Cursuri System Administration

Autorizat Cursurile din categoria Linux Administrare de sistem de bază.

Machine Translated

System Administration Course Outlines

Numele cursului
Durata
Sinoptic
Numele cursului
Durata
Sinoptic
28 hours
Linux Administrarea sistemului este una dintre cele mai solicitate abilități în IT. Indiferent dacă sunteți în căutarea de pregătire de experți pentru certificarea Linux Foundation Certified System Administration (LFCS), aveți nevoie de formare pentru a vă ajuta să începeți o nouă carieră Linux IT, trecerea la Linux de la o altă platformă, sau sunteți pur și simplu curățând cu abilitățile dvs. sysadmin, acest curs ghidat de instructor vă va învăța ce trebuie să știți. Ce vei învăța? În acest curs veți învăța cum să administrați, să configurați și să actualizați Linux sisteme care rulează una dintre cele trei mari Linux familii de distribuție: Red Hat, SUSE, Debian/Ubuntu, cum să stăpânească instrumentele și conceptele pe care le’ll trebuie să construiască și să gestioneze eficient o infrastructură de întreprindere, cum să utilizeze tehnici de administrare a sistemelor de ultimă oră în scenarii de viață reală prin laboratoare practice, și multe altele. Ce vei câștiga? Acest curs vă oferă abilitățile și informațiile de care aveți nevoie pentru a trece examenul LFCS și pentru a lucra ca administrator profesional Linux al sistemului.
28 hours
Acest curs condus de instructor vă va trece prin numeroasele riscuri și amenințări care există, vă va arăta cum să utilizați cele mai bune practici și alte instrumente open-source pentru a atenua sau contraactiva aceste amenințări, și vă va învăța ce trebuie să știți pentru a detecta și să se recupereze de la acele atacuri care se întâmplă. Ce vei învăța? În acest curs veți învăța cum să evaluați riscurile de securitate în mediul dvs. de afaceri, cele mai bune tehnici și instrumente pentru a crește securitatea, hardening-ul serverului, cum să implementați și să utilizați instrumente de monitorizare și detecție a atacului, cum să obțineți vizibilitate în posibilele vulnerabilități, arta și știința dezvoltării politicii de securitate și a strategiei de răspuns, cum să configurați sistemele pentru conformitate cu HIPAA, DISA STIG, etc. și multe altele. Ce vei câștiga? Acest curs avansat, complet practic adoptă o abordare foarte tehnică pentru a acoperi tehnici și instrumente de securitate importante. Prin furnizarea vizibilității atât în vectorii de atac, cât și în posibilele găuri de securitate, acest curs vă oferă o ghidă completă cu privire la modul de a reduce riscurile de securitate în orice mediu.
28 hours
Menținerea optimă a sistemelor Linux este o funcție critică pentru majoritatea profesioniștilor de IT. Acest curs vă va învăța instrumentele adecvate, subsistemele și tehnicile de care aveți nevoie pentru a obține cea mai bună performanță posibilă din Linux Ce vei învăța? În acest curs veți învăța despre cele mai bune practici de configurare a industriei, cele mai bune instrumente și tehnici de optimizare a performanței încercate și adevărate, cum să se optimizeze manual comportamentul kernel’, urmărirea, profilarea și tehnicile de instrumentare pe o gamă largă de condiții, și mai mult. Ce vei câștiga? Acest curs de optimizare a performanței vă pregătește să utilizați toate instrumentele și tehnicile de care aveți nevoie pentru a vă menține sistemele Linux în funcțiune la nivelurile optime. Aceste tehnici și instrumente au fost dezvoltate și testate în mediile de calcul de înaltă performanță cele mai exigente.
28 hours
Linux puteri aproape toate supercomputerii lumii, majoritatea serverelor care potrivesc Internetul, majoritatea tranzacțiilor financiare din întreaga lume și miliarde de dispozitive. Pe scurt, Linux este peste tot. Acest curs de instructor vă va oferi o bună cunoaștere de lucru a Linux, atât din perspectiva grafică, cât și a liniei de comandă, permițându-vă să navigați cu ușurință prin oricare dintre distribuțiile majore Linux. Ce vei învăța? În acest curs veți învăța despre istoria Linux, cum să instalați Linux, cum să utilizați Interfața de utilizator grafică, cum să controlați Linux folosind linia de comandă, securitatea de bază Linux și multe altele. Ce vei câștiga? cursul său vă va oferi o bună cunoaștere de lucru a Linux, atât din perspectiva grafică, cât și a liniei de comandă, pregătiți-vă să navigați cu ușurință prin oricare dintre distribuțiile majore Linux.

Last Updated:

Sfarsit de saptamana System Administration Cursuri, Seara System Administration Training, System Administration Camp, System Administration Cu instructor, Sfarsit de saptamana System Administration Training, Seara System Administration Cursuri, System Administration Coaching, System Administration Instructor, System Administration Trainer, System Administration Cursuri, System Administration Clase, System Administration Pe pagina, System Administration curs privat, System Administration one on one training

Reduceri pentru cursuri

No course discounts for now.

Newsletter Oferte Cursuri

Respectăm confidențialitatea adresei dvs. de email. Nu vom transmite sau vinde adresa altor părți. Puteți să schimbați preferințele sau să vă dezabonați complet în orice moment.

Câțiva dintre clienții noștri

is growing fast!

We are looking for a good mixture of IT and soft skills in Moldova!

As a NobleProg Trainer you will be responsible for:

 • delivering training and consultancy Worldwide
 • preparing training materials
 • creating new courses outlines
 • delivering consultancy
 • quality management

At the moment we are focusing on the following areas:

 • Statistic, Forecasting, Big Data Analysis, Data Mining, Evolution Alogrithm, Natural Language Processing, Machine Learning (recommender system, neural networks .etc...)
 • SOA, BPM, BPMN
 • Hibernate/Spring, Scala, Spark, jBPM, Drools
 • R, Python
 • Mobile Development (iOS, Android)
 • LAMP, Drupal, Mediawiki, Symfony, MEAN, jQuery
 • You need to have patience and ability to explain to non-technical people

To apply, please create your trainer-profile by going to the link below:

Apply now!

This site in other countries/regions