Cursuri Spinnaker

Cursuri Spinnaker

Locale, instructor-a condus live Spinnaker cursuri de formare demonstrează prin practică interactivă hands-on să utilizeze structuri imuabile, conducte de implementare, și de gestionare a clusterelor cu Spinnaker.

Spinnaker de formare este disponibil ca "formare live la fața locului" sau "de formare live de la distanță". Instruirea live la fața locului poate fi efectuată la nivel local la sediul clienților în sau în centrele de Moldovaformare corporativă NobleProg în Moldova. Instruirea live la distanță se realizează prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță.

NobleProg - Furnizorul local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Spinnaker Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
14 hours
Kubernetes este un sistem de container-orchestrare cu sursă deschisă pentru automatizarea managementului CI/CD. Spinnaker este o platformă open source multi-cloud CD pentru a elibera software cu eficiență. Cu Kubernetes și Spinnaker, utilizatorii pot folosi structuri imutabile, pipeline de implementare și management de cluster. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată inginerilor cloud care doresc să utilizeze Kubernetes și Spinnaker pentru operațiunile CI/CD. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Construiți pe platforma Kubernetes pentru a accelera implementările targetate în cloud. Integrați Spinnaker cu Docker și Git pentru a automatiza livrarea de cod către tuburi. Automatizați și gestionați tuburile CD, în timp ce alegeți dintr-o varietate de opțiuni de instrumente CI.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.
14 hours
Spinnaker este o platformă de livrare continuă open source multi-cloud pentru a elibera software-ul în mod eficient. Această formare directă, condusă de instructori (online sau on-site) este destinată inginerilor care doresc să utilizeze Spinnaker pentru a deplasa în mod frecvent și continuu software-ul la AWS sau Kubernetes. La sfârșitul cursului, participanții vor putea:
  Instalați și configurați Spinnaker pentru operațiuni avansate. Integrarea Spinnaker cu instrumentele de integrare continuă existente, cum ar fi Jenkins. Înțelegeți Spinnaker arhitectura internă și construcțiile fluxului de lucru de implementare. Creați pipelini pentru implementarea software-ului pe Kubernetes. Creați pipelini pentru implementarea software-ului pe AWS. Problema de rezolvare a problemelor comune Spinnaker.
Formatul cursului
  Lecții și discuții interactive. Multe exerciții și practici. Implementarea pe mâini într-un mediu live-lab.
Opțiuni de personalizare
  Pentru a solicita o pregătire personalizată pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a organiza.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Spinnaker Cursuri, Seara Spinnaker Training, Spinnaker Camp, Spinnaker Cu instructor, Sfarsit de saptamana Spinnaker Training, Seara Spinnaker Cursuri, Spinnaker Coaching, Spinnaker Instructor, Spinnaker Trainer, Spinnaker Cursuri, Spinnaker Clase, Spinnaker Pe pagina, Spinnaker curs privat, Spinnaker one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions