentru gestionarea documentelor între organizații. Această formare directă (online sau on-site) este destinată utilizatorilor care doresc să utilizeze SharePoint pentru a partaja și a organiza informații. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Colaborarea cu echipa de empower SharePoint. Creați SharePoint site-uri pentru a simplifica gestionarea și partajarea informațiilor. Fluxuri de lucru automate pentru a îmbunătăți procesele de afaceri.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
35 hours
SharePoint este o platformă colaborativă care se integrează cu Microsoft Office, Outlook și alte aplicații Microsoft. SharePoint este utilizat în mod obișnuit ca un sistem de stocare pentru gestionarea documentelor în cadrul unei organizații. O colecție de site este un grup de site-uri care au același proprietar și împărtășesc setările administrative. Acest proprietar, cunoscut sub numele de Site Collection Administrator, este responsabil pentru gestionarea diferitelor aspecte ale unui site, de exemplu, aspectul și comportamentul, setările de căutare, directorii site-ului, stocarea etc. Această formare directă (online sau on-site) este destinată administratorilor de sisteme și altor profesioniști IT care doresc să proiecteze, să construiască, să implementeze și să gestioneze un site. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Design, structură și construirea unui site SharePoint. Executați sarcini comune de administrare a site-ului, cum ar fi setările și permisiunile utilizatorului, crearea site-ului și personalizarea acestuia, structurarea documentelor, gestionarea controlului versiunii, configurarea căutării și întreținerea acestuia.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
35 hours
Despre acest curs Clima de afaceri s-a schimbat. Oamenii doresc să comunice fără bariere colaborative. Business doresc soluții care sunt atât cost-eficiente și flexibile. Organizațiile încep să configureze mediile hibrid și să migreze conținutul în cloud ca soluție. În acest curs, veți învăța cum să implementați și să configurați SharePoint Server 2019, conceput pentru a satisface cerințele stilurilor de lucru moderne. Veți învăța, de asemenea, cum să configurați și să gestionați diferite aplicații de serviciu SharePoint pentru a vă pregăti pentru o implementare hibridă. Apoi, veți învăța cum să planificați și să implementați SharePoint scenarii hibrid care oferă o experiență de utilizator fără probleme. În cele din urmă, veți învăța cum să proiectați procesul de migrație a conținutului și resursele și instrumentele disponibile pentru a utiliza în timp ce migrați conținutul la SharePoint și OneDrive în Microsoft 365. Profilul publicului Acest curs este conceput pentru profesioniștii IT care deplasează și gestionează SharePoint un mediu on-premises și sunt interesați de implementarea de scenarii hibrid și de migrare a conținutului la Microsoft 365. La finalizarea cursului După finalizarea acestui curs, elevii vor putea:
  Descrieți funcția MinRole în SharePoint 2019. Descrie cum să instalați și să configurați SharePoint 2019. Descrie modul de implementare a disponibilității ridicate pentru SharePoint. Oferă o instanță de aplicare a serviciilor BDC. Configurați aplicația Secure Store Service. Descrie cum să configurați Site-urile Mele în SharePoint 2019. Descrie scenariile disponibile SharePoint Hybrid. Descrie cerințele pentru SharePoint configurația hibridă. Planul pentru SharePoint Server hibrid. Planul pentru procesul de migrare a conținutului. Descrie resursele și instrumentele disponibile pentru a se folosi în timpul procesului de migrație. Access datele care urmează să fie migrate folosind SharePoint Instrumentul de evaluare a migrației (SMAT). Migrați conținutul în cloud folosind SharePoint Migration Tool (SPMT). Migrați conținutul în cloud folosind Migration Manager. Migrați conținutul în cloud folosind Mover. Managementul și monitorizarea procesului de migrație.
35 hours
Despre acest curs Acest curs de cinci zile vă va oferi cunoștințele și abilitățile de a planifica și administra un mediu Microsoft SharePoint 2016. Cursul vă învață cum să implementați, să administrați și să rezolvați problemele mediului dvs. SharePoint. Acest curs oferă, de asemenea, ghiduri, cele mai bune practici și considerații care vă ajută să vă optimizați implementarea SharePoint. Acesta este primul într-o serie de două cursuri pentru profesioniștii IT și este aliniat cu certificarea SharePoint 2016 IT Pro. Profilul publicului Cursul este destinat profesioniștilor IT cu experiență care sunt interesați să învețe cum să instaleze, să configureze, să implementeze și să gestioneze instalațiile din 2016 fie într-un centru de date, fie în cloud. Elevii au de obicei mai mult de un an de experiență practică* cu planificarea și întreținerea SharePoint și doi ani de experiență cu alte tehnologii de bază pe care SharePoint depinde, inclusiv Windows Server 2012 R2 sau mai târziu, Internet Information Services (IIS), Microsoft SQL Server 2014 sau mai târziu, Active Directory Domain Services (AD DS), și servicii de infrastructură de rețea. Candidatul minim calificat este de obicei:
  Este un profesionist IT care planifică, implementează și menține o implementare multi-server din 2016. Are cunoștințe de lucru și, de preferință, experiență practică, cu SharePoint Online. Are o familiaritate largă cu SharePoint încărcături de lucru. Are experiență în managementul continuității afacerilor, inclusiv backup-ul datelor, restaurarea și disponibilitatea ridicată. Are experiență în tehnologii de autentificare și securitate. Există experiență cu Windows PowerShell.
