Cursuri Stable Diffusion

Cursuri Stable Diffusion

Cursurile de formare Stable Diffusion live, online sau la fața locului, conduse de un instructor, demonstrează, prin practică interactivă, cum să utilizați Stable Diffusion pentru a genera imagini de înaltă calitate pentru o varietate de cazuri de utilizare. Instruirea Stable Diffusion este disponibilă ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg în Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Stable Diffusion Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
21 hours
Stable Diffusion este un model puternic de învățare profundă care poate genera imagini detaliate pe baza descrierilor de text.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează oamenilor de știință ai datelor de nivel mediu până la avansat, inginerilor de învățare automată, cercetătorilor de învățare profundă și experților în viziunea computerizată care doresc să-și extindă cunoștințele și abilitățile în învățarea profundă pentru text. -generarea imaginilor.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți arhitecturile și tehnicile avansate de deep learning pentru generarea text-to-image. Implementați modele complexe și optimizări pentru sinteza imaginilor de înaltă calitate. Optimizați performanța și scalabilitatea pentru seturi de date mari și modele complexe. Reglați hiperparametrii pentru o performanță mai bună a modelului și o generalizare. Integrați Stable Diffusion cu alte cadre și instrumente de deep learning.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.
21 hours
Stable Diffusion este un model puternic de învățare profundă care poate genera imagini detaliate pe baza descrierilor de text.Această instruire live condusă de un instructor (online sau la fața locului) se adresează oamenilor de știință ai datelor, inginerilor de învățare automată și cercetătorilor în viziunea computerizată care doresc să folosească Stable Diffusion pentru a genera imagini de înaltă calitate pentru o varietate de cazuri de utilizare.Până la sfârșitul acestui training, participanții vor fi capabili să:
  Înțelegeți principiile Stable Diffusion și cum funcționează pentru generarea de imagini. Construiește și antrenează Stable Diffusion modele pentru sarcini de generare de imagini. Aplicați Stable Diffusion la diferite scenarii de generare de imagini, cum ar fi pictura în interior, pictura în exterior și traducerea imagine-la-imagine. Optimizați performanța și stabilitatea modelelor Stable Diffusion.
Formatul cursului
  Prelegere interactivă și discuție. Multe exerciții și practică. Implementare practică într-un mediu de laborator live.
Opțiuni de personalizare a cursului
  Pentru a solicita un training personalizat pentru acest curs, vă rugăm să ne contactați pentru a aranja.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana Stable Diffusion Cursuri, Seara Stable Diffusion Training, Stable Diffusion Camp, Stable Diffusion Cu instructor, Sfarsit de saptamana Stable Diffusion Training, Seara Stable Diffusion Cursuri, Stable Diffusion Coaching, Stable Diffusion Instructor, Stable Diffusion Trainer, Stable Diffusion Cursuri, Stable Diffusion Clase, Stable Diffusion Pe pagina, Stable Diffusion curs privat, Stable Diffusion one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions