Cursuri Spring Cloud

Cursuri Spring Cloud

Online sau la fața locului, cursurile live de instruire Spring Cloud conduse de instructori demonstrează, prin practică interactivă, cum să folosești Spring Cloud și tehnologiile Spring conexe pentru a dezvolta rapid microservicii la scară cloud, pregătite pentru cloud. Antrenamentul Spring Cloud este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

Spring Cloud Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Spring Cloud este o platformă pentru construirea sistemelor distribuite bazate pe Java și microservicii. Construirea de aplicații complexe pentru întreprinderi este dificilă. Orice modificare adusă unei părți a sistemelor poate declanșa necesitatea schimbării designului întregului sistem. În cadrul acestei instruiri, instruite în direct, participanții vor învăța cum să evalueze diferite tehnologii și abordări pentru proiectarea unei arhitecturi de sistem bazate pe servicii. Pregătirea începe cu o discuție și o comparație a sistemelor monolitice și a arhitecturilor de servicii, apoi se sapă în detaliile arhitecturii microservice. Participanții li se oferă șansa de a-și pune în practică cunoștințele în timp ce trec prin crearea și desfășurarea unui set de microservicii de probă de concept construite cu Spring Cloud , Spring Boot și Docker . În cele din urmă, blocurile de construcții relevante pentru infrastructură sunt examinate pentru a ajuta participanții să stabilească cele mai potrivite instrumente și abordări pe care să le utilizeze pentru diferite cerințe organizaționale. Până la sfârșitul acestui training, participanții vor avea o înțelegere solidă a Service-Oriented Architecture (SOA) și a arhitecturii Microservice, precum și experiență practică folosind Spring Cloud și tehnologii Spring aferente pentru dezvoltarea rapidă a propriilor lor microservici la scară nor, pregătite pentru cloud.
  Formatul cursului
  • Partea de prelegere, o discuție parțială, exerciții și practici practice
  21 hours
  Spring Cloud este un cadru microservices ușor de utilizat pentru construirea de aplicații Java pentru cloud Docker este o platformă open source pentru construirea, transportul și rularea aplicațiilor în interiorul containerelor Docker se pretează bine la crearea aplicațiilor de microserviciu În acest training instruit, participanții vor învăța fundamentele construirii de microservicii utilizând Spring Cloud și Docker Cunoștințele participanților sunt testate prin exerciții și dezvoltarea pas cu pas a microservicii eșantion Până la sfârșitul acestui curs, participanții vor putea: Înțelegeți fundamentele microservicii Utilizați Docker pentru a construi containere pentru aplicații microservice Construiți și implementați microservicii containerizate utilizând Spring Cloud și Docker Integrați microservicii cu servicii de descoperire și Gateway API Spring Cloud Utilizați Docker Compose pentru testarea integrării endtoend Public Dezvoltatori Java Formatul cursului Prelegere parte, discuții parțiale, exerciții și practici grele de manevră .
  14 hours
  Spring Cloud se bazează pe Spring Boot pentru a permite dezvoltarea sistemelor distribuite și a microservizelor. În această formare directă, condusă de instructori, începem cu o discuție despre arhitectura microservice. Cunoașterea participanților este pusă la test prin exerciții și dezvoltarea pas cu pas a microservizelor de eșantion. La sfârșitul acestei cursuri, participanții vor avea o înțelegere solidă a modului în care să utilizeze Spring Cloud și tehnologiile de primăvară conexe pentru a-și dezvolta rapid propriile microservizi de scară cloud, pregătite pentru cloud. Formatul cursului
   Un accent semnificativ pe practică. Majoritatea conceptelor sunt învățate prin eșantioane, exerciții și dezvoltare practică.
  21 hours
  Spring Cloud este un cadru de microservicii pentru Java construirea aplicațiilor pentru cloud. Aceste microservicii sunt adesea rula ca Docker containere în interiorul Kubernetes unui cluster. Alte componente includ brokeri de mesaj, ar fi Kafka pentru a permite inter-serviciu de Redis comunicare și baze de date, ar fi pentru a stoca și tampon de date de aplicare. Acest instructor-condus, de formare Live (la fața locului sau la distanță) este destinat dezvoltatorilor care doresc să transforme arhitectura traditionala intr-o arhitectura extrem de Spring Cloud concurente bazate pe Docker microservicii, folosind, Kafka,, Kubernetes și Redis . Până la sfârșitul acestei instruiri, participanții vor putea:
  • Configurați mediul de dezvoltare necesar pentru construirea microserviciilor.
  • Proiectarea și punerea în aplicare a unui ecosistem de microservicii foarte concurente Redis folosind Docker Spring Cloud , Kubernetes Kafka,, și.
  • Transformarea serviciilor monolit și SOA la arhitectura bazată pe microservicii.
  • Adoptați DevOps o abordare pentru dezvoltarea, testarea și eliberarea software-ului.
  • Asigurați-vă o mare convalută între microservicii în producție.
  • Monitorizați microserviciile și implementați strategii de recuperare.
  • Efectuează reglarea performanței.
  • Aflați mai multe despre tendințele viitoare în arhitectura microservices.
  Formatul cursului
  • Prelegere interactivă și discuții.
  • O mulțime de exerciții și practică.
  • Punerea în aplicare hands-on într-un mediu de laborator live.
  Opțiuni de personalizare curs
  • Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, va rugam sa ne contactati pentru a aranja.
  21 hours
  Spring Cloud este un cadru de microservicii ușoare cu sursă deschisă pentru construirea Java aplicații pentru cloud. Netflix OSS este un set de cadre și biblioteci pentru dezvoltarea microserviciilor. Spring Cloud se integrează frumos cu componentele Netflix folosind configurația automată și convenția peste configurare. În acest instructor-condus, formare live, participanții vor învăța conceptele fundamentale de construire a microservicii folosind Spring Cloud și Netflix OSS. Cunoștințele participanților sunt puse la încercare prin exerciții și prin dezvoltarea pas cu pas a microserviciilor eșantion. Până la sfârșitul acestui training, participanții vor avea o înțelegere solidă a modului de utilizare a tehnologiilor Spring Cloud și a tehnologiilor de primăvară conexe, împreună cu Netflix OSS pentru a-și dezvolta rapid propriile microservicii la scară de cloud, pregătite pentru cloud. Publicul
  • Dezvoltatori Java
  Formatul cursului
  • Curs de parte, discuție parte, exerciții și grele hands-on practică

  Last Updated:

  Sfarsit de saptamana Spring Cloud Cursuri, Seara Spring Cloud Training, Spring Cloud Camp, Spring Cloud Cu instructor, Sfarsit de saptamana Spring Cloud Training, Seara Spring Cloud Cursuri, Spring Cloud Coaching, Spring Cloud Instructor, Spring Cloud Trainer, Spring Cloud Cursuri, Spring Cloud Clase, Spring Cloud Pe pagina, Spring Cloud curs privat, Spring Cloud one on one training

  Reduceri pentru cursuri

  No course discounts for now.

  Newsletter Oferte Cursuri

  Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

  Câțiva dintre clienții noștri

  is growing fast!

  We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

  As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

  • delivering training and consultancy Worldwide
  • preparing training materials
  • creating new courses outlines
  • delivering consultancy
  • quality management

  At the moment we are focusing on the following areas:

  • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
  • SOA, BPM, BPMN
  • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
  • R, Python
  • Mobile Development (iOS, Android)
  • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
  • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

  To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

  Apply now!

  This site in other countries/regions