* Experiența practică sau experiența de lucru ar trebui să fie dintr-o rolă bazată pe soluții în care candidatul a lucrat pe mai multe soluții în spațiul SharePoint care include managementul documentelor, managementul conținutului și căutarea. La finalizarea cursului
  Descrie caracteristicile cheie ale SharePoint 2016. Design o arhitectură de informații pentru o desfășurare SharePoint 2016. Design o arhitectură logică pentru o implementare SharePoint 2016. Designul arhitecturii fizice pentru o implementare SharePoint 2016. Instalare și configurare SharePoint 2016. Creați și configurați aplicații web și colecții de site-uri. Planificarea și configurarea aplicațiilor de servicii pentru o desfășurare SharePoint 2016. Gestionați utilizatorii și permisiunile și asigurați conținutul într-o desfășurare SharePoint 2016. Configurați autentificarea într-o desfășurare SharePoint 2016. Configurați platforma și securitatea la nivelul fermei într-o desfășurare SharePoint 2016. Gestionarea taxonomiei informațiilor în SharePoint aplicații web și colecții de site-uri. Configurați și gestionați profilurile și audiențele utilizatorilor. Configurați și gestionați experiența de căutare în SharePoint 2016. Monitorizarea, menținerea și rezolvarea problemelor de desfășurare SharePoint 2016.
35 hours
Despre acest curs Acest curs de cinci zile vă va învăța cum să planificați, să configurați și să gestionați caracteristicile avansate într-un mediu SharePoint 2016. Zonele speciale de accent pentru acest curs includ implementarea disponibilității ridicate, recuperarea dezastrelor, arhitectura aplicațiilor de servicii și Microsoft Business Connectivity Services. Acest curs se concentrează, de asemenea, pe caracteristici de calcul social, productivitate și platforme de colaborare și caracteristici. Elevii vor învăța, de asemenea, despre soluțiile de inteligență de afaceri, Enterprise Content Management, infrastructura de gestionare a conținutului web, soluții și aplicații. Acest curs acoperă, de asemenea, modul în care să se dezvolte și să se implementeze un plan de guvernanță, și modul în care să se efectueze o actualizare sau o migrație la SharePoint 2016. •   Acesta este al doilea într-o serie de două cursuri pentru profesioniștii IT și este aliniat cu certificarea SharePoint 2016 IT Pro. Profilul publicului Cursul se adresează profesioniștilor IT cu experiență care sunt interesați să învețe cum să instaleze, să configureze, să implementeze și să gestioneze instalațiile din 2016 fie într-un centru de date, fie în cloud. •   Elevii ar trebui, de obicei, să aibă mai mult de patru ani de experiență practică* de planificare și întreținere SharePoint Server și alte tehnologii de bază pe care SharePoint depinde, inclusiv Windows Server 2012 R2 sau mai târziu, Internet Information Services (IIS), Microsoft SQL Server 2014 R2 sau mai târziu, Active Directory Domain Services (AD DS), și servicii de infrastructură de rețea. •   Elevii ar trebui să aibă finalizat Cursul 20339-1A: Planificarea și Administrarea Microsoft SharePoint 2016, sau au dobândit cunoștințe și experiență echivalente înainte de a lua acest curs. •   Candidatul minim calificat este de obicei: •  
  Aveți cunoștințe de lucru și, de preferință, experiență practică, cu Microsoft SharePoint Online. Are o cunoaștere largă a încărcăturilor de lucru SharePoint Server. Are experiență în managementul continuității afacerilor, inclusiv backup-ul datelor, restaurarea și disponibilitatea ridicată. Are experiență în tehnologii de autentificare și securitate. Există experiență cu Windows PowerShell.
•   * Experiența practică sau experiența de lucru ar trebui să fie dintr-o rolă bazată pe soluții în care candidatul a lucrat pe mai multe soluții în spațiul SharePoint Server care include managementul documentelor, managementul conținutului și căutarea. •   •   La finalizarea cursului După finalizarea acestui curs, elevii vor putea:
  Descrie arhitectura de bază SharePoint 2016 și caracteristicile sale noi și îmbunătățite. Descrie caracteristicile hibrid-cheie în SharePoint 2016. Planificarea și proiectarea unui mediu SharePoint 2016 pentru a satisface cerințele de disponibilitate ridicată și de recuperare a dezastrelor. Planificarea și punerea în aplicare a Serviciilor de Conectivitate și a Serviciului Secure Store. Configurați și gestionați serviciile de productivitate pentru o desfășurare SharePoint 2016. Gestionarea soluțiilor într-o desfășurare SharePoint 2016. Planificarea și configurarea funcțiilor de calcul social. Planificarea și configurarea managementului conținutului web pentru un mediu de internet. Planificarea și configurarea Conținutului Enterprise Management într-o implementare SharePoint 2016. Planificarea și configurarea soluțiilor de inteligență de afaceri. Planificați și configurați platforme și caracteristici de management al muncii, productivitate și colaborare. Realizarea unei actualizări sau a unei migrații la SharePoint 2016.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana SharePoint Cursuri, Seara SharePoint Training, SharePoint Camp, SharePoint Cu instructor, Sfarsit de saptamana SharePoint Training, Seara SharePoint Cursuri, SharePoint Coaching, SharePoint Instructor, SharePoint Trainer, SharePoint Cursuri, SharePoint Clase, SharePoint Pe pagina, SharePoint curs privat, SharePoint one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions