Cursuri Subversion (SVN)

Cursuri Subversion (SVN)

Cursurile de formare live Apache Subversion (SVN) conduse de un instructor, online sau la fața locului, demonstrează, prin discuții interactive și exersare practică, elementele fundamentale ale Subversion. Antrenamentul Subversion este disponibil ca „antrenament live online” sau „antrenament live la fața locului”. Instruirea live online (denumită în continuare „antrenament live la distanță”) se desfășoară prin intermediul unui desktop interactiv, la distanță . Instruirea live la fața locului poate fi efectuată local la sediul clienților în Moldova sau în centrele de formare corporative NobleProg din Moldova. NobleProg -- Furnizorul dvs. local de instruire

Machine Translated

Mărturii

★★★★★
★★★★★

SVN (Subversion) Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
7 hours
Acest curs a fost creat pentru persoanele care au nevoie să lucreze în mod cooperativ. Cursul explică conceptele de fuziuni, conflicte, sucursale, revizii și fișiere de tip diff. Participanții vor învăța cum să folosească instrumentele de linie de comandă, precum și GUI-urile precum Tortoise.
7 hours
Acest curs este destinat administratorilor de sistem care au nevoie să instaleze și să mențină software-ul Subversion și depozitul Subversion. Scopul acestui curs este de a extinde abilitățile administratorilor de sistem, astfel încât aceștia să poată administra serverele repozitorilor Subversion și să ofere cel mai bun sfat al practicilor Subversion. Acest curs oferă o mulțime de exerciții de laborator pe mașinile virtuale Linux.
7 hours
Acest curs arată utilizatorilor Subversion cum se utilizează Git. El ajută la migrarea perfectă a obiceiurilor de la SVN la Git și pentru a evita greșelile obișnuite.
14 hours
Acest curs este destinat utilizatorilor avansați de subversiune, cum ar fi manageri de lansare, lideri de proiect sau oricine dorește ca depozitul SVN să se afle într-un lanț de producție simplificat, care sunt implicați puternic în managementul ramificațiilor, construirea automată / compilație și testare, și actualizarea. Elevii vor beneficia de acest curs care lucrează mai îndeaproape cu echipa de dezvoltare și echipa de implementare, în special pentru companiile mari sau pentru cele cu sucursale distribuite geografic. Acest curs oferă o mulțime de exerciții pe mașinile virtuale CentOS 5.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana SVN Cursuri, Seara Subversion (SVN) Training, Subversion Camp, SVN (Subversion) Cu instructor, Sfarsit de saptamana Subversion Training, Seara Subversion Cursuri, SVN Coaching, Subversion (SVN) Instructor, SVN Trainer, Subversion (SVN) Cursuri, SVN Clase, Subversion Pe pagina, Subversion curs privat, SVN one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions